For en kamp!

Postet av Damer 2 den 1. Des 2015

For en kamp! Søndag kveld dro Holmlia dame 2 til Romsåshallen for å spille mot Romsås. Vi stiller opp med to fulle rekker + 2 ekstra utespillere, det samme gjør Romsås.

Første omgang så spiller vi kjempe bra, kjemper, holder ballen innad i laget og vinner perioden 2-1. Vi har litt tikk-takk prat i pausen, og spiller godt når andre omgang starter. Utover i perioden får Romsås 2 scoringer, som fører til at vi begynner å stresse. Det blir mye løping etter ball, men vi klarer å holde tempoet oppe. Perioden ender 2-0 til Romsås.

Etter siste pause, er vi med igjen. Romsås får en scoring, men vi svarer med 3 scoringer tilbake. Vi kjemper og holder ledelsen, til Romsås reduserer med 2 scoringer, og vi ligger under med et mål, men vi gir ikke opp. Vi har mange skudd på mål, men ingen går helt inn før det gjenstår 5 minutter igjen av kampen. 3 perioden ender 4-3 til Holmlia.

Alt i alt, var det en tøff kamp men vi klarte å spille godt som et lag og fikk til mye bra. Sluttresultatet ble 6-6 og poengfordelingen ble slik:

Jona 3 (2+1), Kaja 3 (1+2), Barbara 2 (0+2), Stine (1+0), Dima (1+0) og Veronika (1+0)

Dame 2 spiller siste kamp før jul førstkommende lørdag (5.12) i holmliahallen klokken 9.30. Kom og hei oss frem til seier.