Hjemmekamp mot Ski

Postet av Damer den 5. Okt 2015

Lørdag 3.10 spilte dame 1 andre runde i serien. Denne runden ble spilt på hjemmebane i løvens hule og motstanderen var Ski.

I første periode stresser vi mye og det blir lite spill. Første periode ender 0-0

Vi har en god prat i pausen og ser resultater allerede etter få minutter i 2 periode. I løpet av de 6 første minuttene scorer vi hele 4 ganger. Vi spiller godt gjennom hele perioden og når det gjenstår 30 sekunder av perioden får vi inn en ny scoring. Etter 2 periode leder vi 5-0!

Vi fortsetter 3 periode med å spille bra sammen som lag. Halvveis i perioden får Ski til en redusering og kampen ender til slutt med 5-1 seier.

Oppsummert så spiller vi godt sammen som lag og vinner denne kampen fortjent.

Moro at det er flere som gjør scoringer på laget. Denne kampen ble det gjort scoringer av Elizabeth, Dima, Camilla, Belinda og Line.

Dame 2 starter serien 17.10.2015 hjemme i Holmliahallen kl 11.30. Kampen spilles mot Østensjø/Dverg.

Dame 1 spiller neste runde borte mot Asker 18.10.2015 kl 15.

Håper at så mange som mulig kommer og heier oss frem til seier!