Tunet - Holmlia (G12)

Postet av G17 den 24. Okt 2015

Tunet har vunnet sine to første seriekamper med store sifre og laget 13 mål i hver kamp, så vi visste at det var et bra lag.

Holmlia brukte tid på å komme igang, men klarte etterhvert å komme mer på høyde uten at man fikk tilstrekkelig utelling på sjansene. Det får man nok senere i sesongen.
Tunet hadde hele 16 gutter dvs tre fulle femmere og rotere på, så våre gutter ble litt røde i ansiktet etterhvert, men klarte likvel å spille rimelig jevnt med hjemmelaget i 3. periode.
Tunet kom bra i gang og det ble 1-0 allerede etter 1.14. Deretter tok det tid før det ble flere mål. Holmlia var ikke uten sjanser, men Tunet avsluttet omgangen bra og gjorde 2-0 og 3-0 i løpet av 13 sekunder 11.32 og 11.45 før de også klarte en til før pause og det sto 4-0 etter første omgang.
Anders og Anders peptalk hjalp og Holmlia ved Petter reduserte etter 3.37 av andre periode og bortetilskuerne øynet et lite håp. Det ble desverre borte da Tunet økte til 5-1 etter 4.16 og 6-1 og 7-1 etter 7.30 og 11.20.

Ny pause og målet måtte vel nå være å prøve å jevne ut forskjellen i tredje periode? Til tross for tre fulle rekker mot Holmlia sin ikke fullt to rekker, så klarte Holmlia det rimelig bra, og det ble med det ene målet som Tunet satte etter 3.44 i 3. periode. Holmlia hadde faktisk flere sjanser til redusering etter dette, men mål ble det ikke. Perioden endte da 1-0 til hjemmelaget og det ble 8-1 tap. Gutta møtte et bedre lag som også har to seriekamper i kroppen allerede. Holmlia har ikke spilt kamper på et halvt år. Dette tror vi blir bedre allerede i morgendagens kamp mot Østensjø!
Debutant Christian, som starte med sin første trening onsdag, gjorde en god innsats og fikk Mr Donkey for dette.

Følgende 10 gutter stilte i dag: Martin H., Martin S. (kaptein), Per-Helge, Petter, Oliver, Anselm, Bence, Alexander, Herman, Christian (debutant).

Lagledelse var Anders og Anders som coacher og Linn og Ronald som lagledere.