G14 Holmlia-Fet 2 5-4 (3-2, 1-1, 1-1).

Postet av G17 den 29. Jan 2017

Laget i dag: Martin S., Martin H., Herman, Per-Helge, Christian, Patrick (kaptein), Alexander, Petter Hauge, Anselm, Bence dvs 10 gutter.

Holmlia tok helt fortjent sin tredje seier for sesongen i en spennende kamp mot Fet2.
Fet2 lå på plassen foran Holmlia på tabellen så det lå an til en jevn match. Holmlia kom godt i gang denne kampen og tok ledelsen etter 2.56 ved Petter (assist Herman). Fet2 utlignet etter 8.47 og 1-1 før Martin S. først gjorde et solo raid, mistet ballen, vant den igjen og satte 2-1 etter 10.41. Igjen utlignet Fet så det står 2-2 etter 11.35, men Patrick spiller fram Petter som scorer etter 14.23, og det står 3-2 til Holmlia etter første periode.

I andre periode bølger spillet fram og tilbake. Holmllia har flere farlige angrep inkludert stangskudd. Fet setter likevel omgangens første mål og utligning etter 9.39. Like før slutt i omgangen får Petter tak i ballen og setter full fart mot Fet målet. Han blir ulovlig taklet og det blir to minutters utvisning på Fet spiller og straffeslag. Patrick tar straffen og finter ut keeper og det står 4-3 til Holmlia etter to perioder. Patrick lar seg ikke forstyrre av noen bortesupportere som prøver å psyke han ut! Sterkt gjort!

Gutta er nok enda mer på hugget for seier etter dette, men etter 4.14 i 3. periode utligner Fet. Holmlia svarer etter 5.55 ved Herman (Petter med assist) og 5-4 til Holmlia. Begge lag har sjanser mot slutten av kampen, men Holmlia har nok de største. Kampen ebber ut med 5-4 og en Holmlia seier som smakte godt! Noen av oss på tribunen fikk meget høy puls etterhvert, men vi overlevde og er stolte av gutta i dag!

Hele laget jobbet godt for hverandre i dag og bestemannsprisen går til alle gutta!

Lagledere i dag var Linn og trener Anders.

(Tekst: Rune Eriksen)