Sesongens første tap, men vi står han av…

Postet av Herrer den 26. Okt 2015


Lørdag hadde vi vår 3. hjemmekamp på rad, og møtte VIF i løvens hule. Vi fikk to raske mål rett i trynet i løpet av 2 minutter i begynnelsen av perioden. For mange personlige feil preget perioden. No good …

2. periode åpnet bedre, 2 raske mål – Olav og selvmål, gjorde at vi var med igjen.Christian fikk ryggproblemer og måtte stå av. VIF sutret og overspilte i hver eneste situasjon, og flere av våre spillere hang seg på! Ikke spesielt ...oppbyggende, men sant! VIF fikk 3 mål til i denne perioden og ledet 2-5 i det vi gikk i garderoben for pause.

3. periode var vår beste. Nå satte vi press og spilte relativt godt. 2 mål, hvorav det ene på et kanonskudd av Olav gjorde at vi øynet et lite håp. Men vi greide rett og slett ikke å få den runde plastballen i mål flere ganger – skuddstatistikk 14 – 6 i siste periode forteller det meste. Vi vant imidlertid siste perioden 2-1 ... må ta med de lyspunkter som finnes!
Øyvind måtte også stå av pga skade i denne perioden. En allerede tynn tropp ble enda tynnere!

Oscarkandidatene fra VIF spilte bra til tider, men ikke bedre enn at dette laget skulle vi greid å hamle opp med. Vi tar det som læring, tar med oss den postive opplevelsen fra 3. perioden og går på videre med friskt mot.

Poengene fordelte seg slik: Olav 3 (2+1), Daniel 1 (0+1), Robin 1 (1+0) og Tu 1 (0+1). Skuddstatistikken endte 31 – 25.
Tu ble av jury kåret til BB, og Olav fikk Leo av sine spillerkollegaer!

Nå får vi 3 tøffe kamper fremover, hhv Lillestrøm, Haugerud og Bekkelaget. Greier vi å snike med oss noen poeng herfra da?
Følg oss til Lillestrøm og bortekamp førstkommende søndag kl 18:00. Vi trenger dokkers support!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.