Bærums Værk/Hauger Blå – Holmlia 1-19 (0-11, 0-2, 1-6).

Postet av G17 den 20. Nov 2016

Laget i dag: Martin S. (kaptein), Bence, Oliver, Herman, Petter, Per-Helge, Aksel, Christian, Patrick, Alexander, Henrik, Anselm dvs 12 gutter i dag.
Etter det sure hjemmetapet mot Fet i går var gutta bestemt på å vise seg fra en annen side i dag.
Holmlia startet med høyt tempo og hjemmelaget hang ikke med. Det ble 1-0 etter 1.03 der Per-Helge spilte fram Martin S. Etter 1.54 var det Anselm sin tur og 2-0 etter assist fra Herman. Petter gjorde sitt første for dagen etter 2.37 og 3-0. Petter var i form i dag og det ble mange må etterhvert for Holmlias nr 10. Holmlia fortsatte med høyt temo og framspill og Bence gjorde sin første etter 4.48, assist fra Martin S. 5-0 kom ved Herman etter assist fra Oliver etter 6.19 og mindre en 30 sekunder senere sto det 6-0. Denne gang ved Petter. Samme Petter satte sin nr 3 og hat trick etter 7.04 og dermed 7-0. Patrick satte sin første etter 8.43 etter assist fra Bence, mens Oliver noterte sin første etter 9.49 (assist Herman). Hjemmelaget tok så timeout uten at det så ut til å hjelpe for mye. Holmlia satte nemlig 10-0 10 sekunder etter timeouten ved Petter. Bence avsluttet “scoringsfesten” i første omgang med 11-0 etter framspill fra Per-Helge.
Andre Periode ble betydelig roligere og det tok nesten 10 minutter før Petter nok en gang var frampå og 12-0. Holmlia fikk et mål til i andre periode der Anselm satte sin andre etter framspill fra Martin.
Seieren var jo forlengst i boks, men det var en periode til. Først var det klart for Anselm hat trick etter 5.58, assist Herman. Så var Petter frampå med sitt mål nr seks og sju for dagen etter 6.47 og 8.24. Henrik assist på det første målet. Dermed sto det 16-0! Holmlia var fortsatt ikke ferdigspilt og Bence satte sitt hattrick etter 8.33, assist Per-Pelge, kun 9 sekunder etter forrige scoring. Hjemmelaget fikk så en redusering før Martin også fikk notert hattrick med to mål før kampen var slutt. Aksel og Bence med målgivende pasninger.
Vi må være forberedt på at Bærums Værk/Hauger hvit vil ønske revansje i vår neste kamp som går hjemme i Holmliahallen 3. desember!