Årets siste kamp for damene.

Postet av Damer den 27. Des 2015

Lørdag 19.desember spilte Holmlias damelag årets siste kamp hjemme mot Gjerdrum. I motsetning til gjestene som var kun en rekke pluss målvakt, stilte Holmlia med tre fulle rekker, to målvakter og en klar målsetning om høyt tempo og korte bytter. Alle rekkene skulle spille like mye, og det samme gjaldt for målvaktene. Denne kampen skulle Holmlia vinne!

Etter et og halvt minutt kom kampens første mål, - til gjestende lag Gjerdrum. Ikke helt i henho...ld til plan, men arbeidsuhell kan skje selv for de beste. Noen minutter senere ordnet Fizzah 1-1, Holmlia var på sporet igjen! Da det kort tid etter ble 2-1 ved Tarjer, var det bare slik det skulle være, men jommen slo Gjerdrum tilbake, 2-2. Ikke nok med det, et minutt senere ble det nok et mål til Gjerdrum og de ledet kampen 2-3. Drøyt et kvarter ut i første periode utliknet Daniela til 3-3, og derfra og inn ga Holmlia aldri fra seg ledelsen igjen.

Flere og flere spillere meldte seg på, og til slutt hadde 10 forskjellige spillere sørget for 15 mål til Holmlia. Det ble jobbet godt på returer, og mange mål kom da også som et resultat av dette. To mål må likevel nevnes: Camillas 7-4 og Lines 11-7. Camilla satte som hun pleier, et skudd i krysset, og på frislag skjøt Line ballen rett i mål fra midtbanen.

Eneste skår i gleden var at Daniela fikk en kjenning i kneet sitt i andre periode. Linda benket derfor seg selv før tredje periode slik at det ble spilt med kun to backpar, og fikk ikke vært med på målkalaset det siste kvarteret (fem av Holmlias mål kom i den perioden).

På forhånd var målsetningen høyt tempo og korte bytter = tomatrøde fjes. Da sluttsignalet gikk, kunne alle konstatere at Holmlias damelag gikk rett inn i rollen som tomatrøde julekuler. Og da var det på tide å ta juleferie, god jul!

Poeng Holmlia: Tarjer 3+1, Kaja Beate 2+1, Victoria 2+1, Jona 2, Line 1+2, Fizzah 1+1, Daniela 1+1, Camilla 1+1, Stine 1+1, Kaja 1+0, Umera 0+2, Dima 0+1, Belinda 0+1

Holmlia -Gjerdrum 15-7.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.