Sommeridrett på Holmlia i alle skolens ferieuker!

Postet av Kontoret den 10. Jun 2023

Holmlia sportsklubb tilbyr aktiviteter i ALLE sommerferieukene! De fleste aktivitetene er rettet mot barn i barneskolealder 7-12 år, men det er også en uke - Sommerpatruljen - spesielt laget for ungdommer 13-19 år

Om aktivitetene

  • Uke 26 og 33 - Obos fotballskoleHer er det fullt fokus på fotball, med våre trenerveiledere og A-lagsspillere som instruktører. Egen påmeldingsavgift. For barn og ungdom 7-14 år. Aktivitet hver dag 9-15. Se egen informasjonside her.
  • Uke 27 - Håndball og Innebandy - Dette er to av våre store inne-idretter, og du får sjansen til å lære begge idrettene! Kanskje du får lyst til å være med? For barn 7-12 år, hver dag fra 09-14
  • Uke 28, 29, 31 Allidrett - 10 idretter på 5 dager!  Vi deler opp i forskjellige baser, hvor barna kan prøve seg på fotball, innebandy, håndball, basketball, frisbeegolf og mye annet. VI satser på 10 idretter! For barn 7-12 år, hver dag kl 10-15.
  • Uke 30 Sirkusskole! Her lærer du ferdigheter innen sirkus, dans og teater som vil hjelpe barn og unge å finne nye måter å uttrykke seg på! For barn 7-12 år.  I  samarbeid med Mortensrud Sirkusskole og Oslo Sør-satsingen.
  • Uke 32 Allidrett spesial! Denne uka er det klubbens trenere som har deltatt på "Ung leder" kurs i idrettskretsen som er ansvarlige for opplegget. De har spesiell fokus på introduksjon til klubbens idretter!
  • Uke 32 Sommerpatruljen for ungdom 13-19 år. Aktiviteter på kveldstid 17-19 

Oppmøte

Oppmøtested for aktivitetene er klubbhuset til Holmlia Sportsklubb i Nordåsveien 1b, ved siden av den store kunstgressbanen i Lusetjerndalen

ORGANISERING

Daglig leder i HSK (Aram Meradi) og hovedstyret er hovedansvarlig for tilbudet. Alle aktivitetene ledes av ungdommer i klubbens idrettsgrener, og daglig leder. ungdommene kommer blant annet fra Fotballens A-lag, og satsningen #Ungetrenere - som er vårt lederprogram for våre engasjerte idrettsungdommer 14-19 år. 

Det er bindende påmelding, og alle aktivitetene (unntatt Obos fotballskole) er gratis i samarbeid med Oslo idrettskrets 


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.