Ny seier til G17

Postet av Line Murud Andersen den 25. Okt 2020

Holmlia G17 med solid borteseier i mot Gjelleråsen2 i Li-hallen lørdag 24.10. Bortesupporterne var denne gangen spente på om laget kunne holde steamen oppe fra den flotte hjemmekampen for en uke siden. Gjelleråsen 2 hadde med seg tre 1. lagsspillere fra kampen mot Akerselva tidligere på dagen hvor de vant hele 9-2, men det holdt ikke mot Holmlia!

Gjelleråsen2 (GIF) hadde tidligere slått Østensjø og spilt uavgjort mot Vålerenga og gav Holmlia en god match!

I 1. periode hadde GIF 10-5 i skuddovertak, men det var Holmlia som scoret på raske kontringer. Når også keeper Martin var "vegg" så blir det bra! Petter Hauge var i storform denne dagen og nærmer seg gamle takter. Allerede etter 52 sekunder blir han spilt fram av Herman, sprinter fra Gif backene og 1-0. Etter scoringen er GIF noe mer forsiktig framover og vi skriver 2-3 skuddmuligheter til hvert lag, men GIF vil få problemer med å stoppe de raske Holmlia angriperne og etter 12.09 kommer Petter Hauge igjennom og 2-0. Holmlia har forstått at kontringer gjelder og legger seg bakpå. Gif går framover og det skaper rom. Henning spiller fram Petter og 3-0 etter 13.53. Bortesupportere ser samme kampbilde som sist uke (mot Vif), men Holmlia er nå betydelig mer effektive framover en GIF. Nå presser GIF på for det første målet, med flere skuddmuligheter, men forsvaret og Martin rydder unna. Etter 16.30 får GIF en 2 minutter, men Holmlia blir litt ivrige og istedet er det Gif som reduserer etter 16.53. Omgangen ebber ut med 3-1 til Holmlia. Bortesupporterne husker Vif kampen da 1-5 ble til 5-5, og føler seg ikke helt trygge......

2. periode starter med en stygg dytt fra Gif mot Rahmat. Gif spiller var ikke fornøyd, og det endte med en 10 minutter for usportslig opptreden. Holmlia klarer ikke å utnytte overtallet. Holmlia våkner til når med fulltallige lag! Med nær kopi av mål fra forrige kamp, så spiller Petter Hagelund fram Per-Helge som setter 4-1 på et velplassert skudd. Holmlia får ekstra boost og GIF faller kanskje litt. Det blir nå litt stillingskrig utover i omgangen helt til det 12. minutt da GIF scorer på langskudd og 2-4. Skuddstatistikken har nå jevnet seg ut og vi teller fire skudd sjanser til hver før Per-Helge igjen kommer framover og prikker et skudd i lengste hjørnet for keeper 5-2 til Holmlia. Det ser bra ut før 3. periode starter. Ikke minst jobber hele laget bra, og vi ser eksempler på angreps samspill som sitter bedre og bedre. Skuddstatistikken i 2. periode viser 7-6 til Holmlia.

3. periode starter med flere sjanser til Holmlia, men vi noterer et par også til Gif. Det er likevel fullt fortjent når brødrene Reichenbach slår til! Anselm spiller fram lillebror Henning og 6-2 etter 8.41. Nå er vel seieren sikker? Slapper Holmlia litt for mye av? Gif kjører nå og har flere skuddmuligheter og mål. Det blir 3-6 etter 9.05 og 4-6 etter 10.33, og Gif setter fortsatt skudd. Gif trener øyner mulighet nå og tar timeout. Gif tar ut keeper, samme som Vif i forrige kamp altså..... Det går som det måtte gå. Petter Hauge kriger til seg ballen, løper fra alle og setter ballen i tomt bur 7-4. Keeper kommer inn igjen..... Som kopi av forrige kamp så setter Holmlia et mål til før slutt, og igjen er det Petter Hauge som er frampå etter framspill fra Anselm og 8-4 som ble sluttresulatet. Gif vant skuddstatistikken i 3. periode 10-7.

Bortesupporterne noterer flotte angrep og mål og god laginnsats kampen ut. Godt keeperspill. God start og god avslutning sikret seieren for Holmlia denne lørdagen. Lørdag 31. kommer ubeseirede Sveiva2 på besøk i løvens hule.

Trener: Anders Sharma og lagleder: Anders Åsen

Kaptein Per-Helge takker for kampen som endte med borteseier 8-4 for Holmlia! Laget i dag med følgende 11: Martin, Henning, Aksel, Ane, Per-Helge (kaptein), Petter Hagelund, Herman, Petter Hauge, Anselm, Rahmat, Sunniva.