Kampreferat Damene Holmlia - Nittedal (1-0, 4-0, 1-1)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 27. Nov 2021

Med over 1 måned siden forrige kamp var damene endelig klare for match!

Tilbake i Løvens hule og Nittedal stod som motstander. Før kampstart hadde vi fått flere frafall og Kim (trener) måtte gjøre noen endringer i siste liten. Line steppet inn som back, Camilla som senter og Ina og Marielle var tilbake og spilte første kamp for sesongen!

Laget bestod av: Karianne, Kaja, Fizzah, Sunniva (kaptein), Marielle, Carina, Camilla, Ina, Umera, Jona, Line og Abby (keeper).

Damene startet kampen noe rotete og det ble en del pasningsfeil og enkeltprestasjoner. Det ble likevel et tidlig mål da Jona sendte en fin pasning inn i midt og Camilla kunne sette den i mål. Ble kun denne ene scoringen i første periode.

Da 2. periode startet knotet damene fortsatt litt, men Jona fant igjen Camilla etter 4 minutter og ballen gikk i mål.

Etter at halve omgangen var spilt steppet damene opp og det ble fint spill, tempo og bra fokus. Jona scoret igjen etter 16 minutter og stillingen var nå 3-0.

Damene fortsatte det fine spillet da Camilla, Marielle og Line sendte noen bra pasninger kombinert med gode løp. Marielle sendte ballen til Line som scoret dagens fineste mål. Minuttet senere scorer Jona igjen og setter 5-0 etter pasning fra Line. Damene avslutter 2 periode bra og går til pause med et bra resultat.

3 periode starter ikke like bra og det blir en del rot igjen. Nittedal scorer etter 5 minutter og det er all grunn til å ta seg sammen. Camilla lager straffe i mot, men den setter ikke Nittedal! Jona scorer istedenfor mål nr 6 og Holmlia vinner kampen 6-1.

Etter 3 kamper er Holmlia ubeseiret og deler tabelltoppen med Grei.

Neste kamp er allerede 4. desember og andre runde i regionscupen skal spilles borte mot Ull/Kisa.