8. seriekamp: Holmlia-Lillestrøm

Postet av G17 den 30. Jan 2016

8. seriekamp: Holmlia-Lillestrøm 18-0 (3-0, 9-0, 6-0), søndag 30. januar 2016

Følgende 14 gutter stilte i dag: Martin K, Henrik. M., Amin, Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Alex, Christian, Herman, Martin H. Lillestrøm hadde 9 spillere.

Holmlia vant jo bortekampen 20-1 så de fleste regnet vel med en grei seier. De “nyeste” Holmlia guttene notrete seg på scoringslista i dag slik at alle har nå assist eller mål. En grei seier ble det også når gutta først fikk opp “dampen”.

I første periode må vi nok si at det så ut som om Holmlia gutta hadde tatt seieren på forskudd. Det var den samme Lillestrøm keeperen som forrige gang, og Lillestrøm kjempet hardt til kreftene begytne å ta slutt over i kampen. Etter 3.11 åpent Bence scoringskontoen og det ble 1-0. Vi noterte så flere gode Holmlia sjanser utover i omgangen Inkludert tre stolpeskudd. Det tok likevel hele seks minutter før Petter la på til 2-0 etter assist fra Alex, men deretter gikk det bare et minutt for Alex noterte seg for sitt aller første innebandy mål etter assist fra Petter og 3-0. Det ble også periode reultatet.
I pausen fikk nok gutta noen klare beskjeder for det ble mer fart i spillet som Lillestrøm hadde probelmer med å henge med på. Kaptein Martin gjorde først 4-0 etter 2.53 med assist fra Martin K. Så kom en meget bra Holmlia periode hvor først Bence la på til 5-0 etter 4.07. 30 sekunder senere ble det 6-0 ved Alexander, og det tok bare 38 sekunder før Petter la på til 7-0. Deretter gikk det et par minutter til 7.15 der Oliver la på til 8-0, og bare 15 sekunder senere la Kaptein Martin på til 8-0 etter assist fra Alex. Kaptein Martin S. sto faktisk for et ekte hattrick i dag på 32 sekunder! Det ble nemlig 10-0 etter 7.54 etter assist fra Bence og 11-0 etter 8.02. Det var 7 mål på under fire minutter! Trenerens pep talk hadde nok gjort susen! Herman avsluttet scoringene i andre periode med assist fra Alexander og det sto da 12-0 etter andre periode.
Klart for tredje periode: Nye gutter noterte seg for scoringer. Amin ble spilt fram av kaptein Martin etter 24 sekunder og 13-0. Deretter var det Martin K. sin tur. Han har gjort comeback etter nesten to års fravær i forrige kamp og sto nå for et ekte hattrick. Det ble da 14-0 etter 4.54, 15-0 etter 11.44 med assist fra Petter og 16-0 etter 13.48. I kampen siste minutt ble det to nye Holmlia mål. Først et flott samspill fra Oliver til Amin og 17-0. Petter avsluttet scoringsrekka etter 14.17 og 18-0 slik at også han fikk et hat trick i dag. Gutta har nå laget mer en 100 mål i seriespillet, og er med i kampen mot Tunet om serieseieren. Holmlia har hjemmekamp mot nettopp Tunet om et par uker.