Kampreferat H1: Holmlia-Kubakken 5-5 (3-5, 0-0, 2-0)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 27. Nov 2021

En spennende kamp i Holmlia hallen der Holmlia kom bakpå fra start, men hentet seg flott inn og berget ett poeng rett før slutt!

Laget i dag var følgende 12: Espen (keeper), Per-Helge, Miguel (kaptein), Fredrik Nybø, Karim, Magnus, Jon, Fredrik Schulstad, Daniel, Thanh, Lars og Mergim. Ca 20 tilskuere fulgte kampen.

Begge lag sto med full pott før kampen.

Holmlia kom bakpå i første omgang og forsvarsspillet satt ikke helt i starten av kampen. Bortelaget satte sitt første mål allerede etter 43 sek ved Pål Hersleth. Holmlia sørget for balanse under minuttet etter 1.47, og 1-1 ved Fredrik Nybø. Hjemmepublikummet slappet mer av da Holmlia la på til 2-1 kun kort tid etter sekunder etter 2.06. Dette gikk vel veien? Nei, nå sviktet det bakover og bortelaget laget fire mål på fire minutter uten kvittering fra Holmlia! 2-2 etter 9.50, 2-3 etter 11.23 ved Eivind Frogner og 2-4 etter 12.44 ved Knut Grønnning, og 2-5 etter 13.51 ved Kristoffer Jødre. Heldigvis fikk Holmlia inn en redusering før omgangen var slutt etter 18.40 ved Jon (assist Thanh).

I andre omgang hadde Espen i mål og et skjerpet og hardtarbeidende forsvar lukket buret, Holmlia hadde ballen mest, men mål ble det ikke til noen av lagene. Holmlia var med igjen med 20 min igjen å spille.
Tredje periode fortsatte med mye bra og offensivt Holmlia spill og Espen hadde bestemt seg for å holde buret stengt resten av dagen! Holmlia hadde nå flere farlige angrep inkl stangskudd, så dette måtte jo snart gi resultater? Men Holmlia gikk på en 2 minutter etter 6.07, men heldigvis satt undertallspillet bra, og motstander klarte ikke å utnytte overtallet. Hjemmesupporterne jublet da det ble 4-5 etter 12.31 ved Lars (assist Jon). Holmlia fortsatte å presse på for utligning uten resultat. 3 min før slutt tar Holmlia Timeout. Hva som ble sagt vites ikke, men Homlia tar ut keeper på slutten av kampen. Skulle dette gå da. JADA! Lenge siden Holmlia gutta har jublet slik for den goalen som kom 16 sek før slutt. Det var Mergim som satte den (assist Jon). 5-5 ble da sluttresultatet etter perioderesultat 2-0 til Holmlia. Ikke noe å si på udnerholdningen!
Denne kampen burde Holmlia vunnet, men starten var litt dårlig, opphentingen var desto bedre og utligningen smakte som en 3 poenger! Gutta er sikkert tent på å ta returmatchen? Ingen mål mot over to omganger er sterkt av målmann for dagen Espen!

Holmlia H1 og H2 er fortsatt ubeseiret i sine 8 seriekamper.

Neste match for H1 er hjemme mot Monolitten2 lørdag 4.12. H2 har satt opp kamp den 18.12 mot Oslo studentene i Domus Atletica 18.12.