Holmlia-Bærums Værk/Hauger hvit (BVH) 2-4 (1-0, 0-2, 1-2).

Postet av G17 den 5. Des 2016

Holmlia-Bærums  Værk/Hauger hvit (BVH) 2-4 (1-0, 0-2, 1-2).

Laget i dag: Martin S. (kaptein), Martin H., Herman, Petter, Per-Helge,  Aksel, Christian, Patrick, Alexander, Henrik, Anselm dvs 11 gutter i dag.

Nytt oppgjør mellom Holmlia og Bærums Værk Hauger (BVH): Denne gangen mot  BVH1 (hvit), som har åpnet sesongen sterkt og kun har tre baklengs på sine fire første kamper og er ubeseiret.

Holmlia startet kampen bra med høyt tempo og innsats. Det var fortjent da  Holmlia satte 1-0 ved Petter etter flott framspill fra Henrik. Godt spill av lagene gjennom omgangen men ingen flere mål. Heller ikke Holmlia to minutter  etter 11. minutter ble omsatt i mål.

I andre periode kommer BVH mer inn i kampen og legger et visst press på  Holmlia, som på sin side jobber bra og har flere gode kontra angrep. I andre  omgang så vil ikke ballen i mål fra Holmlia, men Bærum setter to etter 4.32 og  1045 og det står 2-1 til bortelaget etter to perioder.

Det er match! Holmlia gutta får dessverre en dårlig start på tredje periode da Bærum gjør  3-1 etter 33 sekunder. Bærum får nok et mål etter 8 minutter og  det ser  vanskelig ut. Holmlia gir imidlertid ikke opp og har flere sjanser på slutten av  kampen, og Alexander setter da 4-2 etter 9.57. Bærum får en spiller utvist etter  12.48 og Holmlia fortsetter å skape sjanser, men mål blir det ikke så siste  periode ender 1-2 og 2-4 totalt. Gutta sto på til slutt mot en meget god motstander som reiste fra Holmlia  med 40 % flere baklengsmål en da de kom......

Vi på tribunen er fornøyd med  innsatsen og gleder oss til neste kamp som er noen minutter biltur unna på  Ekeberg skole for bortekamp søndag 18.12 mot tabellnabo Bækkelaget.

Mr Donkey gikk i dag til Alexander.

Lagledere i dag var Linn og trenere Anders, Anders og Kim.

(Tekst: Rune Eriksen)

Bærums Værk/Hauger Blå – Holmlia 1-19 (0-11, 0-2, 1-6).

Postet av G17 den 20. Nov 2016

Laget i dag: Martin S. (kaptein), Bence, Oliver, Herman, Petter, Per-Helge, Aksel, Christian, Patrick, Alexander, Henrik, Anselm dvs 12 gutter i dag.
Etter det sure hjemmetapet mot Fet i går var gutta bestemt på å vise seg fra en annen side i dag.
Holmlia startet med høyt tempo og hjemmelaget hang ikke med. Det ble 1-0 etter 1.03 der Per-Helge spilte fram Martin S. Etter 1.54 var det Anselm sin tur og 2-0 etter assist fra Herman. Petter gjorde sitt første for dagen etter 2.37 og 3-0. Petter var i form i dag og det ble mange må etterhvert for Holmlias nr 10. Holmlia fortsatte med høyt temo og framspill og Bence gjorde sin første etter 4.48, assist fra Martin S. 5-0 kom ved Herman etter assist fra Oliver etter 6.19 og mindre en 30 sekunder senere sto det 6-0. Denne gang ved Petter. Samme Petter satte sin nr 3 og hat trick etter 7.04 og dermed 7-0. Patrick satte sin første etter 8.43 etter assist fra Bence, mens Oliver noterte sin første etter 9.49 (assist Herman). Hjemmelaget tok så timeout uten at det så ut til å hjelpe for mye. Holmlia satte nemlig 10-0 10 sekunder etter timeouten ved Petter. Bence avsluttet “scoringsfesten” i første omgang med 11-0 etter framspill fra Per-Helge.
Andre Periode ble betydelig roligere og det tok nesten 10 minutter før Petter nok en gang var frampå og 12-0. Holmlia fikk et mål til i andre periode der Anselm satte sin andre etter framspill fra Martin.
Seieren var jo forlengst i boks, men det var en periode til. Først var det klart for Anselm hat trick etter 5.58, assist Herman. Så var Petter frampå med sitt mål nr seks og sju for dagen etter 6.47 og 8.24. Henrik assist på det første målet. Dermed sto det 16-0! Holmlia var fortsatt ikke ferdigspilt og Bence satte sitt hattrick etter 8.33, assist Per-Pelge, kun 9 sekunder etter forrige scoring. Hjemmelaget fikk så en redusering før Martin også fikk notert hattrick med to mål før kampen var slutt. Aksel og Bence med målgivende pasninger.
Vi må være forberedt på at Bærums Værk/Hauger hvit vil ønske revansje i vår neste kamp som går hjemme i Holmliahallen 3. desember!
Mr Donkey gikk i dag til Oliver.
Lagledere i dag var Ronald og trenere Anders, Anders og Kim.

Kamp tørka er over !!

Postet av G17 den 18. Nov 2016

Nesten to måneder etter første seriekamp er det endelig klart for mer action for G14 Innebandy. Holmlia har spilt kun en seriekamp til nå, men ligger med tre poeng fortsatt på 6. plass av 12 klubber.

Lørdag den 19. kl 1400 er det klart for ny match i Holmlia hallen.

Motstander er Fet som gutta sist møtte for to år siden. Fet har vunnet sine tre første kamper så dette bør bli en bra match.

Søndag den 20. drar gutta til Bærum og Gamle Rykkin hall. Der møter Holmlia BærumVærk/Hauger Blå til kamp kl 1330.

Gjenstående kamper i 2016 etter dobbeltkampen i helga er:

Lørdag 3.12 kl 1300 i Holmliahallen med motstander Bærum Værk/Hauger Hvit

Kamp i regioncupen borte mot Sveiva i Rommenhallen lørdag 10.12 kl 1030

Ny seriekamp borte mot Bækkelaget søndag 18.12 kl 2000 på Ekeberg skole kl 2000.

Tekst ved Rune Eriksen

Holmlia-Lørenskog3 8-2 (2-1, 3-1, 3-0).

Postet av G17 den 26. Sep 2016

Laget i dag: Martin S. (kaptein), Martin H., Bence, Oliver, Herman, Petter, Per-Helge, Aksel, Christian,
Amin, Pathrick, Alexander, Henrik dvs 13 gutter i dag.

Laget er nå flyttet opp til G14 og spiller i 2. divisjon. Gutta har utviklet spillet sitt videre, og det ser bra ut!

Lagene følte litt på hverandre i starten, men Holmlia kom snart til sjanser og Henrik gjorde 1-0 etter 3.05 etter assist fra Martin S. Lørenskog fikk så et litt heldig mål hvor ballen var innom en Holmlia spiller etter skudd, og keeper fikk det vanskelig. 1-1 etter 5.34. Så fikk Holmlia en to minutter for “høy kølle”, men gutta red av stormen. Henrik satte så sitt andre mål etter 10 min etter et flott raid.

Det ble også perioderesultatet.2. periode var 3 minutter gammel da Lørenskog utlignet, men etter det sa Holmlia takk for følget!
Lørenskog fikk en spiller utvist etter 4.20 og straffe til Holmlia, men keeper var på rett sted. Holmlia klarte likevel å utnytte overtallet og Bence satte 3-2 etter 4.49.

Deretter var det kaptein Martin sin tur og 4-2 etter 9.01 (assist Herman). Henrik satte så sin tredje for dagen etter 10.46 og 5-2 til Holmlia (assist Martin S.).

Det ble også perioderesultatet.I tredje periode vartet Holmlia opp med mye fint spill og Per-Helge økte til 6-2 etter 7.09. Petter la så på til 7-2 etter 11.24 (assist Bence) før Henrik avsluttet med sitt fjerde mål for dagen rett før slutt og vi endte da med en solid 8-2 seier til Holmlia.

I skrivende stund er neste kamp 12. november som er hjemmekamp mot Fet.

“Mr Doneky” gikk i dag til Martin H. som keeper i 1. periode og utespiller.Lagledere i dag var Linn og trenere Anders, Anders og Kim.

10. seriekamp: Vålerenga-Holmlia

Postet av G17 den 7. Mar 2016

10. seriekamp: Vålerenga-Holmlia 1-12 (1-2, 0-4, 0-6), søndag 6. mars 2016 i Teglverkhallen

Følgende 9 gutter stilte i dag: Henrik M., Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Alexander, Christian, Alex, Anselm. Vålerenga hadde også 9 spillere i dag.

Det nærmer seg slutten av sesongen. Vålerenga, som vi ikke har møtt før i seriespill, tok i mot oss i en flott ny flerbrukshall. Hvorfor ikke bygge flere slike Oslo kommune? Før kampen lå Vif på 3. plass med 12 poeng, mens Holmlia holder en klar 2. plass med 21 poeng. Til tross for litt forsiktig start så må Holmlia sies å ha full kontroll og vant fortjent 12-1. Spillet ble bedre og bedre utover i kampen for Holmlias del. Keeper for dagen, Alex, ble ikke satt på for store prøver i dag og tok det meste som kom.

I første omgang kjører Holmlia gutta seg fast i forsvaret og pasningsspillet sitter ikke. Tempoet er også lavere en kamper tidligere. Kaptein Martin har likevel ladet kanoen i dag og starter sin scoringsrekke etter 1.50 og 1-0 til Holmlia. Petter gjør så 2-0 etter 5.20. Så ble det ikke flere Holmlia bål i den omgang, men en liten glipp i Holmlia forsvarer gjør at Vif reduserer til 1-2 etter 13.50 og det ble også periode resultatet.

Jeg hørte ikke hva treneren sa, men Holmlia bedret spillet i 2. periode. Flere pasninger og mer spill. Kaptein Martin var igjen frampå til 3-1 ettter 1.50 med assist fra Henrik. Martin setter sitt hat trick etter 3.20 og 4-1. Denne gangen med assist fra Anselm. Så fikk Holmlia ven 2 minutter fulgt av en 2 minutter til en Vif spiller og påfølgende straffeslag til Holmlia. Ingen resultater i denne perioden. Kaptein Martin slapp stadig til med skuddene sine i dag og det ble 5-1 etter 9.29. Denne gangen assist fra Chrstian. Oliver la på til 6-1 etter flott spill og forarbeide av Petter, og dette ble perioderesultatet.

I tredje periode økte Holmlia tempoet noe og samspillet satt enda bedre. I starten av perioden skjedde ting raskt. Først gjorde kaptein Martin nr fem for dagen og 7-1 etter 38 sekunder før Petter gjør 8-1 etter 1.32. Nesten rett fra avslag vipper Henrik ballen til kaptein Martin som setter hattrick nr 2 og 9-1 etter 1.35. Henrik noterer nok en assist etter 1.50 der han spiller fram Anselm og 10-1. Henrik gjør sin 5. assist for dagen etter 8.23 der Per-Helge gjør 11-1. Endelig får dagens assistkonge, Henrik sitt mål, og Holmlia gjør 12-1 etter 12.10. Dene gangen assist fra Martin. Gutta spilte seg stort opp utover og tredje periode var mer godt gammelt Holmlia merke i denne sesongen.

Mr Donkey gikk i dag til Christian

Lagledelse var Anders som coach og Ronald som lagledere.

Det er nå to kamper igjen i seriespillet. En kamp er oppsatt lørdag 2. april i Holmlia hallen. det er hjemmekamp mot Gjerdrum. Det gjenstår også en hjemmekam mot Vålerenga, som ikke terminfestet.

Referat og bilde ved Rune Eriksen

9. seriekmp: Holmlia - Tunet

Postet av G17 den 13. Feb 2016

9. seriekamp: Holmlia-Tunet 3-11 (0-4, 2-3, 2-4), lørdag 13. februar 2016 i Holmliahallen.

Følgende 14 gutter stilte i dag: Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Herman, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Martin H., Alex og Martin K. Tunet hadde 15 spillere.

Vi var omtrent like mange spillere i dag. Tunet er topplaget i avdelingen og er det eneste laget vi har tapt for i serien, så dette ble årets tøffeste match så langt. Tunet-3 må kanskje tilogmed sies å være fullt på høyde om ikke bedre en Tunet-1 som vi møtte i cupkamp tidligere? Holmlia gutta måtte slite i dag, men var litt mer med i 2. og 3. periode, men vi må vel si at det var en fortjent seier. Det er bare å gratulere Tunet-3 med seriemesterskapet.

Her gjaldt det å henge med fra start og da Tunet får en 2 minutter allerede etter 3.20 øyner hjemmepublikummet en mulighet. Istedet er det Tunet som kontrer og 1-0 til bortelaget etter 3.35. Tunet scorer tre mål i en omgang hvor Holmlia ikke kom til mange sjanser. 0-4 etter 1. periode.
Tunet kunne umulig holde samme tempo i hele kampen, men andre periode starter med en Holmlia utvisning etter 21 sekunder. Den utnytter Tunet og 5-0 etter 38 sekunder. Holmlia var imidlertid mer med på notene i denne perioden, og etter 55 sekunder svarer Holmlia ved Alex etter fremspill fra kaptein Martin S. og 1-5. Holmlia er mer med, men det er Tunet som setter sjansene og det blir 1-6 etter 5 minutter og 1-7 etter 5.56. Tunet har et stangskudd etter 7.36, men Holmlia er på farlige visitter foran Tunet målet. Etter 9.16 setter så Petter 2-7 etter et fantastisk dribleraid fra egen sone, og da Tunet får nok en to minutter etter 11.05 så kunne det vært mulighet for redusering, men Tunet holdet stand og periode resutlatet ble 2-3 og 7-2 til Tunet etter to perioder.
Tredje periode: Igjen en bra Holmlia start og et flott angrep med Petter framspill til Per-Helge gir 3-7 og full jubele hos hjemmepublikum. Kunne vi lage et mål til og dermed nærme oss poeng? Nei, Tunet ville det ikke slik. Det ble 3-8 etter 5.20 og Tunet satte tre til uten Holmlia svar så perioden endte 1-4 og dermed 3-11 til Tunet totalt. Det var igjen bra innsats av gutta og gutta hang bra med i deler av kampen, men Tunet vant fortjent.
Mr Donkey gikk i dag til vår gode keeper Martin H.

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Ronald og Linn som lagledere.

Neste kamp er mellom Holmlia og Vålerenga i Teglverkhallen søndag 6.3 kl 1200.

IMG_3168

Det er nå det gjelder.

Postet av G17 den 8. Feb 2016

Vinneren av kampen mellom de to topplagene i 2. divisjon avdeling B vinner nok hele avdelingen. Tunet har noen få mål bedre målforskjell.

Holmlias eneste serietap i år var mot Tunet i åpningskampen, men Holmlia har løftet seg utover i sesongen. Bilr det revansje i Holmlia hallen?
Tekst: Rune Eriksen

Kvartfinale i regioncupen: Tunet-Holmlia

Postet av G17 den 1. Feb 2016

Kvartfinale i regioncupen: Tunet-Holmlia 9-3 (2-1, 2-0, 5-2), søndag 31. januar 2016 i Høyenhallen.

Følgende 14 gutter stilte i dag: Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Martin H., Alex og Martin K. Tunet hadde 15 spillere.

Vi var omtrent like mange spillere i dag. Tunet er et topplag i 1. divisjon som da møter Holmlia som nå er et av topplagene i 2. divisjon, så dette ble årets tøffeste match. Holmlia gutta løftet seg og holdt følge med Tunet i store deler av kampen. En kamp som hadde alt. Sjanser, gode angrep, godt samspill, utvisninger, straffeslag med straffemål og strafferedning. Dette var topp underholdning og Tunet måtte virkelig slite for semifinalen. Vi får ta det som en fjær i hatten for Holmlia gutta at Tunet tok timeout etter at Holmlia reduserte til 4-2 i 3. periode. Gratulerer til Tunet som vel kan gå helt til topps i cupen. Tunet viste oss hvor nivået ligger. Her er det bare å trene videre. Bortepublikummet skal være fornøyd i dag.

I en slik kamp gjelder det å henge med fra start og det gjorde Holmlia. Tunet var meget gode så til slutt måtte det vel skje? 1-0 til hjemmelaget etter 2.38. Etter 4.47 ble det dramatikk da Holmlia fikk en 2 minutter og det ble straffeslag. Keeper Martin, som forøvrig hadde 12 års dag i dag, lot seg ikke lure og mål ble det ikke. Tunet økte likevel til 2-0 etter 5.27. Etter at Holmlia igjen fikk fullt lag så hadde laget flere sjanser og etter 9.53 så satte Holmlia opp et flott angrep som endte med redusering fra Alexander med assist fra Oliver. Holmlia var med igjen. Det ble flere sjanser utover i andre omgang til begge lag, men perioden endte 2-1.
Andre periode: Kampen bølget fram og tilbake med sjanser for begge lag, men etter 9.34 glapp Holmlia og det ble 3-1 til Tunet, som også la på til 4-1 etter 10.42. Etter dette hadde Holmlia flere sjanser, men flere mål ble det ikke i andre periode.
Tredje periode: Holmlia begynte perioden meget bra og da Petter ble felt etter 1.01 var det klart for Holmlia straffe og 2 minutter på en Tunet spiller. Kaptein Martin satte ballen sikkert i mål og 4-2. Kampen “lever”. Etter 4.11 får Tunet på ny en 2 minutter, men Holmlia klarer ikke å utnytte overtallet i form av mål. Holmlia er imidlertid på flere farlige visitter foran Tunet kassa og etter 6.30 tar Tunet time-out. Det er vel rimelig å tro at det nå skulle satses alt for å sikre seieren mot kanskje litt tøffere motstand enn hjemmelaget hadde regnet med? Tunet endret noe på rekkene sine og etter 8.13 gav det utelling og 5-2. Nå begynte nok Holmlia spillerne å merke det høye tempoet for det glapp igjen etter 10.18 og 6-2. Kaptein Martin tente et lite håp med redusering 3-6 etter 10.38 på et flott langskudd etter et perfekt utkast fra keeper Martin som fikk registrert assisten. De siste tre minuttene så satte imidlertid Tunet tre til uten Holmlia svar og da ble det tap 3-9.
Dette var utrolig morsom idrett gutter og god innsats mot et av de beste 12 års lagene i Norge!
Mr Donkey gikk i dag til Alex Raul.

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Ronald som lagledere.

Neste kamp er toppkampen i seriespillet mellom Holmlia og Tunet-3 i Holmliahallen 13.2.2016. kl 1300.

Gutta takker for en flott kamp.

8. seriekamp: Holmlia-Lillestrøm

Postet av G17 den 30. Jan 2016

8. seriekamp: Holmlia-Lillestrøm 18-0 (3-0, 9-0, 6-0), søndag 30. januar 2016

Følgende 14 gutter stilte i dag: Martin K, Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Alex, Christian, Herman, Martin H. Lillestrøm hadde 9 spillere.

Holmlia vant jo bortekampen 20-1 så de fleste regnet vel med en grei seier. De “nyeste” Holmlia guttene notrete seg på scoringslista i dag slik at alle har nå assist eller mål. En grei seier ble det også når gutta først fikk opp “dampen”.

I første periode må vi nok si at det så ut som om Holmlia gutta hadde tatt seieren på forskudd. Det var den samme Lillestrøm keeperen som forrige gang, og Lillestrøm kjempet hardt til kreftene begytne å ta slutt over i kampen. Etter 3.11 åpent Bence scoringskontoen og det ble 1-0. Vi noterte så flere gode Holmlia sjanser utover i omgangen Inkludert tre stolpeskudd. Det tok likevel hele seks minutter før Petter la på til 2-0 etter assist fra Alex, men deretter gikk det bare et minutt for Alex noterte seg for sitt aller første innebandy mål etter assist fra Petter og 3-0. Det ble også periode reultatet.
I pausen fikk nok gutta noen klare beskjeder for det ble mer fart i spillet som Lillestrøm hadde probelmer med å henge med på. Kaptein Martin gjorde først 4-0 etter 2.53 med assist fra Martin K. Så kom en meget bra Holmlia periode hvor først Bence la på til 5-0 etter 4.07. 30 sekunder senere ble det 6-0 ved Alexander, og det tok bare 38 sekunder før Petter la på til 7-0. Deretter gikk det et par minutter til 7.15 der Oliver la på til 8-0, og bare 15 sekunder senere la Kaptein Martin på til 8-0 etter assist fra Alex. Kaptein Martin S. sto faktisk for et ekte hattrick i dag på 32 sekunder! Det ble nemlig 10-0 etter 7.54 etter assist fra Bence og 11-0 etter 8.02. Det var 7 mål på under fire minutter! Trenerens pep talk hadde nok gjort susen! Herman avsluttet scoringene i andre periode med assist fra Alexander og det sto da 12-0 etter andre periode.
Klart for tredje periode: Nye gutter noterte seg for scoringer. Amin ble spilt fram av kaptein Martin etter 24 sekunder og 13-0. Deretter var det Martin K. sin tur. Han har gjort comeback etter nesten to års fravær i forrige kamp og sto nå for et ekte hattrick. Det ble da 14-0 etter 4.54, 15-0 etter 11.44 med assist fra Petter og 16-0 etter 13.48. I kampen siste minutt ble det to nye Holmlia mål. Først et flott samspill fra Oliver til Amin og 17-0. Petter avsluttet scoringsrekka etter 14.17 og 18-0 slik at også han fikk et hat trick i dag. Gutta har nå laget mer en 100 mål i seriespillet, og er med i kampen mot Tunet om serieseieren. Holmlia har hjemmekamp mot nettopp Tunet om et par uker.
Mr Donkey gikk i dag til Anselm.

Lagledelse var Anders som coacher og Ronald som lagleder.

Neste kamp er kvartfinale i regioncupen mot Tunet i Høyenhallen 31.1 kl 1730.

Ny klar hjemmeseier.

2. runde i regioncupen: GIF(Gjelleråsen)-Holmlia

Postet av G17 den 25. Jan 2016

Kaptein Martin og gutta takker for kampen i Romsåshallen.

Fornøyde trenere i dag: Anders & Anders.

2. runde i regioncupen: GIF(Gjelleråsen)-Holmlia 1-5 (0-2, 1-2, 0-1), søndag 24. januar 2016 i Romsåshallen.

Følgende 15 gutter stilte i dag: Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Herman, Martin H., Alex (debutant) og Martin K. (comeback). GIF hadde 11 spillere.

I dag stilte Holmlia med en debutant samt et comeback fra Martin K. Det var nesten to år siden Martin K. spilte sin forrige seriekamp. Holmlia stilte dermed nær tre rekker mot GIF sine to rekker. Holmlia var klar over at GIF var et godt lag og at det måtte jobbes skulle vi komme i nærheten av seier. Gutta svarte med å spille årets match, og avansement til 3. runde er et faktum!

Holmlia kjørte på fra start med flere fine angrep og etter 47 sekunder så spilte Petter fram Per-Helge og det sto 1-0 til Holmlia. Holmlia trykket videre på utover i omgangen, og etter 4.43 så ble det 2-0 ved Bence etter forarbeid fra kaptein Martin S. Holmlia gutta jobbet hardt og en god keeper tok det som kom gjennom forsvaret, slik at 2-0 til Holmlia ble perioderesultatet.
I andre periode kom GIF til farlige sjanser og etter 4 minutter smalt ballen i stanga. Det ble også da redusering til 1-2 etter 5.11. Holmlia supporterne ble litt urolige, men så meldte Petter seg på. Etter 8 minutter så blir han spilt gjennom av kaptein Martin og dermed 3-1, og 50 sekunder senere finner Per-Helge Petter og dermed 4-1. GIF ga seg ikke, og vi noterte et nytt stolpeskudd etter 14 minutter, men flere mål ble det ikke i den perioden og 4-1 til Holmllia.
I tredje periode fortsatt GIF litt slik som de avsluttet andre, med gode angrep som som regel ble stoppet av forsvar og en god keeper. Men Holmlia svarte med raske kontra og også på den siden av banen sto en god keeper i veien for mye. Nytt stangskudd etter 8 minutter før det Holmlia får en 2 minutter etter 8.10. Holmlia rir av stormen i undertall. Men GIF får et nytt stopleskudd etter 12.30, før det er deres tur til å få to minutter. Holmlia klarte ikke å utnytte overtallet, men til gjengjeld så satte kaptein Martin Holmlias 5. etter 13.51 og kampen var avgjort.
I dag så vi kjemping, gode angrep, godt samspill og et Holmlia lag som ville vinne. Det er bra gutter. Det blir nok minst like tøff motstand i 3. runde av regioncupen!
Mr Donkey gikk i dag til Petter for god innsats i denne og tidligere kamper.

Neste kamp er seriekamp Holmlia-Lillestrøm i Holmliahallen 30.1 kl 1000.

Alle var klarer uten om Østensjø.

Postet av G17 den 17. Jan 2016

Dommere var klare, publikum kom og 14 gutter var klare fra Holmlia, men motstander Østensjø kom ikke.

Det er surt selvsagt, men gutta får lade om og foreberede seg til 2. runde i regioncupen som er bortekamp mot Gjelleråsen søndag 24.1 kl 1600 i Romsåshallen.
ved/Rune Eriksen

6. seriekamp: Lillestrøm-Holmlia.

Postet av G17 den 14. Jan 2016

6. seriekamp: Lillestrøm-Holmlia 1-20 (0-7, 0-6, 1-7), søndag 10. januar 2016

Følgende 13 gutter stilte i dag: Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Herman, Martin H.

Lillestrøm hadde 11 spillere.

Holmlia vant solid over Lillestrøm i fjor. I dag var målet at flest mulig av Holmlia gutta skulle på scoringslista. 9 av 12 utespillere laget mål og det ble en solid seier hvor Lillestrøm sin gode keeper sto i veien for en veritabel Holmlia kanonade. Hun stoppet flere ti-talls skudd.

M

ulig at Holmlia gutta trodde dette ble lett match, men en god Lillestrøm keeper og et tett forsvar gjorde at det tok tid før Holmlia kom til. Kaptein Martin var den første Holmlia spiller som fikk ballen forbi keeper etter 2.53 og 1-0. Så ble det mål seks sekunder senere (!) hvor Anselm spilte fram Bence og 2-0. Deretter kjørte Holmlia seg litt fast mot god keeper og et hardt jobbende forsvar og vi måtte til 8.17 før kaptein Martin spilte fram Alexander og 3-0. Men så fikk Holmlia fart på ballen. Samspill gutter! Det ble 4-0 ved Petter eter 10.10 med assist fra Per-Helge. 5-0 etter 11.32 da Henrik fant Bence. 6-0 etter 13.09 ved Herman etter pasning fra Oliver og endelig 7-0 etter 13.43 ved Petter, som ble perioderesultatet.
Da var vi igang og fem av gutta hadde nå notert seg for mål.
I andre periode brukte Holmlia igjen litt tid for å overliste Lillestrøm keeper. Bence ble førstemann etter 2.55 og 8-0, før Petter la på til 9-0 etter 5.55 etter framspill fra Herman. Det var Petter sitt mål nr tre for dagen og dermed hat trick. Så ble Per-Helge Holmlia gutt nr seks til å score etter 7.14 etter assist fra Petter og det sto 10-0. Bence noterte sitt hat trick med sin scoring nr 3 etter 8.44 og det sto 11-0. Igjen ble det noen minutter uten mål før Petter igjen var frampå og 12-0. Denne gangen etter framspill fra Aksel. Andre omgang ble så avsluttet med et flott mål fra Amin som i dag spilte sin tredje kamp. Framspillet kom fra Per-Helge. 13-0 etter 3. periode, og sju av Holmlia gutta var notert med mål.
Klart for tredje periode: Som de to andre periodene tok det litt tid for Holmlia å komme igang og det sto 2.44 før Henrik ble Holmlia gutt nr 8 til å score i dag og 14-0. Sju sekunder senere snappet en Lilllestrøm spiller ballen fra Holmlia forsvaret og satte en redusering etter stor jubel fra hjemmesupportere og 1-14. Det tok da noen minutter før “Holmlia toget” kom igang igjen. Herman satte standarden for sluttspurten og 15-1 etter 6.17. Kaptein Martin spilte gjennom Per- Helge etter 7.34 og det sto 16-1. Vi øynet 20 mål i dag, og det ble det jo. Anselm ble Holmlia gutt nr 9 på scoringslista i dag etter 10.45 etter assist fra Bence. 18-1 ble det ved Henrik etter 10.49 altså fire sekunder (!!!) senere. Herman var virkelig i slag i dag og fullførte sitt hat trick etter 13.16 etter framspill fra Oliver, før Petter avsluttet målkalaset etter 14.44 etter assist fra Per-Helge. 20-1 til Holmlia.
Hvor mange sjanser hadde Holmlia? Vanskelig å si, men det var flere ti talls skudd på keeper og flere ti tallskudd utenfor mål.

Mr Donkey gikk i dag til Oliver for sine holdninger, treningsvilje og innsats over tid.

Neste kamp er seriekamp Holmlia-Østensjø i Holmliahallen 16.1 kl 1400.

Bilde: Publikum takkes etter ny seier.

Holmlia møter Østensjø i sin 7. seriekamp i år

Holmlia møter Østensjø i sin 7. seriekamp i år. Gutta har til nå 7 strake serie og cup seire og har laget hele 94 mål på de åtte kampene så vi kan vel nesten garantere god underholdning. Målgaranti!

Dette er returkamp. Første oppgjør i oktober endte med 15-3 seier til Holmlia i Bølerhallen. Hjemmelaget har et sikkert grep om 2. plassen på tabellen med 15 poeng etter Tunet med 18. Østensjø ligger som nr 4 med seks poeng med en kamp mindre spilt.

Neste runde i cupen.

Etter å ha slått ut Gjerdrum i 1. runde møter Holmlia Gjelleråsen-2 (GIF) i 2. runde. Gjelleråsen leder 2. divisjon avdeling A, mens Holmlia er nr 2 i avdeling B så dette bør bli en spennende match.

Kampen går i Romsåshallen søndag den 24. januar kl 1600.

1. Runde i regioncup. Holmlia - Gjerdrum.

Postet av G17 den 10. Jan 2016

1. runde i regioncupern: Holmlia-Gjerdrum 11-2 (3-0, 5-1, 3-1), lørdag 9. januar 2016 Følgende 13 gutter stilte i dag: Henrik. M. (debutant), Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Herman, Martin H. Gjerdrum hadde 12 spillere.

For tredje gang denne sesongen så stilte Holmlia med en debutant, Henrik M. Holmlia er med seieren i dag klare for 2. runde i regioncupen i årets første Innebandykamp.

I dag var det altså vinn eller forsvinn. Med 13 gutter måtte det rulleres litt på rekkene. Holmlia åpnet bra og Per-Helge satte 1-0 etter 1.43 etter assist fra Petter. Kaptein Martin satte så to raske etter 4.10 og 5.47 og det var 3-0, men flere mål ble det ikke i den perioden. Trenerne mente nok at gutta kanskje måtte jobb litt hardere. 3-0 er ikke mye i Innebandy.

Gutta svarte på oppfordringen i andre periode og Petter innledet scoringene med 4-0 etter 3.53 etter assist fra kaptein Martin. Men så reduserte Gjerdrum etter 5.59 og det sto 4-1. Holmlia svarte etter 8.48 da Christian spilte fram Alexander og 5-1 til Holmlia. etter 8.48. Holmlia tenkte nå å avgjøre kampen og trykket på videre ut perioden. Petter gjorde 6-1 etter 11.04. Dagens debutant Henrik meldte seg på med to fine mål med kort mellomrom. 7-1 etter 13.58 etter assist fra kaptein Martin og 8-1 etter 14.23 etter assist fra Bence.

Seieren var trygg og det ble kanskje litt lavere intensitet i 3. periode, men Holmlia laget flere mål. Det ble 9-1 etter 1.16 av perioden. Nok en gang ved Alexander. Etter 3.34 satte Per-Helge sitt andre for dagen også dette etter assist fra Petter før Bence avsluttet Holmlias målrekke i dag og 11-1. Assist var ved kaptein Martin. Gjerdrum reduserte til 11-2 etter 9.36, men så ble det ikke flere mål i kampen. Holmlia er klare for 2. runde.

Mr Donkey gikk i dag til kaptein Martin, for sin forbilledlige rolle som kaptein inkludert at han tar vare på de nye spillerne på en fin måte. .

Neste kamp er seriekamp Lillestrøm-Holmlia i Skedsmohallen 10.1 kl 1430.

Bilde 1: keeper Martin står i veien for det meste

Bilde 2: Takk for kampen. Klar for 2. runde i regioncupen