Har du husket å betale medlemskontingent?

Postet av Kontoret den 9. Sep 2017

Alle som deltar i aktivitet i regi av Holmlia Sportsklubb er registrert som medlemmer i klubben. Fora aktive og tillitsvalgte er medlemskapet obligatorisk, for trenere, lagledere og andre støttespillere er medlemsskapet frivillig.

For Holmlia Sportsklubb er det viktig at alle betaler medlemskontingent - betalt kontingent innebærer at aktive er forsikret gjennom idrettsforsikringsordningene - og antall betalende medlemmer utløser kommunal støtte - kr 250 pr betalende medlem under 26 år i 2017. 

Medlemskontingenten fastsettes på klubbens årsmøte. For 2017 er kontingenten for aktive medlemmer kr 200 og for støttemedlemmer kr 100. Familier kan få rabatt - ved at hele familien inngår i et familiemedlemskap som koster kr 500. Hvis innmelding  klubben skjer etter 1. august, er kontingenten det første året kr 100.

Kontingentkravet for 2017 ble sendt ut 6 mai. De som ikke hadde betalt fikk purring 3. juli. Pr 9. september er det registrert 1252 medlemmer i Holmlia Sportsklubb - av disse har 644 betalt medlemskontingent. Ny purring vil bli sendt ut om kort tid.

Vet du ikke om du har betalt kontingent, kan du logge deg inn på Min idrett og sjekke. Foreldre/foresatte kan legge til barn ved å bruke funksjonen Legg til familie under egen profil for å få oversikt over barnas medlemskap. Medlemskontingent kan betales via min idrett betalingsløsning for kort eller via nettbank til oppgitt konto på tilsendt faktura. Alle som registrert med epostadresse i medlemsregisteret får tilsendt kontingentkravet på epost. Mangler epostadresse, kommer kontingentkravet i postkassen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.