KAMPREFERAT Holmlia – Grei 5-3 (2-1, 0-1, 3-1) lør 26. mars

Postet av G15 den 26. Mar 2022

Det nærmer seg avslutninga på den beste sesongen noensinne til gutta på G14-laget. Alle spillere har tatt store steg i spilleforståelse og ferdigheter. På gode kampdager har samspillet vært virkelig godt. Alle spillere har bidratt til resultatene og er verdifulle deler av en stor, stabil gjeng. Lagledelsen og spillerne skal snart starte arbeidet med at 2022/2023 kan være like fylt av gode opplevelser. Akkurat nå ligger Holmlia på andreplass i sin avdeling av andredivisjon, og kan ikke bli lavere enn nummer tre.

I nest siste kamp var motstanderen Grei, som Holmlia har to knappe seiere mot tidligere i sesongen. Begge de to forrige møtene var prega av et Holmlia som var gode på sitt beste, men som ikke klarte å holde kvaliteten høy i 45 minutter. Sånn ble det denne lørdagen og.

De to første scoringen kom midt i første periode, og det føltes som om man hadde en viss kontroll. Deretter glapp det i enkeltsituasjoner. Holmlia klarte ikke å henge seg tett nok på Greis raskeste og mest målfarlige spillere, samtidig som det ble vanskelig å få til gode nok avslutninger. Det sto 2-2 etter to perioder.

Keeper Matteus hadde, i nok en kamp, redningene som sørga for at det var grunn til å tro på godt resultat. Motstanderne fra Grorud hadde et skudd som for flere så ut til å ha vært inne, men som dommer var helt sikker på at ikke var scoring.

Grei scora sitt tredje mål med litt over 5 minutter igjen i tredje periode, og det ble et lengre opphold hvor dommerne er opptatt med sekretariatet. 

Det var ikke lenge Holmlia lå under. Da kampen endelig kom i gang igjen, løp Holmlia ut som en storm Grei-spillerne ikke var forberedt på. Gode pasninger og hurtige valg gjorde at Ludvig klarte å sette ballen i mål to ganger på sju sekunder. Et par minutter seinere satt han inn den tredje på rad, og Holmlia kunne spille trygt for å sikre seieren. Gutta var ikke helt på toppnivå gjennom hele kampen, men fikk jobben gjort med en imponerende snuoperasjon på veldig kort tid.

Mandag 18.30 spilles den siste kampen for sesongen. Motstander er Bækkelaget, som Holmlia i flere år har kun hatt jevne kamper mot. Det blir nok en tøft oppgjør med mye spenning. Kom gjerne i hallen for å få med deg finalen på en innholdsrik 2021/2022-sesong.

 

Holmlia – Grei 5-3, 

Holmias mål, assist i parentes

 

Første periode

07.16 – Ludvig Flåten Prangerød (Lars Norli) 1-0

08.35 – Axel Noah Goval-Aster (Dougal Nicholson Wragg) 2-0

 

Tredje periode

09.48 - Ludvig Flåten Prangerød (Dougal Nicholson Wragg) 3-3

09.55 - Ludvig Flåten Prangerød (Eskil Thomas Williams) 4-3

11.59 - Ludvig Flåten Prangerød (Dougal Nicholson Wragg) 5-3
KAMPREFERAT BVH Verket - Holmlia 0-7 (0-4, 0-2, 0-1) søn 3. mars

Postet av G15 den 6. Mar 2022

Holmlia G14 nærmer seg innspurten av en sesong hvor det er mye å være fornøyd med og mye nytt er lært. Til tross for sesongens tidligste kampstart, var det en ganske våken gjeng som møtte opp på Rykkinn. Lagledere og spillere var enige på forhånd om å ikke stresse, men jobbe godt sammen. Klapp på skuldra til alle 13 spillere for å bidra til at dette fungerte.

Flere av Holmlias beste muligheter kom etter at man tålmodig fant medspillere og åpninger. Etter fire mål i første periode, innså nok begge lag at dette ikke kom til å bli så jevnt som forrige møte (8-6 til Holmlia i november). Pausepraten handla mest om å holde godt fokus i hele kampen.

I siste periode jobba BVH Verket hard for å få noen scoringer. De hadde fint tempo og stor vilje, men i flere situasjoner var de ikke presise nok. Andre ganger var det umulig å få ballen forbi Holmlia-keeper Matteus.

Fortsatt gjenstår en bortekamp mot Bækkelaget på søndag, før de tre siste oppgjørene foregår på hjemmebane.

 

BVH Verket - Holmlia 0-7 (0-4, 0-2, 0-1) assist i parentes

 

Første periode

3.35 – Axel Noah Goval-Aster (Dougal Nicholson Wragg) 0-1

4.11 – Yasir Lyoubi 0-2

12.59 - Dougal Nicholson Wragg (Eskil Thomas Williams) 0-3

14.25 – Daniel Shoaib (Yasir Lyoubi) 0-4

 

Andre periode

1.45 - Axel Noah Goval-Aster 0-5

5.23 - Eskil Thomas Williams 0-6

 

Tredje periode

4.55 - Dougal Nicholson Wragg (Noah Lohne Ringnes) 0-7