Kampreferat 18.10.2: H2 - 4. divisjon

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 19. Okt 2021

Første seriekamp på 1 år og 8 måneder i Holmlia hallen. En håndfull hjemmesupportere og enda færre bortesupportere fikk med seg en fartsfylt kamp i 4 div mandag 18.10. En sterk sluttspurt sikret uavgjort for Holmlia mot et Haugerud som har vunnet sine to første kamper. Perioderesultat: 1-3, 1-2, 3-0. Holmlia stilte med følgende «gutter»: Glenn, Espen TH, Espen HF, Simen, Per-Helge, Thomas, Patrick (kaptein), Miguel, Kim, Anders L. og Anders S.

Holmlia stilte med en blanding av rutine og et par ungdommer født på 2000 tallet.
Hjemmepublikum observerte et lag som ikke var våkne fra start og det sto 7 sekunder (!), da Haugerud scoret. Heldigvis kom gutta seg av sjokket og etter 9 min utlignet Thomas etter assist fra Espen Thing Helseth. Haugerud trykket på i 1. periode og lykkes to ganger, med det vi må innrømme ble flotte mål, så 1-3 etter 1. periode.

I 2. periode fortsatte Haugerud et visst trykk, men Holmlia kom nå til flere sjanser. Thomas reduserte til 2-3 etter 10 min, assist fra Kim, men det tok utrolig nok kun 9 sek før det sto 2-4. Da det ble 2-5 etter 18 min så det vanskelig ut, men tre mål er ikke mye i Innebandy. Andre periode ble avsluttet med en to minutter for Holmlia, men da gjensto det kun 31 sek. Ingen fler Haugerud mål og fortsatt 2-5.

3 periode var det da start med spill 4 mot 5, men det var Holmlia som scoret på et flott angrep som Kim satte etter assist fra Thomas. Da fikk hjemmelaget ny energi, og den ble nok økt ytterligere halvannet minutt senere da yngstemann Per-Helge spilte til en av veteranene Simen og 4-5. Det var match igjen! Men etter 9 min ble det nok en Holmlia 2 minutter, men solid undertallsspill sørget for tomhendt Haugerud. Etter 12 min fikk Holmlia nok en 2 minutter, men nå var Holmlia i støtet og det så neste ut som det var Holmlia som var i overtall. Plutselig var Holmlia spiller fri, men takling førte til straffeslag. Dessverre ble det stolpeskudd. Det ble en spennende avslutning og bare 14 sek før slutt satt utligning ved Thomas. Assist ved Kim. 5-5 og slutt.

En meget bra 3 periode dette som lover bra for fortsettelsen, og lørdag 23.10 er det A-laget sin tur hjemme mot Lyn. Holmlia2 møter Bjølsen på Bjølsen match søndag 24.10.