Årets dugnad – Kortdugnad-Holmlia Innebandy.

Postet av Herrer den 18. Nov 2016Hei, innebandygruppa trenger midler for kunne oppnå de målene klubben har satt for sportslig ogsosial videreutvikling av alderslag, og videre satsning på dame – og herresenior lag i 1 og 3 divisjon. Klubben trenger nytt vant til hallen, dekning avtrenerressurser på alle lag, dekning av kostnader til sponsing av en fellescup med alt inkludert for alle spillere for å styrke samhold,integrering og det sportslige på tvers av lagene i klubben. For å kunne nå de målene, er vi helt avhengigav at alle spillere og deres foresatte stiller opp på dugnadsarbeid. Vi istyret er veldig opptatt av å bidra til at dugnadsarbeidet skal være givendefor alle som deltar og at man skal snakke positivt om dette arbeidet seg imellom, barn som voksne, at dette er et positivt bidrag til å kunne driveklubben videre. Alle er viktige, vi klarer kun å nå målet, hvis alle bidrar.

Vi har satt oss et hårete mål, hvis alle spillere selger 10 pakkerhver, så tjener klubben kr 310 000. For hver pakke vi selger, sitterklubben igjen med kr 200,- av det pakken koster i salg.
Fra uke 47, mandag 21. november,kommer styret og Kortdugnad.no til å komme på treningen, for å dele ut kortpakkene til de ulike lagene, hverenkelte spiller får 10 pakker hver, men hver spiller skal selge 5 pakkerav 300 kr (20 kort=15 kr pr.stk). Det erikke noe utlegg ved mottak av kortene, men man signerer for mottak av kortene.

Vi legger ved et kort med klubbens VIPPS nr,og tekst som kunden da skriver inn når de betaler med VIPPSen sin, så denmerkes med laget man tilhører og spillerens navn. Dette for at dere skal væresikre på at deres salg blir registrert.Vi håper at de fleste får solgt alle 10 pakkene, dugnaden varer til ogmed uke 49, mandag 12. desember er dagen for tilbakelevering av de pakkene somevt. ikke er solgt.

I samarbeid med Kortdugnad.no ønsker vi åpremiere de beste selgerne, så det skal være ekstra motivasjon for å selge merenn 5 pakker! Vi premierer de 3 beste selgerne på laget som selger fler enn 5pakker, vi premierer 5 av de selgerne som selger 10 pakker, og så vil det væreen premie til det laget som selger flest pakker totalt målt mot de andrelagene.

Forslagtil hvordan man kan selge:

  • I hver pakke følger det med et baksidekort somer en personlig hilsen fra klubben som forteller hva pengen skal gå til, og detgjør det enklere for alle dugnadsselgerne å få frem budskapet = salget øker.
  • Start med å selge i nabolaget, pluss til familieog venner.
  • Få hjelp av mor/far eller andre i familien til åselge kortpakken via deres Facebooksider til facebookvennene deres.
  • Få mor/far/familien til å selge tilarbeidskollegaene deres (der det passer seg).
  • Idrettslag kan høre medsponsorer/samarbeidspartnere til laget om de vil kjøpe inn noen kortpakker somde kan bruke som gaver til ansatte eller giveaways til kunder.
  • Bruk også aktivt gruppens Facebookside,Instagramkonto og lignende til å markedsføre kortpakken.
  • Perfekt julegave til de som har alt.
Da er vi i gang - og "same procedure as last year"!

Postet av Herrer den 29. Sep 2016Bortekamp mot Bærums Verk. Første seriekamp. Parkett. Egil (se bildet)debuterer i 1. divisjon Østland herrer. Vi er "hele" 13 spillere påkamp. Supre greier dette J
1. periode endte 1-3 Scoring Joakim, assist Robin - brødre deal!

2. periode endte 0-3
Hva skjer? 1-6 mot BV? Lite fungerer som vi ønsker! Vi fighter på, menfår det ikke til slik vi ønsker.

3. periode starter og hvert av lagene scorer 1 mål (vårt mål ble scoretav Christian, assist Espen)
Det gjenstår 10 minutter og 54 sekunder av kampen og stillingen er 2-7.
Så skjer det som gjør Innebandy så utrolig fascinerende og spennende!
Holmlia satser alt fremover – vi kjører på alt hva remmer og tøy kantåle.
Joakim scorer, assist Fredrik. Robin scorer, assist Petter. Fredrik scorer, assist Petter.
2 minutter igjen av kampen – Christian scorer, assist Fredrik (nok enbrødre deal).
Det gjenstår 1 min av kampen og stillingen er 7-6. Hva skjer? Jo, Peter scorer, assist Christian. Kampen slutter7-7.

Puhhhh! Hvilken opphenting! Hvilke siste 11 minutter av kampen fraHolmlia! Fantastisk jobb av spillerne. God coaching fra benk!

Ved uavgjort er det straffer. Nervøst. Egil får ilddåpen i sin debut.Christian og Magnus setter sine straffer. Egil Røss redder som han aldri skullegjort annet. Etter 5 straffer er vi like langt. Vi bommer på straffe nr 6, Egilredder oss med superredning. Christian går frem for å ta straffe nr 2 - SCORER.Egil, i sin debutkamp redder BV sin straffe nr 7 og dermed tar Holmlia 2 poengmed seg hjem.

Det så lenge stygt ut, men en heroisk avslutning gjør at vi kan reisehjem med hevet hode og gå løs på en ny treningsuke med positivitet og godthumør.
Takk gutta! Så herlig kan Innebandy være innimellom!
Takk også til de supporterne som stilte opp - vi hørte dere!Pors - Holmlia 2-11.

Postet av Herrer den 7. Mar 2016

Kamp mot Pors på søndag for H1 gutta. Lang reise og sludd, regn, snø og vind gjorde turen enda lengre.

Vi reiste for å hente 3 poeng, få en god følelse etter flere tap og ha det morro på banen. Vi oppnådde våre mål - grei skuring - vi vant 2-11 - men fikk bare 11 mål på "100 vis" av skudd. Tenker Vidar iverksetter skuddtrening denne uken! Til tross for at vi bomma på 2 straffer, så var humøret strålende både før, under og etter kamp!

Periode resultater: 0-5, 0-2, 2-4 og skud...dstatistikk (skudd som treffer mål, ble 14-23). Men vi hadde vel nærmere 70 skudd totalt. Debutant Kasper fikk litt spilletid og greide seg godt. 2 fans på tribunen - selvfølgelig foreldrene til Kasper. Takk til dere! Vi hørte dere! Turen hjem tok enda lengre tid - men nå må vi vel skylde mere på hamburgersjappa enn været! Takk for en fin søndag gutta.

Siste seriekamp mot Horten gjenstår, førstkommende lørdag kl 16:00 i Horten.