Bortekamp mot Øreåsen.

Postet av Herrer den 5. Okt 2015

Sesongen startet for Løvene (H1) – og masse dramatikk med en gang …

Søndag ettermiddag reiste vi til Øreåsen for årets første seriekamp for vårt Herre A-lag. Vi har alltid hatt problemer å slå Øreåsen, og kampene har vært jevne, tøffe og harde. Og helt riktig – historien gjentok seg – «same procedure as last year»!

Øreåsen tok ledelsen 1-0, men 2 raske mål av hhv Jokke og Tu gav oss en knapp ledelse. Rett før slutten av 1. periode utlignet Øreåsen til 2-2.

...
I 2. periode var det mye kjemping, løping og litt rotete spill fra begge lag. Jevnt, men Øreåsen fikk 1 mål og perioden ebbet ut med 3-2 ledelse til hjemmelaget.

Halvveis ut i 3 periode økte Øreåsen til 4-2 og det begynte å se ut som vi skulle tape denne kampen. Med ca 1 min igjen tok vi ut keeper og spilte med 6 utespillere, og med 55 sekunder igjen av kampen så reduserte Tobbe til 4-3. Løvene fikk blod på tann og kjørte på videre og med 28 sekunder igjen på tavla så smelte Christian inn 4-4. Kampen sluttet med uavgjortresultat.

De taktiske disposisjoner fra trenerteamet fungerte godt, og spillernes fantastiske innsatsvilje og sluttspurt gjorde at vi følte dette som en skikkelig opptur. God moral i laget!

Uavgjortkamper skal i årets seriespill avgjøres på straffeslag. Spennende greier, og vi holdt på en stund – mye bom fra begge lag, og gode keepere – men til slutt falt avgjørelsen og Holmlia scoret en gang mer enn Øreåsen, og fikk dermed med oss 2 poeng fra kampen.

I ettertid ser vi i Moss Avis at Øreåsen har lagt inn protest. Vi kjenner per nå ikke helt grunnlaget for dette, men sannsynligvis pga at vi skal ha benyttet feil rekkefølge på bruk av spillere som tok straffene. Dommerne godkjente alle straffeslag og signerte kampskjema. Vi tar dette helt med ro, og ser saken an.

I vedlagte link ser dere innlegg i Moss Avis angående kampen. Ganske fornøyelig lesing når vi blir karakterisert som et «rutinert lag». Vi reiste til Øreåsen med et av de mest urutinerte lag vi har stilt med på lenge, og på denne bakgrunn er vi særdeles tilfredse med resultatet!

Tu ble kåret til BB av lokal jury, og «Harstad» fikk Leo!
Poengplukkere: Daniel (0+2), Jokke (1+0), Robin (0+1), Tu (1+0), Olav (0+1) Tobbe (1+0) og Christian (1+0)

Årets første hjemmekamp i Holmliahallen førstkommende lørdag kl 14:00