Kamprapport H2 26.11: Holmlia2-Ski 16-1 (5-0, 5-1, 6-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 27. Nov 2022

Kamprapport H2 lørdag 26.11: Holmlia2-Ski 16-1 (5-0, 5-1, 6-0)

Holmlia Innebandy Herrer2 cruiser gjennom 4. div Innebandy og sørget for sine 5 seier av 5 mulige.

Patrick Myhre fyrer av et skudd

Laget i dag var følgende 11: Glenn (keeper), Espen (kaptein), Robert, Simen, Patrick Lund Nilsen, Anders, Niklas, Patrick Shjong Myhre, Kim, Andreas og Johan. Ca 40 tilskuere fulgte kampen.

Holmlia var "på" fra start i dag og Simen satte 1-0 allerede etter 6 sekunder, allerede før referenten var på plass! Andreas satte 2-0 (ass Niklas) etter 6.03 før Kim (ass Patrick L) økte til 3-0 etter 10.02. Mye bra spill og målene fortsatte å komme. Nå var det Niklas sin tur og 4-0 etter 13.32 (ass Simen) mens Niklas satte sin nr 2 etter 19.16 (ass Andreas). Holmlia røk på en to minutter etter 19.26, men Ski klarte ikke å utnytte overtallet og 5-0 etter 1. periode
I stedet er det Holmlia som scorer i undertall 56 sekunder ut i perioden ved Simen (ass Niklas) og 6-0. Trykket fortsetter og 7-0 blir det etter 3.57 ved Andreas (ass Simen). Etter 4.12 blir det knuffing mellom en Holmlia og en Ski spiller og begge får ta en 2 minutter. Dette håndterer Holmlia best og øker til 8-0 etter 5.59 ved seriens toppscorer Niklas (assist Simen, som også er seriens assistkonge). Ski får sitt trøstemål etter 6.54 før Holmlia fortsetter å male på. Det blir 9-1 etter 12.44 ved Simen og 10-1 etter 14.02 ved Niklas (assist Simen). Holmlia får en ny 2 minutter etter 15.55, så ingen ting å si på tenningsnivået! Ski klarer heller ikke denne gang å utnytte overtallet.10-1 etter to perioder.
Matchen var for lengst kjørt, men Holmlia fortsatte med fint angrepsspill i 3. periode! Robert satte 11-1  (ass Andreas) etter 19 sekunder! Niklas og Simen (ass) er igjen frempå og 12-1 etter 2.39. Patrick N setter 13-1 etter 7.35 (ass Johan). Ny Simen (ass) - Niklas kombo etter 9.20 og 14-1. Holmlia rekker to mål til før sirenen lyder. Det er Anders som setter 15-1 etter 14.56 (ass Patrick N.) og Simen setter kampens siste mål etter 17.22 (ass Robert).
Skuddstatistikk var hele 43-9 i Holmlias favør!

Neste kamp for H2 er også hjemme i Holmlia hallen, med motstander Parkveien kl 1100 lørdag 10. desember.

-------------------
Lørdagens "early riser" kamp var mellom Holmlia1 og Frelsesarmeen. Armeen hang med bra i 1. periode, men Holmlia dro i fra og sikret 7-2 seier (2-1, 3-1, 2-0). Det var lagets tredje seier på 5 kamper, og Holmlia holder 2. plassen etter suverene Fagerstrand.  Følgende 9 stilte: Glenn (keeper), Karim, Fredik, Magnus, Christian, Daniel, Thanh, Tu Peter og Mergim (kaptein).  H1 spiller neste kamp hjemme mot HSIL (Høybråten og Stovner) lørdag 10.12 kl 0930.

Rapport ved Rune Eriksen

Kampreferat H1: Holmlia-Monolitten2 14-2 (1-1, 2-1, 9-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 14. Nov 2022

Holmlia herrene gikk for revansje mot Monolitten2. I fjor ble det et surt hjemmetap, men i år ble det en solid knock out! Holmlia-2 fortsatt seiersrekken med seier nr 4 og hele 16-6 over Vålerenga.

Laget i dag var følgende 12: Abigail (keeper), Karim, Magnus, Fredrik Nybø, Fredrik Schulstad, Thomas, Daniel, Thanh, Christian, Tu Peter, Lars og Mergim (kaptein). Ca 30 tilskuere fulgte kampen.

Holmlia bruker litt tid på å komme i gang. Slik også i denne matchen. Men etter 8.25 tok Løvene ledelsen ved Tu Peter (assist Christian). Monolitten svarte etter 14.09 ved Henrik. 1-1 etter første periode, men et spillemessig overtak for Holmlia.

I andre periode tok Holmlia ledelsen etter 2.39 ved Fredrik S. Monolitten utlignet igjen ved Thomas og 2-2 etter 9.43, men deretter låste keeper Abigail buret for dagen! Holmlia startet det som ble målbonanza i Holmlia hallen. 10.39 viste klokka da Daniel sendte Holmlia i føringen igjen (assist Thomas). 3-2 til Holmlia etter to perioder og det var da fortsatt match, men...

I 3. periode hadde Holmlia mer og mer trykk og målene kom radig: 44 sekunder 4-2 ved Karim (assist Mergim). Det kom stadig flotte angrep og mål og Monolitten keeper kunne lite gjøre. 5-2 etter 2.18 ved Christian (assist Fredrik S.). 6-2 etter 5.40 ved Christian. 7-2 etter 7.31 ved Thanh (assist Fredrik S.). 8-2 kom ved Thomas etter 8.37. 9-2 gjorde Thanh (assist Tu Peter) etter 9.15. Deretter tok det bare 16 sekunder (!!!) før Thomas (assist Christian) satte 10-2, og ytterligere 28 sekunder (!!) før det sto 11-2. Denne gang ved Christian. Enda var det 10 minutter igjen, og Holmlia var ikke helt ferdig. 12.13 sto det da Christian (ass Thomas) gjorde 12-2. Etter 15.06 gjorde Thanh 13-2 (ass Christian) og målshowet bel avsluttet med Thomas (ass Daniel) 2 minutter før slutt.

Med dette spillet er det kanskje mulig å få has på serieleder Fagerborg i returkampen også? Neste kamp for H1 er uansett returkamp mot Monolitten (!) i Apalløkkahallen søndag 20.11. Neste hjemmekamp for H1 er lørdag 26.11 mot Frelsesarmeen.

Holmlia2 spilte etter H1 kamp mot Vålerenga3 og klokket inn sin 4. seier på rad med hele 16-6 (6-2, 4-3, 6-1). I denne kampen hang Vålerenga med i et kvarter før Holmlia dro i fra. Holmlia stilte med to juniorspillere i denne kampen. Følgende 11 stilte: Espen (kaptein), Simen, Lucas, Thomas, Patrick, Anders, Niklas, Kim, Andreas, Tu Peter og Martin (keeper). H2 spiller neste kamp hjemme mot Ski lørdag 26.11 kl 1100.

Holmlia1-Monolitten, jevnt etter 1. periode.