KAMPREFERAT G14: Holmlia – Grei 6-5 (3-0, 2-1, 1-4) lør 6. nov

Postet av G15 den 6. Nov 2021

Første tredjedel av sesongen er over og Holmlia G14 har imponert med tre seiere på rad. Dette gir stor motivasjon til de fire kampene som gjenstår før jul. 

Normalt starter Holmlia litt ustødig og må jobbe seg inn i kampene. I ettermiddag ble det stikk motsatt. Laget sjokkåpna med et ekte hattrick av Ludvig. Gode medspillere åpna opp mulighetene for han ved alle tre scoringene.

I andre omgang virka Grei noe mer skjerpa og kom til farligere sjanser. Egil sto for kampens store øyeblikk i det han plasserte et langskudd nær krysset. Laget hadde flere gode forsøk fra lang distanse. Vi ser gjerne mer av dette fra backene resten av sesongen.

Om Grei hadde blitt litt bedre, virka det som om Holmlia mista litt fokus og ble unødvendig stressa i siste omgang. Det var så vidt det holdt til seier. Gutta får jobbe videre med det å beholde kontrollen etter en klar ledelse, men det får de ta tak i på trening til uka. Resten av helga skal alle sammen få lov til å være stolte over de siste ukenes innsats, resultater, prestasjoner og samspill.

 

Holmlia – Grei 6-5 (3-0, 2-1, 1-4) lør 6. nov

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

00.15 - Ludvig Flåten Prangerød (Sigurd Sætre-Jørpeland) 1-0

03.36 – Ludvig Flåten Prangerød (Eskil Thomas Williams) 2-0

09.20 – Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 3-0

 

Andre omgang

09.31 - Egil Figenschou (Eskil Thomas Williams) 4-1

14.31 – selvmål 5-1

 

Tredje omgang

01.17 - Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 6-1Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.