Kampreferat Herrer 1 - 3 divisjon

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 23. Okt 2021

Første seriekamp for Holmlia Herrer 1 resulterte i en sterk hjemmeseier over Lyn, et lag som hadde vunnet sine to første kamper. Periode resultater (1-0, 4-4, 2-1). Et 20 talls tilskuerer fikk med seg flere flotte angrep og mål fra en Holmlia tropp som telte følgende 13 mann: Glenn, Fredrik Nybø, Karim, Thomas, Magnus, Miguel, Fredrik Schulstad, Jon, Mergim, Thanh, Christian, Anders og Daniel.

Holmlia hadde mye ball i første periode, men det tok 18 minutter før det første målet kom ved Than (assist Karim). Det ble med det ene målet i 1. periode og 1-0 til Holmlia.

I andre periode ble det mer action og vi så hele 8 mål, men Holmlia holdt seg det ene målet foran. Lyn utlignet først etter 29 sekunder. Under minuttet etter ble det 2-1 til Holmlia ved Thomas etter et flott angrep, assist Karim. Lyn utlignet på nytt 30 sek etter Holmlia ledelsen og 2-2. Lyn fikk en 2 minutter som Holmlia utnyttet og det ble 3-2 etter 4.35 ved Daniel (assist Thomas). Lyn hang på å gjorde 3-3 etter 8.38. Holmlia svarte raskt og kun 27 sekunder senere gjorde Magnus 4-3 (assist Christian), og satte 5-3 under minuttet etter ved Anders (assist Miguel). Holmlia så nå ut til å ha bra kontroll, men Lyn reduserte til 5-4 rett før periodeslutt og hadde dermed kontakt.

3 periode var 7 min gammel da Holmlia får en 2 minutter, men "stormen blir ridd av", og hjemmepublikum får se et Holmlia som vil vinne kampen. Etter 14 min øker Holmlia til 6-4 ved Christian (assist Than) og det blir 7-4 ved Karim (assist Than) to minutter senere og seieren ser rimelig trygg ut når det står igjen litt over tre minutter. Lyn får en ny redusering men kampen ender med seier 7-5 til Holmlia og en god start for seriespillet for sesong 21/22 for Holmlia Herrer 1. To gode lag i dag, men Holmlia var hakket bedre.

Søndag 24.10 er det Herrer 2 matchdag borte mot Bjølsen, så vi får se om de kan kopiere den gode matchen på mandag. Herrer 1 neste match er regioncup mot Gjelleråsen bortekamp søndag 31.10.