Kampen mot kanarifuglene …

Postet av Herrer den 11. Nov 2015

Jeg som skriver korte notater fra HSK H1 kamper har sovnet … og er nettopp våknet av dvalen … beklager dette … skal skjerpe meg!
Søndag kveld for litt over en uke siden så reise vi oppover til Slorahallen, ett nytt hall bekjentskap. Hallen var fin den, men arrangør hadde liten kontroll over når tid bane var ledig, sekretariat var uten mikrofon, det ble etter oppdrag fra dommere flere ganger søkt etter noe å tørke gulvet med osv osv
Nå tror vi kanskj...e kanarifuglene trives bedre hjemme i Skedsmohallen, så vi får håpe det blir bedre når de kommer seg tilbake dit! Forresten, fugla har skrevet et referat fra kampen og lagt ut på sine hjemmesider. Må nok innrømme at det er et av de bedre referatene vi har lest fra et hjemmelag – vi er enige i mesteparten hehehe

For å gjøre en lang historie kort – og for å unngå å gjenta det fugla skriver i sitt referat: Vi hadde 9 utespillere – og fy søren kor stolt vi er over innsatsen til disse 9 gutta + keeper Brenden!
Første periode ble vi utspilt – fugla lot seg ikke fange, og vi fikk 3 mål imot, perioden endte altså med 3-0 resultat. Flere trodde nok at dette kom til å bli en vond kveld. Men i 2. periode slo gutta tilbake og leverte god innebandy, vi vant perioden 2-3 og gikk til pause på stillingen 5 – 3 og vi var med igjen. I siste periode var vi gode i 10 minutter, og ble til tider rundspilt i 10 minutter. Vi reduserte til 4 – 5, på slutten tok vi ut keeper og da fikk vi en imot i tomt bur. Men vi var veldig nære på å kapre med oss 1 poeng. Kampen endte 6 – 4 og seier til de gule fugla.
Det var ikke noe godt å forsøke å spise kanarifugler, vi tapte. Men egentlig så hadde vi litt godfølelse i kroppen også. Gutta spilte godt til tider, innsatsen er det absolutt ikke noe å klage på og vi ble på ingen måte noe slaktoffer. Vi er så absolutt med i kampen, og har potensiale for ytterligere å forbedre oss.

Oppsummeringen må derfor ende med: Tross alt - well done gutta! Opp med hodet!

Olav ble av jury kåret til BB, og Tu fikk spillernes Leo.

Neste kamp er mot serieleder Haugerud i Holmliahallen 14.11.2015 kl 14:00 – ser dere der!