To kampreferater

Postet av G15 den 6. Nov 2022

Tradisjonen tro var ikke Holmlia-gutta helt våkne i sesongpremieren for noen uker sida. Dermed ble det viktig med gode opplevelser og prestasjoner da kamp to og tre kom i samme helg. Seks poeng og 18 mål på under et døgn viste at laget kan få til mye når de jobber godt sammen, og har lyst på ballen i alle situasjoner. Samtlige elleve på banen var sterke bidragsytere til de gode resultatene.


HOLMLIA – GJELLERÅSEN 2

7-4 (3-0, 2-4, 2-0) LØR 5/11

Etter skuffelsen i sesongåpninga, kom Holmlia ut med en helt annen energi denne lørdagen. Man fikk raskt følelsen av at det ville bli spennende og innholdsrikt. Samspillet satt bedre og spillerne holdt seg godt til planen. Et høydepunkt som bør nevnes er det gode og trygge spillet i mindretall under Ludvigs utvisning tidlig i kampen. Med tremålsledelse da de gikk til første pause, forventa vi at Gjelleråsen 2 skulle være litt mer skjerpa i andre periode, og det fikk vi rett i. Etter fire mål imot var det ny pause med 5-4, og Holmlia gjorde noen små omrokkeringer. Det ble mer fokus på god kontroll, med 25 minutter uten scoringer. Når det var omtrent tre minutter igjen tok Holmlia en timeout, for å roe ned og understreke viktigheten av å ikke ta for stor risiko med ettmålsledelse. Litt overraskende sprakk forsvaret til Gjelleråsen såpass opp det siste minuttet, at Holmlia hadde ballen i mål tre ganger. En av disse ble ikke tellende, på grunn av en fot i målgården. Seieren ga stor glede og mye motivasjon før årets første bortekamp, allerede dagen etter.

Holmlias mål (assist i parantes)

Første periode

04.54 1-0 Dougal (Yasir)

10.06 2-0 Ludvig

16.30 3-0 Ludvig

Andre periode

10.18 4-2 Eskil (Noah)

14.03 5-3 Ludvig

Tredje periode

19.39 6-4 Ludvig

19.44 7-4 Tobias (Dougal)


GREI – HOLMLIA

5-11 (2-3, 2-4, 1-4) SØN 6/11

Gutta var klare for å fortsette det gode arbeidet fra dagen før, og sjøltilliten var på topp. Grei var litt forsiktige i starten. Noen minutter etter at Dougal hadde scora rett fra duellen som fulgte det første målet, økte motstanderne intensiteten en del. Holmlia hadde likevel mye ball på Greis halvdel, blant annet i lang tid mot slutten av perioden. I pausa var de enige om at flere scoringer ville komme, om man fortsatte på samme måte. Kampen var generelt prega av mye godt angrepsspill fra Holmlia, men man kunne nok ha rydda unna litt bedre i noen situasjoner foran eget mål. Spillere i alle posisjoner gjorde gode valg og viste et gledelig samspill. Ludvig hadde noen flotte og farlige sololøp, hvor ett av dem tvinga fram et sjølmål.

Holmlia var på ingen måte utslitt etter all jobbinga, og litt over midtveis starta de å øke ledelsen. Samtidig ble gutta litt bedre på å unngå kritiske situasjoner imot. Etter firemålsledelse midt i siste periode, følte alle seg trygge på at dette ville bli helgas andre seier. Vi gleder oss til flere Holmlia-angrep utover sesongen, for denne helga har de vært i stand til å skape mange og gode varianter.

 

Holmlias mål (assist i parantes)

Første periode

07.01 1-0 Ludvig

07.06 2-0 Dougal

12.41 3-2 David

Andre periode

04.17 4-3 Max (Eskil)

07.51 5-3 Sjølmål 

13.44 6-3 Dougal

14.04 7-3 Ludvig (Max)

Tredje periode

11.57 8-4 Ludvig (Max)

13.11 9-4 Ludvig

17.22 10-4 David

18.31 11-5 Ludvig (Max)

KAMPRAPPORT Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2) lør 22. jan

Postet av G15 den 22. Jan 2022

Etter nedstenging for kamper i over en måned var Holmlia G14 veldig klare for å komme i gang igjen. Det har vært en sesong med flere spennende kamper, og dette ble enda en. Halvparten av sesongens 18 kamper er nå spilt og laget har så langt vunnet to tredjedeler, noe som på alle måter er en rekordsesong. Spesielt gledelig er det at gutta våre klarer å avgjøre veldig jevne kamper gang på gang. Et kvalitetstegn lagledelsen setter stor pris på er at mange spillere bidrar til målpoeng i hver kamp, noe som betyr at vi kan prestere godt i oppgjør, uavhengig av hvem som er med.

Holmlia spilte ganske godt gjennom hele kampen, men det er ikke tvil om at Grei var mest effektive i første halvdel. Et høydepunkt som bør nevnes er Eskils veldig godt plasserte frislag, som sikra vår første scoring. Gutta våre hadde vært langt bedre enn det resultatet skulle tilsi tidlig i andre omgang, hvor Grei leda 4-1. I det Holmlia satte sin neste scoring, var det tydelig at troa på at man kunne få med seg poeng hjem var stor. I tillegg til at avslutningene ble bedre utover kampen, skal det gis mye skryt til de som tok ryddejobben i forsvarssituasjoner. Grei kunne ha kommet til enda flere avslutninger, om ikke Holmlia hadde vært tett oppi motstanderne ofte.

Tidlig i andre omgang fikk Holmlia sesongens første utvisning i seriespill. Spesielt gledelig var at den firern som sto igjen, gjorde en solid og disiplinert jobb. Normalt slipper vi inn mål i undertall, men ikke i dag. Denne sesongen har vi flere ganger fått scoringer i siste sekund, også i lørdagens andre omgang. Det er et godt bevis på et man ikke skal gi seg før signalet går. Gutta gikk inn i siste pause med et absolutt godkjent 4-4. Deretter var det jevnt, men scoringer fra David og Eskil sikra tre poeng. Etter at man for første gang var i ledelsen, med under tre minutter igjen, jobba alle for å sikre en seier.

Resultatet ble det samme som sist vi møtte Grei, sjøl om veien dit var ganske ulik. Nok en gang skal vi takke elleve stødige spillere for å gi alt gjennom en hel kamp. Det jevne nivået i laget er avgjørende for at Holmlia klarer å få seieren i land nok en gang.

 

 

Grei - Holmlia 5-6 (2-1, 2-3, 1-2)

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

6.30 – Eskil Williams 1-1

 

Andre omgang

3.25 – Ludvig Prangerød (Mika Reite) 4-2

12.11 – Axel Goval-Aster (Dougal Wragg) 4-3

15.00 – Noah Ringnes (Max Schumacher) 4-4 

 

Tredje omgang

11.35 – David Markl 5-5

12.06 – Eskil Williams 5-6
KAMPRAPPORT Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Postet av G15 den 4. Des 2021

Holmlia møtte sist Asker Fleridrettslag i sesongåpningen, og ble i deler av den septemberkampen overkjørt av spillere som normalt driver med ishockey. Egen målsetting var dermed kun å gjennomføre en bedre kamp enn sist, og det fikk Holmlias gutter til.

Fra tidlig i kampen var det tydelig at Holmlia skulle få ha ballen noe mer enn forventa og periodevis fikk vi spille mye på Askers banehalvdel. Resultatet ser jevnt ut, men en av de store forskjellene er Askers presisjon i avslutningene. Holmlia-spillerne merka at de sjøl hadde en bedre kontroll i dette møtet, og var aldri i nærheten av å miste humøret.

Holmlia skal være veldig fornøyde med mye, og vi tar kampene mot bedre motstand som god læring. Det var ni Holmlia-spillere som innså at de hadde prestert godt, sjøl om det ikke holdt til poeng. At såpass mange spillere står for målpoeng er noe som gleder lagledelsen, da det jobbes mye med avslutninger på trening. Å ha flere spillere som kan bidra til scoringer vil være avgjørende i tette kamper utover vinteren og våren.

Neste hjemmekamp er mot Bækkelaget lørdag 18. desember, kl 13. Kom på kamp for å heie i et oppgjør som pleier å bli veldig jevnt!

 

(OBS! På skrivende tidspunkt er ikke kampen oppdatert i Min Bandy. Det mangla noen detaljer fra Asker, da de måtte stille med midlertidig lagledelse. Opplysninger er derfor basert på notater fra sekretariatet, ikke på direkteføring live.)

 

Holmlia – Asker Fleridrettslag 7-9 (1-2, 2-3, 4-4) lør 4. des

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

14.40 – Max Schumacher (Eskil Williams) 1-2

 

Andre omgang

2.37 – Dougal Wragg (Egil Figenschou) 2-3

4.49 – Eskil Williams 3-3

 

Tredje omgang

2.34 – David Markl 4-6

8.19 – Egil Figenschou (Eskil Williams) 5-8

14.44 – Eskil Williams (Noah Ringnes) 6-9

15.00 – Tobias Hiibus (Noah Ringnes) 7-9

 
KAMPREFERAT G14: Holmlia – Grei 6-5 (3-0, 2-1, 1-4) lør 6. nov

Postet av G15 den 6. Nov 2021

Første tredjedel av sesongen er over og Holmlia G14 har imponert med tre seiere på rad. Dette gir stor motivasjon til de fire kampene som gjenstår før jul. 

Normalt starter Holmlia litt ustødig og må jobbe seg inn i kampene. I ettermiddag ble det stikk motsatt. Laget sjokkåpna med et ekte hattrick av Ludvig. Gode medspillere åpna opp mulighetene for han ved alle tre scoringene.

I andre omgang virka Grei noe mer skjerpa og kom til farligere sjanser. Egil sto for kampens store øyeblikk i det han plasserte et langskudd nær krysset. Laget hadde flere gode forsøk fra lang distanse. Vi ser gjerne mer av dette fra backene resten av sesongen.

Om Grei hadde blitt litt bedre, virka det som om Holmlia mista litt fokus og ble unødvendig stressa i siste omgang. Det var så vidt det holdt til seier. Gutta får jobbe videre med det å beholde kontrollen etter en klar ledelse, men det får de ta tak i på trening til uka. Resten av helga skal alle sammen få lov til å være stolte over de siste ukenes innsats, resultater, prestasjoner og samspill.

 

Holmlia – Grei 6-5 (3-0, 2-1, 1-4) lør 6. nov

Holmlias mål, assist i parentes

 

Første omgang

00.15 - Ludvig Flåten Prangerød (Sigurd Sætre-Jørpeland) 1-0

03.36 – Ludvig Flåten Prangerød (Eskil Thomas Williams) 2-0

09.20 – Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 3-0

 

Andre omgang

09.31 - Egil Figenschou (Eskil Thomas Williams) 4-1

14.31 – selvmål 5-1

 

Tredje omgang

01.17 - Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 6-1
KAMPRAPPORT G14 Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt

Postet av G15 den 17. Okt 2021

Etter to store tap i september, gjorde det virkelig godt med sesongens første seier for Holmlia G14. Kampene mot Bækkelaget har det med å bli jevne og spennende. Sånn var det også denne gangen.

Holmlia hadde flere avslutninger enn Bækkelaget, men hjemmelaget var litt mer effektive i starten. Dermed sto det 1-0 til første pause. I pausepraten ble vi enige om at måla ville komme, bare man fortsatte å komme til skudd. Det stemte godt. Med 9 sekunder igjen av andre omgang sto det 2-2 da Bækkelaget fikk en utvisning, og Holmlia et frislag tett på mål. Etter noen hektiske forsøk klarte Holmlia-gutta å presse Bækkelaget til å score sjølmål i omgangens siste sekund, noe som betød at man for første gang var i ledelsen.

I siste omgang fortsatte laget arbeidet, og hadde lengre perioder med mange avslutninger. Forsøka på å angripe gjorde at man ble litt sårbare bakover, men uten å miste all kontroll. I tillegg til at gutta utover i kampen fikk flere mål, var man såpass påtent at ballen ble vunnet tilbake, ofte før de havna i kritiske situasjoner.

Takk til supporterne som var betydelig mer høylytte enn hjemmepublikummet. Det ga energi og motivasjon.

Vi nevner de som sto for Holmlias mål og assist, sjøl om hele laget må takkes. Spillere i alle posisjoner gjorde det mulig å få med seg seier hjem. Om dagens resultat kan oppsummeres i et ord, må det bli laginnsats. Det var elleve slitne og stolte gutter som kunne ta den relativt korte hjemturen med glede.

 

Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt

assist i parentes


Første omgang

Ingen Holmlia-mål

 

Andre omgang

4.58 – Ludvig Flåten Prangerød (David Leander Markl) 1-1

11.13 – Noah Lohne Ringnes (Eskil Thomas Williams) 2-2

15.00 – selvmål 2-3

 

Tredje omgang

2.01 – Egil Figenschou (Noah Lohne Ringnes) 2-4

12.40 – Daniel Shoaib (Dougal Nicholson Wragg) 3-5

13.58 - Ludvig Flåten Prangerød (Noah Lohne Ringnes) 3-6