Årets dugnad – Kortdugnad-Holmlia Innebandy.

Postet av Herrer den 18. Nov 2016Hei, innebandygruppa trenger midler for kunne oppnå de målene klubben har satt for sportslig ogsosial videreutvikling av alderslag, og videre satsning på dame – og herresenior lag i 1 og 3 divisjon. Klubben trenger nytt vant til hallen, dekning avtrenerressurser på alle lag, dekning av kostnader til sponsing av en fellescup med alt inkludert for alle spillere for å styrke samhold,integrering og det sportslige på tvers av lagene i klubben. For å kunne nå de målene, er vi helt avhengigav at alle spillere og deres foresatte stiller opp på dugnadsarbeid. Vi istyret er veldig opptatt av å bidra til at dugnadsarbeidet skal være givendefor alle som deltar og at man skal snakke positivt om dette arbeidet seg imellom, barn som voksne, at dette er et positivt bidrag til å kunne driveklubben videre. Alle er viktige, vi klarer kun å nå målet, hvis alle bidrar.

Vi har satt oss et hårete mål, hvis alle spillere selger 10 pakkerhver, så tjener klubben kr 310 000. For hver pakke vi selger, sitterklubben igjen med kr 200,- av det pakken koster i salg.
Fra uke 47, mandag 21. november,kommer styret og Kortdugnad.no til å komme på treningen, for å dele ut kortpakkene til de ulike lagene, hverenkelte spiller får 10 pakker hver, men hver spiller skal selge 5 pakkerav 300 kr (20 kort=15 kr pr.stk). Det erikke noe utlegg ved mottak av kortene, men man signerer for mottak av kortene.

Vi legger ved et kort med klubbens VIPPS nr,og tekst som kunden da skriver inn når de betaler med VIPPSen sin, så denmerkes med laget man tilhører og spillerens navn. Dette for at dere skal væresikre på at deres salg blir registrert.Vi håper at de fleste får solgt alle 10 pakkene, dugnaden varer til ogmed uke 49, mandag 12. desember er dagen for tilbakelevering av de pakkene somevt. ikke er solgt.

I samarbeid med Kortdugnad.no ønsker vi åpremiere de beste selgerne, så det skal være ekstra motivasjon for å selge merenn 5 pakker! Vi premierer de 3 beste selgerne på laget som selger fler enn 5pakker, vi premierer 5 av de selgerne som selger 10 pakker, og så vil det væreen premie til det laget som selger flest pakker totalt målt mot de andrelagene.

Forslagtil hvordan man kan selge:

  • I hver pakke følger det med et baksidekort somer en personlig hilsen fra klubben som forteller hva pengen skal gå til, og detgjør det enklere for alle dugnadsselgerne å få frem budskapet = salget øker.
  • Start med å selge i nabolaget, pluss til familieog venner.
  • Få hjelp av mor/far eller andre i familien til åselge kortpakken via deres Facebooksider til facebookvennene deres.
  • Få mor/far/familien til å selge tilarbeidskollegaene deres (der det passer seg).
  • Idrettslag kan høre medsponsorer/samarbeidspartnere til laget om de vil kjøpe inn noen kortpakker somde kan bruke som gaver til ansatte eller giveaways til kunder.
  • Bruk også aktivt gruppens Facebookside,Instagramkonto og lignende til å markedsføre kortpakken.
  • Perfekt julegave til de som har alt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.