Kampreferat Jenter 17 - Søndag 1. November 2020

Postet av Line Murud Andersen den 4. Nov 2020

Kampreferat fra 01.11

 

Når man skal møte et av Oslos høyest rangerte lag og har gårsdagens kamp i beina, kan det være lurt å gå inn i kampen med et åpent sinn og med et mål om å holde mest mulig orden på egen banehalvdel. Sånn tenkte Holmlia j17 da de møtte Sveiva j17 på bortebane sist søndag. Vi visste det ville bli hurtig spill, at Sveiva ikke gir ved dørene og at det er ekstra tøft å møte dem på bortebane. Tøft selv med covid-19 restriksjoner på publikumsdeltakelse. 


Og hurtigtogsfart ble det. Det første målet fikk Sveiva inn etter 3 minutter. Etter det gikk det inn 6 mål til i løpet av de 3 periodene. Det kunne godt blitt langt flere mål om ikke Holmlias keeper Hannah hadde stått som en vegg med 23 registrerte redninger, godt hjulpet av forsvarsspillerne Sunniva, Kathinka, Kaja, Ina-Sophie og Runa. Jentene mener at Husna hadde en finger med i spillet da det gikk inn et mål hos Sveiva, men det ble registrert som et selvmål av Sveivas keeper. Løperne våre, Rikke, Emma og Hanna kom liksom ikke helt opp, selv ikke senterspillerne Clara og Ane kom helt i mål.  


Holmlia j17 er relativt ny i sin sammensetning fordi flere av jentene kom fast inn på laget i høst. Det var det ingen som kunne se. De «nye» jentene Husna, Laiba, Runa, Iman og Yasmin spilte nemlig som om de alltid hadde spilt på laget og blødde for drakta i 3 hele perioder til ende. For som treneren på gutter 17 sier: «Vi gir oss ikke før siste periode er slutt!».


Til slutt kan vi si at vi elegant legger denne kampen bak oss og håper på at ikke pandemien forhindrer oss i å møte Sveiva på vår hjemmebane på slutten av sesongen. 


Kampreferat skrevet av lagleder Anita Øvstedal 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.