To kampreferater

Postet av G15 den 6. Nov 2022

Tradisjonen tro var ikke Holmlia-gutta helt våkne i sesongpremieren for noen uker sida. Dermed ble det viktig med gode opplevelser og prestasjoner da kamp to og tre kom i samme helg. Seks poeng og 18 mål på under et døgn viste at laget kan få til mye når de jobber godt sammen, og har lyst på ballen i alle situasjoner. Samtlige elleve på banen var sterke bidragsytere til de gode resultatene.


HOLMLIA – GJELLERÅSEN 2

7-4 (3-0, 2-4, 2-0) LØR 5/11

Etter skuffelsen i sesongåpninga, kom Holmlia ut med en helt annen energi denne lørdagen. Man fikk raskt følelsen av at det ville bli spennende og innholdsrikt. Samspillet satt bedre og spillerne holdt seg godt til planen. Et høydepunkt som bør nevnes er det gode og trygge spillet i mindretall under Ludvigs utvisning tidlig i kampen. Med tremålsledelse da de gikk til første pause, forventa vi at Gjelleråsen 2 skulle være litt mer skjerpa i andre periode, og det fikk vi rett i. Etter fire mål imot var det ny pause med 5-4, og Holmlia gjorde noen små omrokkeringer. Det ble mer fokus på god kontroll, med 25 minutter uten scoringer. Når det var omtrent tre minutter igjen tok Holmlia en timeout, for å roe ned og understreke viktigheten av å ikke ta for stor risiko med ettmålsledelse. Litt overraskende sprakk forsvaret til Gjelleråsen såpass opp det siste minuttet, at Holmlia hadde ballen i mål tre ganger. En av disse ble ikke tellende, på grunn av en fot i målgården. Seieren ga stor glede og mye motivasjon før årets første bortekamp, allerede dagen etter.

Holmlias mål (assist i parantes)

Første periode

04.54 1-0 Dougal (Yasir)

10.06 2-0 Ludvig

16.30 3-0 Ludvig

Andre periode

10.18 4-2 Eskil (Noah)

14.03 5-3 Ludvig

Tredje periode

19.39 6-4 Ludvig

19.44 7-4 Tobias (Dougal)


GREI – HOLMLIA

5-11 (2-3, 2-4, 1-4) SØN 6/11

Gutta var klare for å fortsette det gode arbeidet fra dagen før, og sjøltilliten var på topp. Grei var litt forsiktige i starten. Noen minutter etter at Dougal hadde scora rett fra duellen som fulgte det første målet, økte motstanderne intensiteten en del. Holmlia hadde likevel mye ball på Greis halvdel, blant annet i lang tid mot slutten av perioden. I pausa var de enige om at flere scoringer ville komme, om man fortsatte på samme måte. Kampen var generelt prega av mye godt angrepsspill fra Holmlia, men man kunne nok ha rydda unna litt bedre i noen situasjoner foran eget mål. Spillere i alle posisjoner gjorde gode valg og viste et gledelig samspill. Ludvig hadde noen flotte og farlige sololøp, hvor ett av dem tvinga fram et sjølmål.

Holmlia var på ingen måte utslitt etter all jobbinga, og litt over midtveis starta de å øke ledelsen. Samtidig ble gutta litt bedre på å unngå kritiske situasjoner imot. Etter firemålsledelse midt i siste periode, følte alle seg trygge på at dette ville bli helgas andre seier. Vi gleder oss til flere Holmlia-angrep utover sesongen, for denne helga har de vært i stand til å skape mange og gode varianter.

 

Holmlias mål (assist i parantes)

Første periode

07.01 1-0 Ludvig

07.06 2-0 Dougal

12.41 3-2 David

Andre periode

04.17 4-3 Max (Eskil)

07.51 5-3 Sjølmål 

13.44 6-3 Dougal

14.04 7-3 Ludvig (Max)

Tredje periode

11.57 8-4 Ludvig (Max)

13.11 9-4 Ludvig

17.22 10-4 David

18.31 11-5 Ludvig (Max)


KAMPREFERAT Holmlia – Grei 5-3 (2-1, 0-1, 3-1) lør 26. mars

Postet av G15 den 26. Mar 2022

Det nærmer seg avslutninga på den beste sesongen noensinne til gutta på G14-laget. Alle spillere har tatt store steg i spilleforståelse og ferdigheter. På gode kampdager har samspillet vært virkelig godt. Alle spillere har bidratt til resultatene og er verdifulle deler av en stor, stabil gjeng. Lagledelsen og spillerne skal snart starte arbeidet med at 2022/2023 kan være like fylt av gode opplevelser. Akkurat nå ligger Holmlia på andreplass i sin avdeling av andredivisjon, og kan ikke bli lavere enn nummer tre.

I nest siste kamp var motstanderen Grei, som Holmlia har to knappe seiere mot tidligere i sesongen. Begge de to forrige møtene var prega av et Holmlia som var gode på sitt beste, men som ikke klarte å holde kvaliteten høy i 45 minutter. Sånn ble det denne lørdagen og.

De to første scoringen kom midt i første periode, og det føltes som om man hadde en viss kontroll. Deretter glapp det i enkeltsituasjoner. Holmlia klarte ikke å henge seg tett nok på Greis raskeste og mest målfarlige spillere, samtidig som det ble vanskelig å få til gode nok avslutninger. Det sto 2-2 etter to perioder.

Keeper Matteus hadde, i nok en kamp, redningene som sørga for at det var grunn til å tro på godt resultat. Motstanderne fra Grorud hadde et skudd som for flere så ut til å ha vært inne, men som dommer var helt sikker på at ikke var scoring.

Grei scora sitt tredje mål med litt over 5 minutter igjen i tredje periode, og det ble et lengre opphold hvor dommerne er opptatt med sekretariatet. 

Det var ikke lenge Holmlia lå under. Da kampen endelig kom i gang igjen, løp Holmlia ut som en storm Grei-spillerne ikke var forberedt på. Gode pasninger og hurtige valg gjorde at Ludvig klarte å sette ballen i mål to ganger på sju sekunder. Et par minutter seinere satt han inn den tredje på rad, og Holmlia kunne spille trygt for å sikre seieren. Gutta var ikke helt på toppnivå gjennom hele kampen, men fikk jobben gjort med en imponerende snuoperasjon på veldig kort tid.

Mandag 18.30 spilles den siste kampen for sesongen. Motstander er Bækkelaget, som Holmlia i flere år har kun hatt jevne kamper mot. Det blir nok en tøft oppgjør med mye spenning. Kom gjerne i hallen for å få med deg finalen på en innholdsrik 2021/2022-sesong.

 

Holmlia – Grei 5-3, 

Holmias mål, assist i parentes

 

Første periode

07.16 – Ludvig Flåten Prangerød (Lars Norli) 1-0

08.35 – Axel Noah Goval-Aster (Dougal Nicholson Wragg) 2-0

 

Tredje periode

09.48 - Ludvig Flåten Prangerød (Dougal Nicholson Wragg) 3-3

09.55 - Ludvig Flåten Prangerød (Eskil Thomas Williams) 4-3

11.59 - Ludvig Flåten Prangerød (Dougal Nicholson Wragg) 5-3

KAMPREFERAT BVH Verket - Holmlia 0-7 (0-4, 0-2, 0-1) søn 3. mars

Postet av G15 den 6. Mar 2022

Holmlia G14 nærmer seg innspurten av en sesong hvor det er mye å være fornøyd med og mye nytt er lært. Til tross for sesongens tidligste kampstart, var det en ganske våken gjeng som møtte opp på Rykkinn. Lagledere og spillere var enige på forhånd om å ikke stresse, men jobbe godt sammen. Klapp på skuldra til alle 13 spillere for å bidra til at dette fungerte.

Flere av Holmlias beste muligheter kom etter at man tålmodig fant medspillere og åpninger. Etter fire mål i første periode, innså nok begge lag at dette ikke kom til å bli så jevnt som forrige møte (8-6 til Holmlia i november). Pausepraten handla mest om å holde godt fokus i hele kampen.

I siste periode jobba BVH Verket hard for å få noen scoringer. De hadde fint tempo og stor vilje, men i flere situasjoner var de ikke presise nok. Andre ganger var det umulig å få ballen forbi Holmlia-keeper Matteus.

Fortsatt gjenstår en bortekamp mot Bækkelaget på søndag, før de tre siste oppgjørene foregår på hjemmebane.

 

BVH Verket - Holmlia 0-7 (0-4, 0-2, 0-1) assist i parentes

 

Første periode

3.35 – Axel Noah Goval-Aster (Dougal Nicholson Wragg) 0-1

4.11 – Yasir Lyoubi 0-2

12.59 - Dougal Nicholson Wragg (Eskil Thomas Williams) 0-3

14.25 – Daniel Shoaib (Yasir Lyoubi) 0-4

 

Andre periode

1.45 - Axel Noah Goval-Aster 0-5

5.23 - Eskil Thomas Williams 0-6

 

Tredje periode

4.55 - Dougal Nicholson Wragg (Noah Lohne Ringnes) 0-7
KAMPRAPPORT Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2) lør 22. jan

Postet av G15 den 22. Jan 2022

Etter nedstenging for kamper i over en måned var Holmlia G14 veldig klare for å komme i gang igjen. Det har vært en sesong med flere spennende kamper, og dette ble enda en. Halvparten av sesongens 18 kamper er nå spilt og laget har så langt vunnet to tredjedeler, noe som på alle måter er en rekordsesong. Spesielt gledelig er det at gutta våre klarer å avgjøre veldig jevne kamper gang på gang. Et kvalitetstegn lagledelsen setter stor pris på er at mange spillere bidrar til målpoeng i hver kamp, noe som betyr at vi kan prestere godt i oppgjør, uavhengig av hvem som er med.

Holmlia spilte ganske godt gjennom hele kampen, men det er ikke tvil om at Grei var mest effektive i første halvdel. Et høydepunkt som bør nevnes er Eskils veldig godt plasserte frislag, som sikra vår første scoring. Gutta våre hadde vært langt bedre enn det resultatet skulle tilsi tidlig i andre omgang, hvor Grei leda 4-1. I det Holmlia satte sin neste scoring, var det tydelig at troa på at man kunne få med seg poeng hjem var stor. I tillegg til at avslutningene ble bedre utover kampen, skal det gis mye skryt til de som tok ryddejobben i forsvarssituasjoner. Grei kunne ha kommet til enda flere avslutninger, om ikke Holmlia hadde vært tett oppi motstanderne ofte.

Tidlig i andre omgang fikk Holmlia sesongens første utvisning i seriespill. Spesielt gledelig var at den firern som sto igjen, gjorde en solid og disiplinert jobb. Normalt slipper vi inn mål i undertall, men ikke i dag. Denne sesongen har vi flere ganger fått scoringer i siste sekund, også i lørdagens andre omgang. Det er et godt bevis på et man ikke skal gi seg før signalet går. Gutta gikk inn i siste pause med et absolutt godkjent 4-4. Deretter var det jevnt, men scoringer fra David og Eskil sikra tre poeng. Etter at man for første gang var i ledelsen, med under tre minutter igjen, jobba alle for å sikre en seier.

Resultatet ble det samme som sist vi møtte Grei, sjøl om veien dit var ganske ulik. Nok en gang skal vi takke elleve stødige spillere for å gi alt gjennom en hel kamp. Det jevne nivået i laget er avgjørende for at Holmlia klarer å få seieren i land nok en gang.

 

 

Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2)

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

6.30 – Eskil Williams 1-1

 

Andre omgang

3.25 – Ludvig Prangerød (Mika Reite) 4-2

12.11 – Axel Goval-Aster (Dougal Wragg) 4-3

15.00 – Noah Ringnes (Max Schumacher) 4-4 

 

Tredje omgang

11.35 – David Markl 5-5

12.06 – Eskil Williams 5-6