Årets siste kamp for damene.

Postet av Damer den 27. Des 2015

Lørdag 19.desember spilte Holmlias damelag årets siste kamp hjemme mot Gjerdrum. I motsetning til gjestene som var kun en rekke pluss målvakt, stilte Holmlia med tre fulle rekker, to målvakter og en klar målsetning om høyt tempo og korte bytter. Alle rekkene skulle spille like mye, og det samme gjaldt for målvaktene. Denne kampen skulle Holmlia vinne!

Etter et og halvt minutt kom kampens første mål, - til gjestende lag Gjerdrum. Ikke helt i henho...ld til plan, men arbeidsuhell kan skje selv for de beste. Noen minutter senere ordnet Fizzah 1-1, Holmlia var på sporet igjen! Da det kort tid etter ble 2-1 ved Tarjer, var det bare slik det skulle være, men jommen slo Gjerdrum tilbake, 2-2. Ikke nok med det, et minutt senere ble det nok et mål til Gjerdrum og de ledet kampen 2-3. Drøyt et kvarter ut i første periode utliknet Daniela til 3-3, og derfra og inn ga Holmlia aldri fra seg ledelsen igjen.

Flere og flere spillere meldte seg på, og til slutt hadde 10 forskjellige spillere sørget for 15 mål til Holmlia. Det ble jobbet godt på returer, og mange mål kom da også som et resultat av dette. To mål må likevel nevnes: Camillas 7-4 og Lines 11-7. Camilla satte som hun pleier, et skudd i krysset, og på frislag skjøt Line ballen rett i mål fra midtbanen.

Eneste skår i gleden var at Daniela fikk en kjenning i kneet sitt i andre periode. Linda benket derfor seg selv før tredje periode slik at det ble spilt med kun to backpar, og fikk ikke vært med på målkalaset det siste kvarteret (fem av Holmlias mål kom i den perioden).

På forhånd var målsetningen høyt tempo og korte bytter = tomatrøde fjes. Da sluttsignalet gikk, kunne alle konstatere at Holmlias damelag gikk rett inn i rollen som tomatrøde julekuler. Og da var det på tide å ta juleferie, god jul!

Poeng Holmlia: Tarjer 3+1, Kaja Beate 2+1, Victoria 2+1, Jona 2, Line 1+2, Fizzah 1+1, Daniela 1+1, Camilla 1+1, Stine 1+1, Kaja 1+0, Umera 0+2, Dima 0+1, Belinda 0+1

Holmlia -Gjerdrum 15-7.
Holmlia - OSI 6-2.

Postet av Damer den 30. Nov 2015

Med kun en kamp spilt den siste måneden er det ingen tvil om at Holmlias Dame I er sultne på litt mer kamp og spenning. Denne gangen møter de OSI som per i dag ligger på annen plass i serien. Vi lar oss ikke skremme av den grunn og tar godt i mot motstanderne på hjemmebane.

Første omgang går litt trått og OSI tar ledelsen med både et og to mål. Holmlia har en scoring, men denne blir dessverre annullert. Vi blir hengende litt bakpå og trenger litt motivasjon. Første periode ender 0-2 til OSI.

I andre omgang går det bedre for Holmlia, det går ikke mer en minuttet før Belinda setter et pent mål uten ass. De sier at mye vil ha mer og det beviser Holmlia. I løpet av de 6 første minuttene av andre periode scorer vi 3 mål og tar over ledelsen. I tillegg til Belinda sin scoring så scoret Victoria med ass fra Daniela og Daniela med ass fra Kaja Jr. Vi har både ledelsen og overtaket på kampen. Resultatet etter andre periode er 3-2 til Holmlia.

Til tross for ledelsen jobber vi fremdeles veldig bra og er kjempe ivrige på å få poeng på tabellen. Ikke mer enn tre minutter ut i tredje omgang setter Victoria nok et mål med ass fra Umera. Under minuttet etter viser Tarjer at hun ikke kan være noe dårligere og setter enda et mål for Lia, denne gangen også med ass fra Umera.
Kampen ender med 6-2 etter at Fizzah setter et velfortjent mål med ass fra Victoria.

I dag viste vi at all treningen har kommet godt med og vi spiller veldig godt sammen som lag. Vi gjør mye riktig som fører til at vi får alle disse sjansene, setter mål og vinner kampen overlegent. Gratulerer så mye til alle for en kjempe god innsats!

Neste dame 1 kamp spilles mot Tunet hjemme i løvens hule Lørdag 12.12.2015 kl 16.30.
Møt opp og støtt damene til seier!Borte kamp mot Lindøya

Postet av Damer den 20. Nov 2015

Onsdag kveld dro Holmlia Dame1 ned til Haugerudhallen for å spille kamp mot Lindøya.

I første periode stresser vi litt, men perioden var jevn og endte 2-2.


Vi har en god prat i pausen, og kommer tilbake igjen.
I 2 periode spiller vi mer ball, stresser mindre og det er mer fart i beina. Etter noen få minutter tar vi ledelsen, og spiller godt gjennom hele perioden. Perioden ender 5-0 til Holmlia.
Så er vi med igjen.

3 periode starter og vi fortsetter å holde ballen innad i laget, og kjemper som noen løverinner. På slutten av perioden får Lindøya til en redusering og perioden ender til slutt med 2-1.

Kort oppsummert så spiller vi veldig godt sammen, klarer å holde ball og vinner kampen som fortjent. Sluttresultatet ble 9-3, og poengene ble fordelt slik: Tarjer 4 (4+0), Daniella 3 (1+2), Umera 3 (2+1), Camilla (1+0), Fizzah( 1+0) og Belinda (0+1).

Lindøya - Holmlia 4 - 8. (2-2) (0-5) (2-1).

Dame 1 spiller neste kamp hjemme mot OSI, 28.11.2015 kl:11.30.

Håper at så mange som mulig kommer og heier oss frem til seier!
Borte kamp mot Asker IBK 18.10.2015

Postet av Damer den 19. Okt 2015

Holmlia Dame 1 mot Asker IBK på bortebane.

Første omgang starter litt hardt og det tar litt tid å komme i gang. Asker setter 2 mål før de første 5 minuttene er spilt, da setter Holmlia inn støtet og før det er gått 10 minutter av første omgang setter Tarjer (med pass fra Kaja Beate) og Camilla (med pass fra Kaja Beate) to mål på tid 4:22 og 6:56. Holmlia får en utvisning for slag og Asker får straffe, heldigvis bommer de. Asker får inn et mål til før første omgang ender. Første omgang ender dermed 3-2 til Asker

Andre omgang starter bra, Daniela (med pass fra Kaja Beate) på tid 3:30 og Kaja Beate (med pass fra Tarjer) på tid 5:24 setter mål før vi får tre i baksmell. På tid 8:16 setter Camilla inn et veldig fint mål uten assist. Det går litt trått og vi detter litt av det fine mønsteret vi nettopp startet, men vi retter oss opp og i siste minutt setter Line ( med pass fra Fizzah) på tid 19:02 mål. Omgangen ender og resultatet står nå 6-6.


Siste omgang er i gang og dette kan gå begge veier. Dessverre rakner det for Holmlia og Asker setter mål etter mål. Dermed endre kampen med 13-6 til Asker.

Banens beste på Holmlia i dag ble Fizzah. Fizzah var veldig flink til å hjelpe hjem og hindrer Asker i å komme frem mange ganger, hun kjempet hard og fortjener derfor ekstra ros for innsatsen.

Allerede førstkommende fredag er det ny Dame I kamp (regionscup) mot Sveiva i Rommenhallen kl. 20.00 og lørdag kl:16:00 er det Dame II kamp hjemme mot Haugerud, vi oppfordrer så mange som mulig til å komme og heie.
Hjemmekamp mot Ski

Postet av Damer den 5. Okt 2015Lørdag 3.10 spilte dame 1 andre runde i serien. Denne runden ble spilt på hjemmebane i løvens hule og motstanderen var Ski.

I første periode stresser vi mye og det blir lite spill. Første periode ender 0-0

Vi har en god prat i pausen og ser resultater allerede etter få minutter i 2 periode. I løpet av de 6 første minuttene scorer vi hele 4 ganger. Vi spiller godt gjennom hele perioden og når det gjenstår 30 sekunder av perioden får vi inn en ny scoring. Etter 2 periode leder vi 5-0!

Vi fortsetter 3 periode med å spille bra sammen som lag. Halvveis i perioden får Ski til en redusering og kampen ender til slutt med 5-1 seier.

Oppsummert så spiller vi godt sammen som lag og vinner denne kampen fortjent.

Moro at det er flere som gjør scoringer på laget. Denne kampen ble det gjort scoringer av Elizabeth, Dima, Camilla, Belinda og Line.

Dame 2 starter serien 17.10.2015 hjemme i Holmliahallen kl 11.30. Kampen spilles mot Østensjø/Dverg.

Dame 1 spiller neste runde borte mot Asker 18.10.2015 kl 15.

Håper at så mange som mulig kommer og heier oss frem til seier!