Kampreferat H1: Holmlia-Monolitten2 14-2 (1-1, 2-1, 9-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 14. Nov 2022

Holmlia herrene gikk for revansje mot Monolitten2. I fjor ble det et surt hjemmetap, men i år ble det en solid knock out! Holmlia-2 fortsatt seiersrekken med seier nr 4 og hele 16-6 over Vålerenga.

Laget i dag var følgende 12: Abigail (keeper), Karim, Magnus, Fredrik Nybø, Fredrik Schulstad, Thomas, Daniel, Thanh, Christian, Tu Peter, Lars og Mergim (kaptein). Ca 30 tilskuere fulgte kampen.

Holmlia bruker litt tid på å komme i gang. Slik også i denne matchen. Men etter 8.25 tok Løvene ledelsen ved Tu Peter (assist Christian). Monolitten svarte etter 14.09 ved Henrik. 1-1 etter første periode, men et spillemessig overtak for Holmlia.

I andre periode tok Holmlia ledelsen etter 2.39 ved Fredrik S. Monolitten utlignet igjen ved Thomas og 2-2 etter 9.43, men deretter låste keeper Abigail buret for dagen! Holmlia startet det som ble målbonanza i Holmlia hallen. 10.39 viste klokka da Daniel sendte Holmlia i føringen igjen (assist Thomas). 3-2 til Holmlia etter to perioder og det var da fortsatt match, men...

I 3. periode hadde Holmlia mer og mer trykk og målene kom radig: 44 sekunder 4-2 ved Karim (assist Mergim). Det kom stadig flotte angrep og mål og Monolitten keeper kunne lite gjøre. 5-2 etter 2.18 ved Christian (assist Fredrik S.). 6-2 etter 5.40 ved Christian. 7-2 etter 7.31 ved Thanh (assist Fredrik S.). 8-2 kom ved Thomas etter 8.37. 9-2 gjorde Thanh (assist Tu Peter) etter 9.15. Deretter tok det bare 16 sekunder (!!!) før Thomas (assist Christian) satte 10-2, og ytterligere 28 sekunder (!!) før det sto 11-2. Denne gang ved Christian. Enda var det 10 minutter igjen, og Holmlia var ikke helt ferdig. 12.13 sto det da Christian (ass Thomas) gjorde 12-2. Etter 15.06 gjorde Thanh 13-2 (ass Christian) og målshowet bel avsluttet med Thomas (ass Daniel) 2 minutter før slutt.

Med dette spillet er det kanskje mulig å få has på serieleder Fagerborg i returkampen også? Neste kamp for H1 er uansett returkamp mot Monolitten (!) i Apalløkkahallen søndag 20.11. Neste hjemmekamp for H1 er lørdag 26.11 mot Frelsesarmeen.

-------------------

Holmlia2 spilte etter H1 kamp mot Vålerenga3 og klokket inn sin 4. seier på rad med hele 16-6 (6-2, 4-3, 6-1). I denne kampen hang Vålerenga med i et kvarter før Holmlia dro i fra. Holmlia stilte med to juniorspillere i denne kampen. Følgende 11 stilte: Espen (kaptein), Simen, Lucas, Thomas, Patrick, Anders, Niklas, Kim, Andreas, Tu Peter og Martin (keeper). H2 spiller neste kamp hjemme mot Ski lørdag 26.11 kl 1100.

Holmlia1-Monolitten, jevnt etter 1. periode.