Gjerdrum-Holmlia.

Postet av G17 den 21. Nov 2015

3. seriekamp: Gjerdrum-Holmlia 2-17 (0-2, 2-8, 0-7), lørdag 21. november 2015

Følgende 10 gutter stilte i dag: Martin H., Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Herman. Gjerdrum mønstret 17 gutter dvs mer en tre rekker!

Det var fire uker siden siste seriekamp, men etter en forsiktig start så tok Holmlia helt over i 2. periode og kjørte kampen derfra og ut. Mye fint lagspill, mange ble satt opp til scoringer. Gode individuelle prestas...joner, og en keeper og et forsvar som stengte buret helt de siste 20 minuttene. Dette var bra gutter!

Det så ut til at gutta brukte de første minuttene til å få på plass kampformen, så det gikk hele åtte minutter før Alexander satte 1-0 etter framspill fra Herman. Etter 11.38 var det Petter sin tur og 2-0 etter forarbeid av kaptein Martin, og det ble perioderesultatet.

Bortesupporterne satte kaffen i halsen da hjemmelaget kom til skudd etter 2.10 av andre periode og det sto 2-1. Holmlia gutta skjønte at dette fikk de ikke gratis og etter 3.34 smalt et Holmlia skudd i stolpe ut, men endelig satte Petter sin andre og 3-1, nok en gang forarbeide fra Herman. Holmlia kjørte nå kampen og det ble 4-1 etter 5.50 ved Oliver etter framspill fra kaptein Martin. Deretter satte Alexander sin andre for dagen etter nok en mågivende pasning fra Herman og 5-1 etter 8.43. Det ble tre raske for Holmlia på under ett minutt da kaptein Martin satte to susere etter 9.02 og 9.30 etter assists av henholdsvis Oliver og Axel og dermed sto det pluselig 7-1. Gjerdrum kom til igjen og pyntet litt på resultatet til 2-7 etter 9.43. Herfa og inn var det bare Holmlia. Bence satte sin første for dagen etter 11.28. Martin S. satte sitt “hat trick” etter 12.27 før Bence på ny var frempå etter 12.53, med assist fra Herman. Det sto plutselig 10-2 etter to perioder.

Det var vel nå et spørsmål hvor stor seieren skulle bli. I 3. periode slapp Holmliagutta seg løs med samspill, finter og dribleraid og mål ble det. Etter 1.37 kom kaptein Martin med nr 4 for dagen, med assist fra Herman, det var assist nr 5 i dag fra Herman som definitivt var dagens assistkonge! Per-Helge som spilte med tidenes lårhøne hadde nå blitt varm i trøya. Det ble 12-2 etter 3.47. Deretter spilte Per-Helge fram Alexander som da fikk fullført sitt “hat trick” og dermed sto det 13-2. Per-Helge fortsatte og det ble 14-2 etter 7.41, før Bence også tegnet seg på “hat trick” lista i dag med 15-2 etter 10.40. Denne gangen var det målgivende pasning fra keeper Martin! Så var det Petter sin tur til å sette sitt “hat trick” etter 12.54 etter framspill fra kaptein Martin, før Per-Helge ble den 5. Holmlia gutten med “hat trick” i dag og 17-2.

Per-Helge fikk denne gang Mr Donkey etter god innsats både i forsvar og angrep.

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Roland som lagleder.

Neste kamp er hjemme i Holmlia hallen mot Vålerenga lørdag den 5. desember kl 1100.