Åpen hall

Postet av Kontoret den 20. Apr 2022


Onsdager har vi åpen hall fra kl. 16.00 - 18.00 for alle barn mellom 6 og 12 år. Vi kan tilby varierte aktiviteter som fotball, håndball, innebandy, basket, stikkball, og frilek. 

Aktivitetene tilpasses de ulike aldersgruppene og ungenes ønsker. Deltakerne trenger ikke spesielt utstyr for å delta, men husk at det ikke er lov med utesko i hallen, så ta gjerne med innesko eller sokker med anti-skli og vannflaske.

 

Våre instruktører kommer fra ulike grener i klubben 

 

Aktivitetene gjennomføres med støtte fra Oslo Idrettskrets gjennom ordningen Inkludering i idrettslag hvor målet er å inspirere til fysisk aktivitet i lokalmiljøet. Forutsetningen er at aktivitetene er lokale, åpne og gratis. Aktivitetstilbudet vil være åpent hver onsdag fram 29 juni.


 
TINE FOTBALLSKOLE SOMMEREN 2022

Postet av Kontoret den 20. Apr 2022

TINE fotballskole uke 25/2022

 

Holmlia SK Fotball inviterer også i år til fotballskole for jenter og gutter i alderen 7-13 år. Fotballskolen arrangeres på vår kunstgressbane på Lusetjern, også i år i samarbeid med Norges Fotballforbund og TINE. Fotballskolen arrangeres i uke 25, mandag 20.06.22-fredag 24.06.22, fra kl. 09.00-15.00.

Fotballskolen vil ledes av våre egne toppfolk, treneveilederne Adriana Imeri (jenter) og Reman Ahmed Menmi  sammen med og juniorlagstrener Franco Nuñez.

Det er stor etterspørsel etter plasser, så påmelding vil være etter først til mølla prinsippet!


Påmelding skjer via deltager.no.

VELKOMMEN TIL PÅSKEAKTIVITETER I HOLMLIA SPORTSKLUBB!

Postet av Kontoret den 6. Apr 2022

ALLidrett i Fjellhallen for 1-7.klasse

HOLMLIA SPORTSKLUBB INVITERER BARN FRA 1. TIL 7.KLASSE  TIL IDRETTSKOLE OG AKTIVITETER I PÅSKEFERIEN.
DET ER #UNGETRENERE I SAMARBEID MED VOKSNE TRENERE OG ANSVARLIGE SOM VIL STÅ FOR OPPLEGGET.

Hver dag fra 10-16 i fjellhallen


Gå hit for mer informasjon og påmelding!