Kamprapport H2 26.11: Holmlia2-Ski 16-1 (5-0, 5-1, 6-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 27. Nov 2022

Kamprapport H2 lørdag 26.11: Holmlia2-Ski 16-1 (5-0, 5-1, 6-0)

Holmlia Innebandy Herrer2 cruiser gjennom 4. div Innebandy og sørget for sine 5 seier av 5 mulige.

Patrick Myhre fyrer av et skudd

Laget i dag var følgende 11: Glenn (keeper), Espen (kaptein), Robert, Simen, Patrick Lund Nilsen, Anders, Niklas, Patrick Shjong Myhre, Kim, Andreas og Johan. Ca 40 tilskuere fulgte kampen.

Holmlia var "på" fra start i dag og Simen satte 1-0 allerede etter 6 sekunder, allerede før referenten var på plass! Andreas satte 2-0 (ass Niklas) etter 6.03 før Kim (ass Patrick L) økte til 3-0 etter 10.02. Mye bra spill og målene fortsatte å komme. Nå var det Niklas sin tur og 4-0 etter 13.32 (ass Simen) mens Niklas satte sin nr 2 etter 19.16 (ass Andreas). Holmlia røk på en to minutter etter 19.26, men Ski klarte ikke å utnytte overtallet og 5-0 etter 1. periode
I stedet er det Holmlia som scorer i undertall 56 sekunder ut i perioden ved Simen (ass Niklas) og 6-0. Trykket fortsetter og 7-0 blir det etter 3.57 ved Andreas (ass Simen). Etter 4.12 blir det knuffing mellom en Holmlia og en Ski spiller og begge får ta en 2 minutter. Dette håndterer Holmlia best og øker til 8-0 etter 5.59 ved seriens toppscorer Niklas (assist Simen, som også er seriens assistkonge). Ski får sitt trøstemål etter 6.54 før Holmlia fortsetter å male på. Det blir 9-1 etter 12.44 ved Simen og 10-1 etter 14.02 ved Niklas (assist Simen). Holmlia får en ny 2 minutter etter 15.55, så ingen ting å si på tenningsnivået! Ski klarer heller ikke denne gang å utnytte overtallet.10-1 etter to perioder.
Matchen var for lengst kjørt, men Holmlia fortsatte med fint angrepsspill i 3. periode! Robert satte 11-1  (ass Andreas) etter 19 sekunder! Niklas og Simen (ass) er igjen frempå og 12-1 etter 2.39. Patrick N setter 13-1 etter 7.35 (ass Johan). Ny Simen (ass) - Niklas kombo etter 9.20 og 14-1. Holmlia rekker to mål til før sirenen lyder. Det er Anders som setter 15-1 etter 14.56 (ass Patrick N.) og Simen setter kampens siste mål etter 17.22 (ass Robert).
Skuddstatistikk var hele 43-9 i Holmlias favør!

Neste kamp for H2 er også hjemme i Holmlia hallen, med motstander Parkveien kl 1100 lørdag 10. desember.

-------------------
Lørdagens "early riser" kamp var mellom Holmlia1 og Frelsesarmeen. Armeen hang med bra i 1. periode, men Holmlia dro i fra og sikret 7-2 seier (2-1, 3-1, 2-0). Det var lagets tredje seier på 5 kamper, og Holmlia holder 2. plassen etter suverene Fagerstrand.  Følgende 9 stilte: Glenn (keeper), Karim, Fredik, Magnus, Christian, Daniel, Thanh, Tu Peter og Mergim (kaptein).  H1 spiller neste kamp hjemme mot HSIL (Høybråten og Stovner) lørdag 10.12 kl 0930.

Rapport ved Rune Eriksen

Kampreferat H1: Holmlia-Monolitten2 14-2 (1-1, 2-1, 9-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 14. Nov 2022

Holmlia herrene gikk for revansje mot Monolitten2. I fjor ble det et surt hjemmetap, men i år ble det en solid knock out! Holmlia-2 fortsatt seiersrekken med seier nr 4 og hele 16-6 over Vålerenga.

Laget i dag var følgende 12: Abigail (keeper), Karim, Magnus, Fredrik Nybø, Fredrik Schulstad, Thomas, Daniel, Thanh, Christian, Tu Peter, Lars og Mergim (kaptein). Ca 30 tilskuere fulgte kampen.

Holmlia bruker litt tid på å komme i gang. Slik også i denne matchen. Men etter 8.25 tok Løvene ledelsen ved Tu Peter (assist Christian). Monolitten svarte etter 14.09 ved Henrik. 1-1 etter første periode, men et spillemessig overtak for Holmlia.

I andre periode tok Holmlia ledelsen etter 2.39 ved Fredrik S. Monolitten utlignet igjen ved Thomas og 2-2 etter 9.43, men deretter låste keeper Abigail buret for dagen! Holmlia startet det som ble målbonanza i Holmlia hallen. 10.39 viste klokka da Daniel sendte Holmlia i føringen igjen (assist Thomas). 3-2 til Holmlia etter to perioder og det var da fortsatt match, men...

I 3. periode hadde Holmlia mer og mer trykk og målene kom radig: 44 sekunder 4-2 ved Karim (assist Mergim). Det kom stadig flotte angrep og mål og Monolitten keeper kunne lite gjøre. 5-2 etter 2.18 ved Christian (assist Fredrik S.). 6-2 etter 5.40 ved Christian. 7-2 etter 7.31 ved Thanh (assist Fredrik S.). 8-2 kom ved Thomas etter 8.37. 9-2 gjorde Thanh (assist Tu Peter) etter 9.15. Deretter tok det bare 16 sekunder (!!!) før Thomas (assist Christian) satte 10-2, og ytterligere 28 sekunder (!!) før det sto 11-2. Denne gang ved Christian. Enda var det 10 minutter igjen, og Holmlia var ikke helt ferdig. 12.13 sto det da Christian (ass Thomas) gjorde 12-2. Etter 15.06 gjorde Thanh 13-2 (ass Christian) og målshowet bel avsluttet med Thomas (ass Daniel) 2 minutter før slutt.

Med dette spillet er det kanskje mulig å få has på serieleder Fagerborg i returkampen også? Neste kamp for H1 er uansett returkamp mot Monolitten (!) i Apalløkkahallen søndag 20.11. Neste hjemmekamp for H1 er lørdag 26.11 mot Frelsesarmeen.

Holmlia2 spilte etter H1 kamp mot Vålerenga3 og klokket inn sin 4. seier på rad med hele 16-6 (6-2, 4-3, 6-1). I denne kampen hang Vålerenga med i et kvarter før Holmlia dro i fra. Holmlia stilte med to juniorspillere i denne kampen. Følgende 11 stilte: Espen (kaptein), Simen, Lucas, Thomas, Patrick, Anders, Niklas, Kim, Andreas, Tu Peter og Martin (keeper). H2 spiller neste kamp hjemme mot Ski lørdag 26.11 kl 1100.

Holmlia1-Monolitten, jevnt etter 1. periode.

Holmlia1-Monolitten, fortsatt jevnt etter 2 perioder

Holmlia1 kjører over Monolitten i 3. periode: 9-0 i perioden.

Referat skrevet av Rune Eriksen

Kampreferat H2: Holmlia - OSI 2 Lørdag 22.10.22

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 23. Okt 2022

Holmlia herrer 2 tok på seg å innlede til heldag Innebandy i Holmlia hallen lørdag 22.10. Resultat full pott etter to kamper.  "Early bird kampen" som skulle gått for Herrer1 mot Ellingsrud ble utsatt da motstander ikke kunne stille lag.

Mange fine mål, solid seier og rent bur. Skjelden med null baklengs i Innebandy. Holmlia med følgende erfarne 11er: Glenn (keeper), Espen, Robert, Simen, Thomas, Patrick Lund Nilsen, Anders Sharma., Niklas, Kim, Johan (kaptein) og Mergim.

19.37: 14-0 ved Niklas, ass Simen.

Niklas med hele 7 kasser. Simen må være dagens assistkonge med hele 6 assist.

Neste H2 hjemmekamp er 5. november mot Ribbungene. Neste helg er det bortekamp mot Parkveien i Bjølsen hallen. H1 neste kamp er hjemme mot Monolitten2 12. november. Her blir det vel revansje fra fjorårets match?

Kampreferat H2: Holmlia2-Bjølsen 15-1 (3-1, 4-0, 8-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 5. Mar 2022

Holmlia2 med ny solid hjemmekamp!

Laget i dag var følgende 11: Abigail (keeper), Thomas, Espen, Lucas, Niklas, Patrick (kaptein), Miguel, Kim, Anders Lie, Anders Sharma, Andreas (comeback). Ca 20 tilskuere.

Holmlia vant bortekampen solide 16-6. I dag så vi mye morsomt angrepsspill utover i kampen inkludert kombinasjoner og fine langskudd. I tillegg en Holmlia keeper som stengte buret de to siste periodene!

Holmlia var med fra start i dag og tok ledelsen etter 2.02 ved Niklas (assist Miguel). Det ble 2-0 etter 5.32 ved yngstemann, guttespiller Lucas, assist Andreas, og 3-0 etter 15.30 ved Kim (assist Andreas). Bjølsen slapp til en gang i kampen og det var etter 19.46 ved Espen Iversen. Omgangsresultat 3-1 til Holmlia.

Holmlia spillet satt bedre og bedre utover i kampen. Holmlia la på til 4-1 etter 2.39 av andre periode ved Niklas (assist Patrick). Det ble 5-1 etter 7.18 ved Thomas (assist Anders Sharma). Espen satte 6-1 på et flott langskudd etter 10.59 (assist Andreas), og samme mann la på til 7-1 etter 17.48. 4-0 i 2. periode og solide 7-1.

Skulle Holmlia nå roe ned, nei det ble stadig økt trykk mot mer og mer slitne Bjølsen spillere. Kun 16 sek av 3. periode hadde gått da Anders Lie satte 8-1 (assist Andreas). kun halvminuttet senere var det 9-1 ved Thomas (assist Anders Sharma). 10-1 satte Andreas etter 4.22 (assist Kim). 10 måls seieren fra forrige kamp mot Bjølsen ble tangert 25 sekunder (!) senere med langskudd fra kaptein Patrick (assist Niklas) og dermed 11-1. Gutta malte på og Bjølsen hang virkelig i tauene. 12-1 etter 8.13 ved Thomas (assist Niklas). Holmlia røk på en to minutter etter 12.37 men hadde god kontroll. De siste 5 minuttene var det jevnt press mot Bjølsen buret. Andreas var tydelig sulten på både mål og poeng og han satte Holmlias nr 13 (assist Kim) etter 15.32, og nr 14 etter 16.26 (assist Anders Lie) og sin nr 3 for dagen. I tillegg hadde Andreas hele fire assist, så bra comeback! Festen ble avsluttet med nr 15 etter 18.05 ved Anders Sharma (assist Miguel).

Selv om spenningen i kampen forsvant fort, var det festlig for hjemmepublikum!

H2 har ny hjemmekamp, nå mot Bækkelaget2 lørdag 12.3 kl 1630. Neste match for H1 er terminfestet til lørdag 12.3 borte mot Monolitten.

Referat ved Rune Eriksen

Kampreferat H2: Holmlia2-Lyn3 13-7 (4-3, 5-2, 4-2)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 4. Mar 2022

Holmlia2 fulgte opp borteseier mot Lyn 27.2 med hjemmeseier i returoppgjøret torsdag 3. mars!

Laget i dag var følgende 10: Abigail (keeper), Thomas, Espen, Simen, Niklas (comeback!), Patrick (kaptein), Miguel, Kim, Anders Lie, Anders Sharma. En håndfull tilskuere fulgte kampen.

Holmlia har kommet tidlig bakpå noen kamper denne sesongen, så også i denne matchen både i 1. og 2. periode. Lyn scoret to ganger før Holmlia "ble med". 0-1 etter 2.58 ved Leif Blom og 2-0 etter 3.09 ved Oskar Strandroth. Holmlia fikk etterhvert mer kontroll på spillet, og reduserte til 1-2 ved kaptein Patrick etter 4.27 på et flott skudd (assist Miguel). Kun 13 sek tok det for Holmlias andre mål satt i kassa. Denne gang ved Niklas ("comeback-kid"), med assist fra Thomas. Holmlia tok mer kommandoen i kampen og økte til 3-2 etter 7.27 ved Thomas (assist Anders Sharma) og 4-2 etter 10.13 ved Niklas (assist Thomas). Lyn reduserte under minuttet etter til 4-3 ved Oskar. Dette ble også perioderesultatet.

Da slappet Holmlia av med ledelse..... Lyn slappet ikke av og hjemmepublikum lurte på hva som skjedde når det ble først 4-4 etter 1.05 ved Kristine Haug og 4-5 ved Anders Lindvik minuttet etter. Holmlia slo heldigvis tilbake 8 sekunder senere (!!!) og 5-5 ved Kim (assist Simen), og var eneste lag med nettkjenning resten av perioden. Holmlia rullet nå opp flere gode angrep og kunne godt fått flere mål. Det ble 6-5 etter 3.26 nok en gang ved Kim (assist Anders Lie). 7-5 ble satt av Simen (assist Kim) etter 10.29, og 8-5 kom etter 13.29 ved Anders Sharma (assist Thomas). Periodens siste mål kom etter 16.17 ved Thomas. Perioderesultat 5-2 til Holmlia og 9-5 totalt.

3. periode startet bra med Holmlia mål nr 10, som kom etter 1.13 ved Niklas (assist Thomas). Men det går fort i Innebandy og Lyn reduserte to ganger etter 1.39 og 7.01, og hadde litt "heng". De fikk også muligheten i overtallsspill da Holmlia pådro seg to 2-minuttere på rad etter 7.33 og 9.43, men ingen Lyn utelling heldigvis. Da gikk kanskje lufta litt ut av Lyn? Holmlia kjørte på slutten med flere flotte angrep, og satte tre i kassa uten svar fra Lyn. 11-7 ved Anders Lie etter 15.23 (assist Patrick). Det ble 12-7 ved Anders Sharma etter 17.07 (assist Thomas). Holmlia satte til slutt 13-7 ved Niklas under minuttet før slutt (assist Espen).

Kampen var spennende lenge, men Holmlia hadde bra kontroll i 2. halvdel.

Neste match for H2 er hjemme mot Bjølsen lørdag 5.3 kl 1500. H1 neste motstander trakk seg fra kampen så Holmlia vant på WO og topper med det sin avdeling i skrivende stund. Neste match for H1 er nå terminfestet til lørdag 12.3 borte mot Monolitten.

Kampreferat H1: Holmlia-Paradisbukta 6-2 (1-2, 3-0, 2-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 20. Feb 2022

Holmlia herrene, er tilbake i match etter to måneders corona stopp, og tilbake på vinnersporet!

Laget i dag var følgende 11: Abigail (keeper), Karim, Magnus, Fredrik Nybø, Fredrik Schulstad, Thomas, Daniel, Thanh, Christian, Anders og Mergim (kaptein). Ca 20 tilskuere fulgte kampen.

Holmlia vant det første oppgjøret mellom lagene i november.

Holmlia har kommet tidlig bakpå noen kamper denne sesongen, men i dag tok det 8.21 før det ble mål, og det kom ved Holmlia og Thanh (assist Karim). Bortelaget var absolutt med i kampen i første periode og utlignet også til 1-1 etter 12.97 ved Bendik Solhaug. Litt uro på hjemmetribunen da bortelaget gikk opp i ledelsen 2-1 etter 16.30 ved Simen Engen, men Holmlia har kommet sterkere utover i kamper tidligere i sesongen, så også i dag. Det ble med de tre målene i første periode.

Fra andre periode tok Holmlia over, og resten av kampen ble preget av solid keeper og forsvarsspill og mange flotte Holmlia angrep. Etter 2.11 i andre omgang gjorde Christian likegodt en piruett på midtbanen og et skudd rett i kassa. Assist Mergim. I løpet av 3-4 minutter var Holmlia virkelig i støtet når det gjelder utelling, og det ble 3-2 etter 3.47 ved Fredrik S. (assist Anders) og 4-2 etter 5.25 ved Thomas (assist Daniel). Holmlia kunne fort fått flere mål, men det ble med 3-0 i omgangsresultat og 4-2 ledelse.
3. periode fortsatte som 2. periode, med godt Holmlia spill både bakover og forover på banen. Etter 6.16 hadde Holmlia et flott angrep som endte i et like flott selvmål og 5-2. Holmlia pådro seg en 2 minutter etter 9.02, men heller ikke denne muligheten klarte bortelaget og benytte seg av. Det hører med at både borte og hjemmelaget brant en straffe i dag. Holmlia satte til slutt 6-2 etter 11.41 ved Thomas (assist Daniel).

Med flotte mål og solid spill var det gøy å være på kamp igjen for hjemmesupporterne. Med denne seieren er Holmlia a poeng med Lyn som topper tabellen.

Neste match for H1 er borte mot Kubakken søndag 27.2 i Bjølsen hallen. H2 spiller søndag 20.2 borte mot Lyn, også det på Bjølsen.

Neste hjemmematch for herrelagene er det H2 som står for med kamp mot Lyn torsdag den 3. mars.