​Holmlia-Asker 1-9 (0-5, 0-1, 1-3).

Postet av G17 den 20. Jan 2017

Laget i dag: Martin S. (kaptein), Martin H., Herman, Per-Helge, Aksel, Christian, Patrick, Alexander, Henrik, Anselm, Bence dvs 11 gutter.

Tøff start på nyåret mot topplaget Asker som sto ubeseiret med kun 4 baklengsmål før dagens kamp.
Her må vi være skjerpet fra start, men Holmlia kom dessverre skjevt ut og det sto 2-0 til Asker etter under 2 minutter.

Det kom to mål til før vi så 11 minutter på tavla og 4-0. I slutten av kampen ble Per-Helge taklet hardt. Skulderskaden satte han ut av spill i resten av kampen dessverre. Asker fikk inn nok et mål og 5-0 ble perioderesultatet. I 2. og 3. periode fungerte det bedre for Holmlia. Gutta kom til sjanser, men det var Asker som fikk utelling også i andre periode med et sent mål. I 3. periode fortsatte Holmlia å nærme seg mål og etter 5.26 reduserte Martin S. til 1-7 ved et flott langskudd. Holmlia var nå bra med men slapp Asker til to ganger så perioden endte 1-3 og det ble hele 1-9 totalt mot den ubestridte serieleder Asker.
Asker mente Holmlia var det beste laget de hadde møtt til nå så det får gutta ta med seg videre. Gutta viser at de kan, og det er gøy og se. Neste kamp er hjemmekamp mot Fet2 om tre uker. Dagen etter er det tur til Slorahallen og kamp mot Strømmen2.