5. seriekamp: BMIL-Holmlia

Postet av G17 den 13. Des 2015

5. seriekamp: BMIL-Holmlia 1-9 (0-6, 0-2, 1-1), lørdag 12. desember 2015

Følgende 11 gutter stilte i dag: Amin (debutant), Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian og Herman. BMIL stilte 16 gutter dvs tre rekker mot Holmlias to rekker.

For andre gang denne sesongen så stilte Holmlia med en debutant, Amin. Også denne gang hadde Homlia to fulle rekker, men BMIL hadde til forskjell fra forrige helg forsterket laget med en tredje rekke, noe som ble synlig utover i kampen. Klar seier til Holmlia ble det likevel.

Første peridoe startet igjen med friskt Holmlia spill og Petter gjorde 1-0 etter 52 sekunder. Holmlia gikk opp til 2-0 ved Alexander etter 2.11 med assist fra Oliver. Holmlia fortsette presset og igjen var Alexander frampå etter assist fra Petter og 3-0 etter 4.02. Kaptein Martin satte så 4-0 og 5-0 med ett minutts mellomrom og det sto 5-0 etter 9.19. Dette så jo ut til å gå veien som sist lørdag... Og som sist lørdag så satte Per-Helge Holmlias mål nr 6 etter 14.06. Det ble ikke flere mål i 1 periode.

I andre periode så klarte ikke Holmlia å trykke like mye på. Ble man slitne tro? Eller var det i grunnen greit med 6-0. Det ble likvel flere mål og Bence var frempå til 7-0 etter 5.15 før Anselm la på til 8-0 etter 7.01. Holmlia fikk en 2 minutters utvisning etter 12.26, men spilte godt i undertall og perioden ebbet ut med 2-0 og dermed 8-0 etter to perioder til Holmlia

Om gutta ble slitne eller hva det var er ikke godt å si, men BMIL hadde jo en rekke ekstra og det er mulig at det gjorde utslaget? BMIL fikk et mål etter 8.22, og hadde flere sjanser denne perioden, men forsvaret var bra inkludert Aksel som sto en bra kamp i mål i Martin sitt fravær. Etter BMIL sitt mål våknet Holmlia litt til liv og etter 12.36 fikk Holmlia inn et mål også i denne perioden. Petter spilte fram kaptein Martin som igjen da kunne tegne seg for hat trick, og det sto 9-1 som også ble slutt resultatet.

Gutta har da laget 30 mål over to kamper mot BMIL og det må sises å være godkjent.

I dag kunne vi glede oss over en fin debut fra Amin som fikk Mr Donkey etter god innsats. Amin var også svært nær ved å score mål i sin aller første kamp for laget.

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Ronald som lagleder.

Dette var siste kamp i år. Neste oppsatte kamp er Lillestrøm-Holmlia i Skedsmohallen 10.1 kl 1430.

Bilde 1: takk til publikum.

Bilde 2: klar for keeperoppvarming