Holmlias gutter hadde bestemt seg til å slå tilbake etter gårsdagen tap!!

Postet av G17 den 25. Okt 2015

Følgende 9 gutter stilte i dag: Martin H., Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel. Østensjø mønstret hele tre rekker, mot Holmlias tre innbyttere.
2. seriekamp: Østensjø-Holmlia 3-15 (1-5, 1-2, 1-8), søndag 25. oktober 2015
Holmlia hadde derimot bestemt seg for å slå tilbake etter tapet i gårsdagens kamp, og det gjorde gutta til gangs.
Denne gang var Holmlia med fra starten av. Etter et flott framspill fra kaptein Martin S. satte Petter 1-0 til Holmlia allerede etter 28 sekunder, og dette satte tonen for 1. periode. Samspillet satt. Det ble jobbet bra bakover og det gav resultater. Samme kombinasjon etter 2.28 Martin S. til Petter og dermed 2-0. Petter satte så 3-0 etter 3.08 og dermed hattrick på tre minutter. Petter var igjen frampå til 4-0 etter 6.30 før Østensjø reduserte etter 8.54. Petter hadde virkelig tenning i dag og satte sin nr fem for omgangen på ny etter fremspill fra Martin S. og det sto 5-1 til Holmlia etter 10.08 og det ble perioderesultatet.
Skulle nå Østensjø komme mer med i kampen med sine tre rekker? Ja, de kom litt mer med i 2. periode men ikke mer enn at Martin S. var frampå med et nytt fremspill, denne gang til Bence og det sto 6-1 etter 4.53. Østensjø fikk igjen reduksjon etter 8.05, men Martin S. satte etter fire assist så langt i kampen, denne gang målet selv og 7-2 til Holmlia som også ble resultatet etter 2. periode.
Holmlia gutta svarte kontakt NEI på forsøket fra Østensjø på komme mer med i kampen i 3. omgang, og det ble startet et stormløp mot Østensjø målet. Det ble vist mye flott pasningsspill i denne omgangen og Østensjø blle spilt ut. Flott å se på for bortesupporterne selvsagt, og gøy for gutta med tanke på kampen i går. Anselm startet showet i 3. periode med 9-2 etter 4.32 før Martin S. igjen var frampå til 10-2 etter 5 minutter. Alexander satte så 11-2 etter 5.52 på flott framspill fra Petter før Per-Helge satte 12-2 etter 7.28, og det fortsatte.....
Petter var igjen frampå med 13-2 etter 12.20 og det kom et nytt framspill fra Petter til Alexander etter 12.45 og 14-2 til Holmlia. Østensjø kom deretter igjen til scoring etter 13.10 og 14-3, men Holmlia satte punktum med Petters 7. mål for dagen og 15-3 etter 14.12. For en avslutning!
Anselm fikk denne gang Mr:Donkey etter utrettelig arbeidsinnsats og et flott mål.
Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Ronald som lagledere.
Neste kamp er hjemme i Holmlia hallen mot Lillestrøm lørdag den 7. november kl 1400.