​4. seriekamp: Holmlia-BMIL

Postet av G17 den 6. Des 2015

Holmlia-BMIL 21-1 (6-0, 6-0, 9-1), lørdag 5. desember 2015

Følgende 11 gutter stilte i dag: Martin H., Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Aksel, Christian og Herman. BMIL stilte 12 gutter.

Takk til BMIL som stilte opp på et par dagers varsel da et annet lag ikke klarte å stille. For første gang denne sesongen hadde Homlia to fulle rekker. Holmlia var ikke gavmilde i denne kampen. Gutta hevet seg ytterligere fra de to foregående kampene og da gikk det som det måtte gå. Solid seier!

Allerede etter 44 sekunder så satte kaptein Martin an tonen og 1-0. Holmlia kjørte på og vi så et stangskudd etter tre minutter, men vi kom helt til 6.29 før Oliver satte 2-0 etter assist fra Per-Helge. Under minuttet etter, 7.08 satte så Alexander 3-0 før Petter økte til 4-0 etter 8.38. Deretter gikk det nesten fire minutter før Alexander satte sin nr 2 for dagen og 5-0. 20 sekunder senere var Per-Helge frampå og dermed 6-0 som var perioderesultatet.

I andre periode fortsatte Holmlia gutta å kjøre og Petter laget mål allerede etter 16 sekunder og 19 sekunder senere var det Bence sin tur etter assist fra Petter og det sto 8-0! Alexander satte sitt hat trick etter 1.25 etter nok en assist fra Petter og det sto 9-0 dvs tre mål på knappe minuttet. Det ble tungt for BMIL. Holmlia sto for fint pasningsspill og hadde utallige målsjanser. Per-Helge sate ballen i krysset og ut etter fire minutter, og det roet seg litt på målsiden før Petter fullførte sitt hattrick etter 8.46 etter assist fra Herman og 10-0. Kaptein Martin avsluttet omgangangen med to mål etter 10.15 og 12.50. Dermed hat trick også for Martin og 12-0 etter to perioder.

Spenningen var vel nå mer om Holmlia skulle kjøre videre eller roe ned. Nei det ble ikke roligere. Herman var frampå med hans første mål for sesongen og 13-0 etter 3.09 av 3. periode. Assist fra Martin. Endelig fikk BMIL sitt trøstemål rett etter og det sto 13-1 etter 3.33. BMIL fikk en liten energi-innspørytning etter målet men keeper Martin stoppet forsøkene som kom, og Holmlia kjørte resten av omgangen: 14-1 ved Anselm etter 6.57 etter nok en assist fra Petter. 15-1 etter 8.51, nok en gang Petter. Igjen to raske fra kaptein Martin etter 9.19 og 12.22 og 17-1. Så tok det 10 sekunder før Petter satte 18-1 og ytterligere 8 sekunder før Petter igjen satte 19-1! Kaptein Martin avsluttet målfesten med to nye raske etter 13.55 og 14.28 og det sto hele 21-1 på tavla. Ny målrekord for Holmlia gutta i dag. Holmlia løp med og uten ball, fintet og scoret. BMIL hang rett og slett ikke med på tempoet i dag.

Herman fikk denne gang Mr Donkey etter god innsats på sin vingplass både forover og bakover på banen og kronet det hele med et flott mål.

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Roland og Linn som lagledere.

Det blir returkamp mot BMIL i Skøyenhallen allerede om en uke dvs lørdag 12.12 kl 1200.

Bilde 1: vi takker for kampen

Bilde 2: Coachene Anders og Anders var nok fornøyde i dag også!