KAMPRAPPORT Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2) lør 22. jan

Postet av G15 den 22. Jan 2022

Etter nedstenging for kamper i over en måned var Holmlia G14 veldig klare for å komme i gang igjen. Det har vært en sesong med flere spennende kamper, og dette ble enda en. Halvparten av sesongens 18 kamper er nå spilt og laget har så langt vunnet to tredjedeler, noe som på alle måter er en rekordsesong. Spesielt gledelig er det at gutta våre klarer å avgjøre veldig jevne kamper gang på gang. Et kvalitetstegn lagledelsen setter stor pris på er at mange spillere bidrar til målpoeng i hver kamp, noe som betyr at vi kan prestere godt i oppgjør, uavhengig av hvem som er med.

Holmlia spilte ganske godt gjennom hele kampen, men det er ikke tvil om at Grei var mest effektive i første halvdel. Et høydepunkt som bør nevnes er Eskils veldig godt plasserte frislag, som sikra vår første scoring. Gutta våre hadde vært langt bedre enn det resultatet skulle tilsi tidlig i andre omgang, hvor Grei leda 4-1. I det Holmlia satte sin neste scoring, var det tydelig at troa på at man kunne få med seg poeng hjem var stor. I tillegg til at avslutningene ble bedre utover kampen, skal det gis mye skryt til de som tok ryddejobben i forsvarssituasjoner. Grei kunne ha kommet til enda flere avslutninger, om ikke Holmlia hadde vært tett oppi motstanderne ofte.

Tidlig i andre omgang fikk Holmlia sesongens første utvisning i seriespill. Spesielt gledelig var at den firern som sto igjen, gjorde en solid og disiplinert jobb. Normalt slipper vi inn mål i undertall, men ikke i dag. Denne sesongen har vi flere ganger fått scoringer i siste sekund, også i lørdagens andre omgang. Det er et godt bevis på et man ikke skal gi seg før signalet går. Gutta gikk inn i siste pause med et absolutt godkjent 4-4. Deretter var det jevnt, men scoringer fra David og Eskil sikra tre poeng. Etter at man for første gang var i ledelsen, med under tre minutter igjen, jobba alle for å sikre en seier.

Resultatet ble det samme som sist vi møtte Grei, sjøl om veien dit var ganske ulik. Nok en gang skal vi takke elleve stødige spillere for å gi alt gjennom en hel kamp. Det jevne nivået i laget er avgjørende for at Holmlia klarer å få seieren i land nok en gang.

 

 

Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2)

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

6.30 – Eskil Williams 1-1

 

Andre omgang

3.25 – Ludvig Prangerød (Mika Reite) 4-2

12.11 – Axel Goval-Aster (Dougal Wragg) 4-3

15.00 – Noah Ringnes (Max Schumacher) 4-4 

 

Tredje omgang

11.35 – David Markl 5-5

12.06 – Eskil Williams 5-6
KAMPRAPPORT Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Postet av G15 den 4. Des 2021

Holmlia møtte sist Asker Fleridrettslag i sesongåpningen, og ble i deler av den septemberkampen overkjørt av spillere som normalt driver med ishockey. Egen målsetting var dermed kun å gjennomføre en bedre kamp enn sist, og det fikk Holmlias gutter til.

Fra tidlig i kampen var det tydelig at Holmlia skulle få ha ballen noe mer enn forventa og periodevis fikk vi spille mye på Askers banehalvdel. Resultatet ser jevnt ut, men en av de store forskjellene er Askers presisjon i avslutningene. Holmlia-spillerne merka at de sjøl hadde en bedre kontroll i dette møtet, og var aldri i nærheten av å miste humøret.

Holmlia skal være veldig fornøyde med mye, og vi tar kampene mot bedre motstand som god læring. Det var ni Holmlia-spillere som innså at de hadde prestert godt, sjøl om det ikke holdt til poeng. At såpass mange spillere står for målpoeng er noe som gleder lagledelsen, da det jobbes mye med avslutninger på trening. Å ha flere spillere som kan bidra til scoringer vil være avgjørende i tette kamper utover vinteren og våren.

Neste hjemmekamp er mot Bækkelaget lørdag 18. desember, kl 13. Kom på kamp for å heie i et oppgjør som pleier å bli veldig jevnt!

 

(OBS! På skrivende tidspunkt er ikke kampen oppdatert i Min Bandy. Det mangla noen detaljer fra Asker, da de måtte stille med midlertidig lagledelse. Opplysninger er derfor basert på notater fra sekretariatet, ikke på direkteføring live.)

 

Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

14.40 – Max Schumacher (Eskil Williams) 1-2

 

Andre omgang

2.37 – Dougal Wragg (Egil Figenschou) 2-3

4.49 – Eskil Williams 3-3

 

Tredje omgang

2.34 – David Markl 4-6

8.19 – Egil Figenschou (Eskil Williams) 5-8

14.44 – Eskil Williams (Noah Ringnes) 6-9

15.00 – Tobias Hiibus (Noah Ringnes) 7-9

 
KAMPREFERAT G14: Holmlia – Grei 6-5 (3-0, 2-1, 1-4) lør 6. nov

Postet av G15 den 6. Nov 2021

Første tredjedel av sesongen er over og Holmlia G14 har imponert med tre seiere på rad. Dette gir stor motivasjon til de fire kampene som gjenstår før jul. 

Normalt starter Holmlia litt ustødig og må jobbe seg inn i kampene. I ettermiddag ble det stikk motsatt. Laget sjokkåpna med et ekte hattrick av Ludvig. Gode medspillere åpna opp mulighetene for han ved alle tre scoringene.

I andre omgang virka Grei noe mer skjerpa og kom til farligere sjanser. Egil sto for kampens store øyeblikk i det han plasserte et langskudd nær krysset. Laget hadde flere gode forsøk fra lang distanse. Vi ser gjerne mer av dette fra backene resten av sesongen.

Om Grei hadde blitt litt bedre, virka det som om Holmlia mista litt fokus og ble unødvendig stressa i siste omgang. Det var så vidt det holdt til seier. Gutta får jobbe videre med det å beholde kontrollen etter en klar ledelse, men det får de ta tak i på trening til uka. Resten av helga skal alle sammen få lov til å være stolte over de siste ukenes innsats, resultater, prestasjoner og samspill.

 

Holmlia – Grei 6-5 (3-0, 2-1, 1-4) lør 6. nov

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

00.15 - Ludvig Flåten Prangerød (Sigurd Sætre-Jørpeland) 1-0

03.36 – Ludvig Flåten Prangerød (Eskil Thomas Williams) 2-0

09.20 – Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 3-0

 

Andre omgang

09.31 - Egil Figenschou (Eskil Thomas Williams) 4-1

14.31 – selvmål 5-1

 

Tredje omgang

01.17 - Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 6-1
KAMPRAPPORT G14 Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt

Postet av G15 den 17. Okt 2021

Etter to store tap i september, gjorde det virkelig godt med sesongens første seier for Holmlia G14. Kampene mot Bækkelaget har det med å bli jevne og spennende. Sånn var det også denne gangen.

Holmlia hadde flere avslutninger enn Bækkelaget, men hjemmelaget var litt mer effektive i starten. Dermed sto det 1-0 til første pause. I pausepraten ble vi enige om at måla ville komme, bare man fortsatte å komme til skudd. Det stemte godt. Med 9 sekunder igjen av andre omgang sto det 2-2 da Bækkelaget fikk en utvisning, og Holmlia et frislag tett på mål. Etter noen hektiske forsøk klarte Holmlia-gutta å presse Bækkelaget til å score sjølmål i omgangens siste sekund, noe som betød at man for første gang var i ledelsen.

I siste omgang fortsatte laget arbeidet, og hadde lengre perioder med mange avslutninger. Forsøka på å angripe gjorde at man ble litt sårbare bakover, men uten å miste all kontroll. I tillegg til at gutta utover i kampen fikk flere mål, var man såpass påtent at ballen ble vunnet tilbake, ofte før de havna i kritiske situasjoner.

Takk til supporterne som var betydelig mer høylytte enn hjemmepublikummet. Det ga energi og motivasjon.

Vi nevner de som sto for Holmlias mål og assist, sjøl om hele laget må takkes. Spillere i alle posisjoner gjorde det mulig å få med seg seier hjem. Om dagens resultat kan oppsummeres i et ord, må det bli laginnsats. Det var elleve slitne og stolte gutter som kunne ta den relativt korte hjemturen med glede.

 

Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt

assist i parentes


Første omgang

Ingen Holmlia-mål

 

Andre omgang

4.58 – Ludvig Flåten Prangerød (David Leander Markl) 1-1

11.13 – Noah Lohne Ringnes (Eskil Thomas Williams) 2-2

15.00 – selvmål 2-3

 

Tredje omgang

2.01 – Egil Figenschou (Noah Lohne Ringnes) 2-4

12.40 – Daniel Shoaib (Dougal Nicholson Wragg) 3-5

13.58 - Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 3-6