KAMPRAPPORT Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Postet av G15 den 4. Des 2021

Holmlia møtte sist Asker Fleridrettslag i sesongåpningen, og ble i deler av den septemberkampen overkjørt av spillere som normalt driver med ishockey. Egen målsetting var dermed kun å gjennomføre en bedre kamp enn sist, og det fikk Holmlias gutter til.

Fra tidlig i kampen var det tydelig at Holmlia skulle få ha ballen noe mer enn forventa og periodevis fikk vi spille mye på Askers banehalvdel. Resultatet ser jevnt ut, men en av de store forskjellene er Askers presisjon i avslutningene. Holmlia-spillerne merka at de sjøl hadde en bedre kontroll i dette møtet, og var aldri i nærheten av å miste humøret.

Holmlia skal være veldig fornøyde med mye, og vi tar kampene mot bedre motstand som god læring. Det var ni Holmlia-spillere som innså at de hadde prestert godt, sjøl om det ikke holdt til poeng. At såpass mange spillere står for målpoeng er noe som gleder lagledelsen, da det jobbes mye med avslutninger på trening. Å ha flere spillere som kan bidra til scoringer vil være avgjørende i tette kamper utover vinteren og våren.

Neste hjemmekamp er mot Bækkelaget lørdag 18. desember, kl 13. Kom på kamp for å heie i et oppgjør som pleier å bli veldig jevnt!

 

(OBS! På skrivende tidspunkt er ikke kampen oppdatert i Min Bandy. Det mangla noen detaljer fra Asker, da de måtte stille med midlertidig lagledelse. Opplysninger er derfor basert på notater fra sekretariatet, ikke på direkteføring live.)

 

Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

14.40 – Max Schumacher (Eskil Williams) 1-2

 

Andre omgang

2.37 – Dougal Wragg (Egil Figenschou) 2-3

4.49 – Eskil Williams 3-3

 

Tredje omgang

2.34 – David Markl 4-6

8.19 – Egil Figenschou (Eskil Williams) 5-8

14.44 – Eskil Williams (Noah Ringnes) 6-9

15.00 – Tobias Hiibus (Noah Ringnes) 7-9

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.