Tap mot Haugerud ... men vi står han av …

Postet av Herrer den 20. Nov 2015


Sist lørdag spilte H1 løvene mot serieleder Haugerud i Holmliahallen. Vi tapte 2 – 13 og ble i større deler av kampen springende mellom raske, kvikke og godt jobbende Haugerud spillere. Dette Haugerud laget hører definitivt ikke hjemme i 1. divisjon, de hører hjemme i Eliteserien! Så da så!

Notatene fra denne kampen gjør vi veldig kort – vi glemmer hele greia, løfter hodet og ser fremover! Haugerud var bedre enn oss – enkelt og grei...t!

Fokus på oss selv – herlig å ha Jon og Kim med igjen på laget. Det trenger vi! Gutta kjempet det skal de ha, men det er klart det er litt tungt når motstander er såpass mye bedre enn oss! Vi forstår det!Kim ble av jury kåret til BB, og keeper Brenden fikk spillernes Leo!

Vi tar det som læring, og ser frem mot flere fine kamper før jul:

- I Bækkelagshallen lørdag 21.11 kl 16:00 mot Bækkelaget .

- Lørdag 28.11 kl 14:00 spiller vi hjemme i løvens hule mot Pors!

Kom og se på da vel!
Holmlia vs Hagerud

Postet av Herrer den 13. Nov 2015

Vi gjør oppmerksom på at det i forkant av kampstart vil bli en enkel markering ifm GIF spiller Tobias Wendelstig sin bortgang. Vi ber alle ta hensyn til dette.
Kampen mot kanarifuglene …

Postet av Herrer den 11. Nov 2015

Kampen mot kanarifuglene …
Jeg som skriver korte notater fra HSK H1 kamper har sovnet … og er nettopp våknet av dvalen … beklager dette … skal skjerpe meg!
Søndag kveld for litt over en uke siden så reise vi oppover til Slorahallen, ett nytt hall bekjentskap. Hallen var fin den, men arrangør hadde liten kontroll over når tid bane var ledig, sekretariat var uten mikrofon, det ble etter oppdrag fra dommere flere ganger søkt etter noe å tørke gulvet med osv osv
Nå tror vi kanskj...e kanarifuglene trives bedre hjemme i Skedsmohallen, så vi får håpe det blir bedre når de kommer seg tilbake dit! Forresten, fugla har skrevet et referat fra kampen og lagt ut på sine hjemmesider. Må nok innrømme at det er et av de bedre referatene vi har lest fra et hjemmelag – vi er enige i mesteparten hehehe

Se gjerne her: http://www.lillestromibk.no/a-laget-seiret-pa-en-m...…/

For å gjøre en lang historie kort – og for å unngå å gjenta det fugla skriver i sitt referat: Vi hadde 9 utespillere – og fy søren kor stolt vi er over innsatsen til disse 9 gutta + keeper Brenden!
Første periode ble vi utspilt – fugla lot seg ikke fange, og vi fikk 3 mål imot, perioden endte altså med 3-0 resultat. Flere trodde nok at dette kom til å bli en vond kveld. Men i 2. periode slo gutta tilbake og leverte god innebandy, vi vant perioden 2-3 og gikk til pause på stillingen 5 – 3 og vi var med igjen. I siste periode var vi gode i 10 minutter, og ble til tider rundspilt i 10 minutter. Vi reduserte til 4 – 5, på slutten tok vi ut keeper og da fikk vi en imot i tomt bur. Men vi var veldig nære på å kapre med oss 1 poeng. Kampen endte 6 – 4 og seier til de gule fugla.
Det var ikke noe godt å forsøke å spise kanarifugler, vi tapte. Men egentlig så hadde vi litt godfølelse i kroppen også. Gutta spilte godt til tider, innsatsen er det absolutt ikke noe å klage på og vi ble på ingen måte noe slaktoffer. Vi er så absolutt med i kampen, og har potensiale for ytterligere å forbedre oss.

Oppsummeringen må derfor ende med: Tross alt - well done gutta! Opp med hodet!

Olav ble av jury kåret til BB, og Tu fikk spillernes Leo.

Neste kamp er mot serieleder Haugerud i Holmliahallen 14.11.2015 kl 14:00 – ser dere der!
Sesongens første tap, men vi står han av…

Postet av Herrer den 26. Okt 2015


Lørdag hadde vi vår 3. hjemmekamp på rad, og møtte VIF i løvens hule. Vi fikk to raske mål rett i trynet i løpet av 2 minutter i begynnelsen av perioden. For mange personlige feil preget perioden. No good …

2. periode åpnet bedre, 2 raske mål – Olav og selvmål, gjorde at vi var med igjen.Christian fikk ryggproblemer og måtte stå av. VIF sutret og overspilte i hver eneste situasjon, og flere av våre spillere hang seg på! Ikke spesielt ...oppbyggende, men sant! VIF fikk 3 mål til i denne perioden og ledet 2-5 i det vi gikk i garderoben for pause.

3. periode var vår beste. Nå satte vi press og spilte relativt godt. 2 mål, hvorav det ene på et kanonskudd av Olav gjorde at vi øynet et lite håp. Men vi greide rett og slett ikke å få den runde plastballen i mål flere ganger – skuddstatistikk 14 – 6 i siste periode forteller det meste. Vi vant imidlertid siste perioden 2-1 ... må ta med de lyspunkter som finnes!
Øyvind måtte også stå av pga skade i denne perioden. En allerede tynn tropp ble enda tynnere!

Oscarkandidatene fra VIF spilte bra til tider, men ikke bedre enn at dette laget skulle vi greid å hamle opp med. Vi tar det som læring, tar med oss den postive opplevelsen fra 3. perioden og går på videre med friskt mot.

Poengene fordelte seg slik: Olav 3 (2+1), Daniel 1 (0+1), Robin 1 (1+0) og Tu 1 (0+1). Skuddstatistikken endte 31 – 25.
Tu ble av jury kåret til BB, og Olav fikk Leo av sine spillerkollegaer!

Nå får vi 3 tøffe kamper fremover, hhv Lillestrøm, Haugerud og Bekkelaget. Greier vi å snike med oss noen poeng herfra da?
Følg oss til Lillestrøm og bortekamp førstkommende søndag kl 18:00. Vi trenger dokkers support!
Årets første hjemmekamp – nok en rysare … eller hadde vi kontroll?

Postet av Herrer den 14. Okt 2015Årets første hjemmekamp – nok en rysare … eller hadde vi kontroll?
Lørdag møtte vi BVHIF i Holmliahallen til årets første hjemmekamp i serien.
Første periode var jevn og endte 3-3. Erik satte sine 2 første seriemål for løvene, og med foreldre og familie på tribunen kunne vel ikke timingen vært bedre?
Etter 7 minutter av 2. periode var stillingen 4-4 og Vidar tok timeout, kastet pennen i gulvet og bad (understatement!!) spillerne om både innsats og action! Hvilken respons h...an fikk! Løvene gikk i løpet av de neste 10 minuttene opp til 7-4 ledelse, hvor for øvrig en legende i løvens hule – Mr Øyvind Kronkvist satte inn det 7. målet og sitt første for sesongen! Herlig å ha deg med igjen Øyvind!
Siste periodestartet bra, jevnt og med 10 minutter igjen stod det 8-5 på tavla. Noen av våre spillere var dyktig slitne og coach Vidar valgte å sette innpå blant annet en debutant - Ioannis Frangakis (16 år fra egen stall) fikk sine første minutter på A-lags nivå. Greide seg fint han! Vi fikk et par utvisninger og plutselig stod det 8-7 på tavla … stresset vi? Tjaaa, etter BVHIFs timeout med 1.5 minutter igjen så hadde vi stort sett kontroll, og vi vant denne første hjemmekampen med minst mulig margin.
I tillegg til Erik så fikk også Erik Brenden (keeper) sin hjemme-banedebut for Holmlia – godt jobba av han også!
Perioderesultatene ble 3-3, 4-1 og 1-3 som gir sluttresultat 8-7. Skuddstatistikk 26-16.
Poengene ble fordelt som følger: Daniel 3 (1+2), Magnus 3 (2+1), Christian (2+1), Erik (2+0), Olav (0+2), Øyvind (1+0), Fredrik (0+1) og Robin (0+1).
Magnus ble av jury kåret til BB, og Robin fikk «spillernes pris» = Leo!
Ny kamp i hallen førstkommende lørdag kl 14:00 mot Ajer.
Kom hei fram gutta til seier i Løvens hule!!

Postet av Herrer den 8. Okt 2015

Da er det snart kamp igjen for Holmlia Herrer 1.kom å hei på gutta fram til en sier da vell !!
1 Kommentar

Bortekamp mot Øreåsen.

Postet av Herrer den 5. Okt 2015


Sesongen startet for Løvene (H1) – og masse dramatikk med en gang …

Søndag ettermiddag reiste vi til Øreåsen for årets første seriekamp for vårt Herre A-lag. Vi har alltid hatt problemer å slå Øreåsen, og kampene har vært jevne, tøffe og harde. Og helt riktig – historien gjentok seg – «same procedure as last year»!

Øreåsen tok ledelsen 1-0, men 2 raske mål av hhv Jokke og Tu gav oss en knapp ledelse. Rett før slutten av 1. periode utlignet Øreåsen til 2-2.

...
I 2. periode var det mye kjemping, løping og litt rotete spill fra begge lag. Jevnt, men Øreåsen fikk 1 mål og perioden ebbet ut med 3-2 ledelse til hjemmelaget.

Halvveis ut i 3 periode økte Øreåsen til 4-2 og det begynte å se ut som vi skulle tape denne kampen. Med ca 1 min igjen tok vi ut keeper og spilte med 6 utespillere, og med 55 sekunder igjen av kampen så reduserte Tobbe til 4-3. Løvene fikk blod på tann og kjørte på videre og med 28 sekunder igjen på tavla så smelte Christian inn 4-4. Kampen sluttet med uavgjortresultat.

De taktiske disposisjoner fra trenerteamet fungerte godt, og spillernes fantastiske innsatsvilje og sluttspurt gjorde at vi følte dette som en skikkelig opptur. God moral i laget!

Uavgjortkamper skal i årets seriespill avgjøres på straffeslag. Spennende greier, og vi holdt på en stund – mye bom fra begge lag, og gode keepere – men til slutt falt avgjørelsen og Holmlia scoret en gang mer enn Øreåsen, og fikk dermed med oss 2 poeng fra kampen.

I ettertid ser vi i Moss Avis at Øreåsen har lagt inn protest. Vi kjenner per nå ikke helt grunnlaget for dette, men sannsynligvis pga at vi skal ha benyttet feil rekkefølge på bruk av spillere som tok straffene. Dommerne godkjente alle straffeslag og signerte kampskjema. Vi tar dette helt med ro, og ser saken an.

I vedlagte link ser dere innlegg i Moss Avis angående kampen. Ganske fornøyelig lesing når vi blir karakterisert som et «rutinert lag». Vi reiste til Øreåsen med et av de mest urutinerte lag vi har stilt med på lenge, og på denne bakgrunn er vi særdeles tilfredse med resultatet!

Tu ble kåret til BB av lokal jury, og «Harstad» fikk Leo!
Poengplukkere: Daniel (0+2), Jokke (1+0), Robin (0+1), Tu (1+0), Olav (0+1) Tobbe (1+0) og Christian (1+0)

Årets første hjemmekamp i Holmliahallen førstkommende lørdag kl 14:00

Møt opp og støtt laget!