9. seriekmp: Holmlia - Tunet

Postet av G17 den 13. Feb 2016

9. seriekamp: Holmlia-Tunet 3-11 (0-4, 2-3, 2-4), lørdag 13. februar 2016 i Holmliahallen.

Følgende 14 gutter stilte i dag: Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Herman, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Martin H., Alex og Martin K. Tunet hadde 15 spillere.

Vi var omtrent like mange spillere i dag. Tunet er topplaget i avdelingen og er det eneste laget vi har tapt for i serien, så dette ble årets tøffeste match så langt. Tunet-3 må kanskje tilogmed sies å være fullt på høyde om ikke bedre en Tunet-1 som vi møtte i cupkamp tidligere? Holmlia gutta måtte slite i dag, men var litt mer med i 2. og 3. periode, men vi må vel si at det var en fortjent seier. Det er bare å gratulere Tunet-3 med seriemesterskapet.

Her gjaldt det å henge med fra start og da Tunet får en 2 minutter allerede etter 3.20 øyner hjemmepublikummet en mulighet. Istedet er det Tunet som kontrer og 1-0 til bortelaget etter 3.35. Tunet scorer tre mål i en omgang hvor Holmlia ikke kom til mange sjanser. 0-4 etter 1. periode.
Tunet kunne umulig holde samme tempo i hele kampen, men andre periode starter med en Holmlia utvisning etter 21 sekunder. Den utnytter Tunet og 5-0 etter 38 sekunder. Holmlia var imidlertid mer med på notene i denne perioden, og etter 55 sekunder svarer Holmlia ved Alex etter fremspill fra kaptein Martin S. og 1-5. Holmlia er mer med, men det er Tunet som setter sjansene og det blir 1-6 etter 5 minutter og 1-7 etter 5.56. Tunet har et stangskudd etter 7.36, men Holmlia er på farlige visitter foran Tunet målet. Etter 9.16 setter så Petter 2-7 etter et fantastisk dribleraid fra egen sone, og da Tunet får nok en to minutter etter 11.05 så kunne det vært mulighet for redusering, men Tunet holdet stand og periode resutlatet ble 2-3 og 7-2 til Tunet etter to perioder.
Tredje periode: Igjen en bra Holmlia start og et flott angrep med Petter framspill til Per-Helge gir 3-7 og full jubele hos hjemmepublikum. Kunne vi lage et mål til og dermed nærme oss poeng? Nei, Tunet ville det ikke slik. Det ble 3-8 etter 5.20 og Tunet satte tre til uten Holmlia svar så perioden endte 1-4 og dermed 3-11 til Tunet totalt. Det var igjen bra innsats av gutta og gutta hang bra med i deler av kampen, men Tunet vant fortjent.
Mr Donkey gikk i dag til vår gode keeper Martin H.

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Ronald og Linn som lagledere.