1. Runde i regioncup. Holmlia - Gjerdrum.

Postet av G17 den 10. Jan 2016

1. runde i regioncupern: Holmlia-Gjerdrum 11-2 (3-0, 5-1, 3-1), lørdag 9. januar 2016 Følgende 13 gutter stilte i dag: Henrik. M. (debutant), Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian, Herman, Martin H. Gjerdrum hadde 12 spillere.

For tredje gang denne sesongen så stilte Holmlia med en debutant, Henrik M. Holmlia er med seieren i dag klare for 2. runde i regioncupen i årets første Innebandykamp.

I dag var det altså vinn eller forsvinn. Med 13 gutter måtte det rulleres litt på rekkene. Holmlia åpnet bra og Per-Helge satte 1-0 etter 1.43 etter assist fra Petter. Kaptein Martin satte så to raske etter 4.10 og 5.47 og det var 3-0, men flere mål ble det ikke i den perioden. Trenerne mente nok at gutta kanskje måtte jobb litt hardere. 3-0 er ikke mye i Innebandy.

Gutta svarte på oppfordringen i andre periode og Petter innledet scoringene med 4-0 etter 3.53 etter assist fra kaptein Martin. Men så reduserte Gjerdrum etter 5.59 og det sto 4-1. Holmlia svarte etter 8.48 da Christian spilte fram Alexander og 5-1 til Holmlia. etter 8.48. Holmlia tenkte nå å avgjøre kampen og trykket på videre ut perioden. Petter gjorde 6-1 etter 11.04. Dagens debutant Henrik meldte seg på med to fine mål med kort mellomrom. 7-1 etter 13.58 etter assist fra kaptein Martin og 8-1 etter 14.23 etter assist fra Bence.

Seieren var trygg og det ble kanskje litt lavere intensitet i 3. periode, men Holmlia laget flere mål. Det ble 9-1 etter 1.16 av perioden. Nok en gang ved Alexander. Etter 3.34 satte Per-Helge sitt andre for dagen også dette etter assist fra Petter før Bence avsluttet Holmlias målrekke i dag og 11-1. Assist var ved kaptein Martin. Gjerdrum reduserte til 11-2 etter 9.36, men så ble det ikke flere mål i kampen. Holmlia er klare for 2. runde.

Mr Donkey gikk i dag til kaptein Martin, for sin forbilledlige rolle som kaptein inkludert at han tar vare på de nye spillerne på en fin måte. .

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Ronald og Linn som lagledere.

Neste kamp er seriekamp Lillestrøm-Holmlia i Skedsmohallen 10.1 kl 1430.

Bilde 1: keeper Martin står i veien for det meste

Bilde 2: Takk for kampen. Klar for 2. runde i regioncupen