Kampreferat H1: Holmlia-Paradisbukta 6-2 (1-2, 3-0, 2-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 20. Feb 2022

Holmlia herrene, er tilbake i match etter to måneders corona stopp, og tilbake på vinnersporet!

Laget i dag var følgende 11: Abigail (keeper), Karim, Magnus, Fredrik Nybø, Fredrik Schulstad, Thomas, Daniel, Thanh, Christian, Anders og Mergim (kaptein). Ca 20 tilskuere fulgte kampen.

Holmlia vant det første oppgjøret mellom lagene i november.

Holmlia har kommet tidlig bakpå noen kamper denne sesongen, men i dag tok det 8.21 før det ble mål, og det kom ved Holmlia og Thanh (assist Karim). Bortelaget var absolutt med i kampen i første periode og utlignet også til 1-1 etter 12.97 ved Bendik Solhaug. Litt uro på hjemmetribunen da bortelaget gikk opp i ledelsen 2-1 etter 16.30 ved Simen Engen, men Holmlia har kommet sterkere utover i kamper tidligere i sesongen, så også i dag. Det ble med de tre målene i første periode.

Fra andre periode tok Holmlia over, og resten av kampen ble preget av solid keeper og forsvarsspill og mange flotte Holmlia angrep. Etter 2.11 i andre omgang gjorde Christian likegodt en piruett på midtbanen og et skudd rett i kassa. Assist Mergim. I løpet av 3-4 minutter var Holmlia virkelig i støtet når det gjelder utelling, og det ble 3-2 etter 3.47 ved Fredrik S. (assist Anders) og 4-2 etter 5.25 ved Thomas (assist Daniel). Holmlia kunne fort fått flere mål, men det ble med 3-0 i omgangsresultat og 4-2 ledelse.
3. periode fortsatte som 2. periode, med godt Holmlia spill både bakover og forover på banen. Etter 6.16 hadde Holmlia et flott angrep som endte i et like flott selvmål og 5-2. Holmlia pådro seg en 2 minutter etter 9.02, men heller ikke denne muligheten klarte bortelaget og benytte seg av. Det hører med at både borte og hjemmelaget brant en straffe i dag. Holmlia satte til slutt 6-2 etter 11.41 ved Thomas (assist Daniel).

Med flotte mål og solid spill var det gøy å være på kamp igjen for hjemmesupporterne. Med denne seieren er Holmlia a poeng med Lyn som topper tabellen.

Neste match for H1 er borte mot Kubakken søndag 27.2 i Bjølsen hallen. H2 spiller søndag 20.2 borte mot Lyn, også det på Bjølsen.

Neste hjemmematch for herrelagene er det H2 som står for med kamp mot Lyn torsdag den 3. mars.