Kampreferat Damene

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 31. Okt 2021

Lørdag tok Holmlia damer i mot Asker til sesongens første hjemmekamp! En spent gjeng stilte til start med hele 3 rekker.

Det ble jevnt i 1. periode med noen raske scoringer. Camilla satte inn dagens første etter kun 5 min. Gleden var kortvarig da Asker scorte kun minuttet senere.

Damene kjørte på og Jona klarte å sette to skudd i stanga før Kaja satt den i nettet og Holmlia gikk til pause med ledelsen 2-1.

Usikkert hva som ble sagt i pausen, for det laget som kom på banen lignet ikke det laget som spilte i 1. periode. Lite fokus og mye stress første til at Asker gikk til pause med ledelsen 2-3.

Kim hadde nok en del punkter på blokka etter denne perioden, for når dagens kaptein Fizzah tok duellen etter pausen var det tydelig hva som ble tatt opp i garderoben!

3. periode hadde en del scoringer og den første kom allerede etter 2 min! Line, som var vikarback sendte ballen til Rikke som satt den bak keeper og stillingen var da 3-3. Etter dette scorte Clara, Camilla og Kaja før Jona endelig fikk ett fortjent mål! Brått var stillingen hele 7-3! Fizzah satt ett lekkert mål, 8-3, før Jona igjen scorte og satt dagens siste mål og stillingen ble 9-3!

Hele 10 spillere fikk målpoeng i dag, med Line som dagens poengplukker med 3 assists!