Kampreferat H2: Fagerstrand-Holmlia2 9-9 (0-3, 4-2, 5-4)

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 25. Nov 2021

Holmlia H2 med nytt bortepoeng på Fagerstrand og er ubeseiret på fire kamper.
Fagerstrand-Holmlia2 9-9 (0-3, 4-2, 5-4)

Laget i dag var følgende 11: Miguel (keeper), Per-Helge, Patrick (kaptein), Espen Thing Helseth, Espen Henrik Fjeldsrud, Simen, Anders Lie, Daniel, Kim, Mergim og Anders Sharma. En håndfull tilskuere, flest fra Holmlia!

Miguel debuterte i buret i år og det var lenge null baklengs! Holmlia startet best, og hadde god kontroll i starten av kampen, men det tok hele 10 minutter før det sto 1-0 til Holmlia ved Anders Sharma. Holmlia var frampå to ganger til i perioden ved Kim (assist Anders Sharma) etter 16.03 og 25 sekunder senere ved Mergim (assist Daniel).  Holmlia holdt unna bakover i hele perioden og det sto 3-0 til bortelaget etter 1. periode.

Holmlia fortsatte med bra spill i starten av 2. periode og Kim gav Holmlia ledelsen 4-0 etter 6.23. Etter 14.04 ryker Holmlia på en 2 minutter. Den utnytter hjemmelaget og reduserer etter 15.26 ved Edvard Larsen. Pulsen økte kraftig hos bortesupporterne da hjemmelaget like godt scoret en til kun 13 sek senere og plutselig var det 2-4! Fagerstrand var med igjen, men pulsen gikk litt ned etter 18.41 da Anders Sharma satte 5-2 (assist Espen Thing Helseth). Men igjen økte pulsen kraftig da Fagerstrand like godt på ny satte to kjappe, om mulig enda kjappere en sist! 3-5 etter 18.41 ved Lasse Kristensen og 10 sek senere 4-5 ved Jonas Karlstrøm-Bjørnstad. Perioderesultat 4-2 til Fagerstrand og 5-4 til Holmlia etter to perioder. Holmlia holdt seg et knepp foran men hjemmelaget fikk ekstra energi med scoringene.

Tredje periode ble en thriller! Holmlia økte til 6-4 ved Daniel etter 2.20 (assist Per-Helge), men Fagerstrand kvitterte under minuttet senere ved Jonas og 5-6. Hjemmelaget gikk på en 2 minutter etter 7.34 og denne gangen var det Holmlia som utnyttet en utvisning og 7-5 ble det ved Anders Lie etter 9.10. Så startet Fagerstrand spiller nr 3 Nicolay Martens Meyer sitt show for dagen. Han reduserte til 7-6 etter 12.12, men Holmlia kvitterte under minuttet etter ved Simen (assist Mergim). Fagerstrand nr 3 var igjen frampå etter 15.09 og 7-8. Bortefansen ble nok en gang beroliget knapt minuttet etter da Kim (assist Espen Thing Helseth) økte til 7-9. Dessverre klarte ikke Holmlia å stoppe nr 3 hos Fagerstrand i dag som satte 8-9 etter 17.58 og utlignet 44 sekunder før slutt.

Holmlia hadde taket i dette, men holdt ikke helt inn. Det var likevel Holmlia2 sin fjerde seriekamp i år uten tap, og motstander hadde på forhånd kun tapt en av sine fire første kamper og lå på plassen foran Holmlia på tabellen før matchen i dag. Litt kjipt, men det er bare å brette opp ermene for neste match for H2 er allerede f.k. lørdag 27.11 hjemme i løvens hule mot Bækkelaget2.