Jakten på Norges beste trenerforbilde 2015 i gang!

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 26. Sep 2015

Har vi Norges beste trener?

Kåringen foregår på http://www.trenerforbilde.no/ og vinnerens klubb får besøk av en av de flotte idrettsprofilene som fronter kampanjen.

I fjor ble 400 trenere fra 32 ulike idretter nominert.

Er det noen vi har klubben som fortjener å bli nominert? Så ikke nøl sette i gang å stem.


Litt om Norges beste trener?

Nå starter jakten på Norges beste trenerforbilde 2015. Ambassadør Håvard Nordtveit mener en god trener bryr seg og er flink til å motivere.

Sammen med idretts-Norge ønsker alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL å sette fokus på den viktige rollen trenerne har som forbilder for barn og unge. De aller beste trenerne ser om utøverne trives og vet at de selv blir sett på som rollemodeller. For mange barn og unge er idretten et verdifullt fristed som betyr trygghet, mestring, glede og vennskap.

Fotballspiller Håvard Nordtveit er ambassadør for kåringen og hyller innsatsen som legges ned av fantastiske trenere i klubber landet rundt:

-En god trener brenner for det han gjør. Han er flink til å motivere og inspirere sine spillere. Han bryr seg om enkeltindividet så vel som hele spillergruppa. Det er også viktig at treneren er fokusert og målrettet og alltid ser et forbedringspotensial, forteller Nordtveit.

trenerforbilde.no kan utøvere selv nominere sin trener, uansett alder og idrett. Vinneren kåres 17. oktober. Foruten heder og ære vil premien være en treningsøkt med en av kampanjens flotte ambassadører.

- Å være et godt forbilde både på og utenfor idrettsarenaen viser ungdom at sunne idealer er det som varer, mener kickbokser Thea Therese Vingmark Næss.

Nordtveit og Næss stiller på lag med en rekke spennende idrettsprofiler. Håndballspiller Gro Hammerseng-Edin, langrennsløper Eirik Brandsdal, svømmer Henrik Christoffersen, taekwondoutøver Nina Bansal, danser Øyvind Gulli, klatrer Magnus Midtbø, fotballspiller Solveig Gulbrandsen og friidrettsutøver Margrethe Renstrøm er alle ambassadører for kampanjen. Og med Frode Kyvåg og Johan Kaggestad i juryen, er kåringen sikret en verdig vinner.

-Det er helt fantastisk å se hvor mye treneren faktisk betyr for utøverne. Hvert år får vi inn nominasjoner fra hele landet som rører oss. Ildsjelene som står på for ungene våre fortjener all den oppmerksomheten de kan få, sier daglig leder i AV-OG-TIL Kari Randen.

Sammen med alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL jobber Norges Fotballforbund, Norges Håndballforbund, Norges Danseforbund, Norges Kampsportforbund, Norges Svømmeforbund og Norges Friidrettsforbund for at idretten skal være en trygg og alkoholfri arena for barn og unge. Kåringen av Norges beste trenerforbilde er en del av konseptet SE & BLI SETT hvor målsetningen er å bevisstgjøre trenere og ledere på den viktige rollen de har som forbilder.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.