To kampreferater

Postet av G15 den 6. Nov 2022

Tradisjonen tro var ikke Holmlia-gutta helt våkne i sesongpremieren for noen uker sida. Dermed ble det viktig med gode opplevelser og prestasjoner da kamp to og tre kom i samme helg. Seks poeng og 18 mål på under et døgn viste at laget kan få til mye når de jobber godt sammen, og har lyst på ballen i alle situasjoner. Samtlige elleve på banen var sterke bidragsytere til de gode resultatene.

HOLMLIA – GJELLERÅSEN 2

7-4 (3-0, 2-4, 2-0) LØR 5/11

Etter skuffelsen i sesongåpninga, kom Holmlia ut med en helt annen energi denne lørdagen. Man fikk raskt følelsen av at det ville bli spennende og innholdsrikt. Samspillet satt bedre og spillerne holdt seg godt til planen. Et høydepunkt som bør nevnes er det gode og trygge spillet i mindretall under Ludvigs utvisning tidlig i kampen. Med tremålsledelse da de gikk til første pause, forventa vi at Gjelleråsen 2 skulle være litt mer skjerpa i andre periode, og det fikk vi rett i. Etter fire mål imot var det ny pause med 5-4, og Holmlia gjorde noen små omrokkeringer. Det ble mer fokus på god kontroll, med 25 minutter uten scoringer. Når det var omtrent tre minutter igjen tok Holmlia en timeout, for å roe ned og understreke viktigheten av å ikke ta for stor risiko med ettmålsledelse. Litt overraskende sprakk forsvaret til Gjelleråsen såpass opp det siste minuttet, at Holmlia hadde ballen i mål tre ganger. En av disse ble ikke tellende, på grunn av en fot i målgården. Seieren ga stor glede og mye motivasjon før årets første bortekamp, allerede dagen etter.

5-11 (2-3, 2-4, 1-4) SØN 6/11

Gutta var klare for å fortsette det gode arbeidet fra dagen før, og sjøltilliten var på topp. Grei var litt forsiktige i starten. Noen minutter etter at Dougal hadde scora rett fra duellen som fulgte det første målet, økte motstanderne intensiteten en del. Holmlia hadde likevel mye ball på Greis halvdel, blant annet i lang tid mot slutten av perioden. I pausa var de enige om at flere scoringer ville komme, om man fortsatte på samme måte. Kampen var generelt prega av mye godt angrepsspill fra Holmlia, men man kunne nok ha rydda unna litt bedre i noen situasjoner foran eget mål. Spillere i alle posisjoner gjorde gode valg og viste et gledelig samspill. Ludvig hadde noen flotte og farlige sololøp, hvor ett av dem tvinga fram et sjølmål.

Holmlia var på ingen måte utslitt etter all jobbinga, og litt over midtveis starta de å øke ledelsen. Samtidig ble gutta litt bedre på å unngå kritiske situasjoner imot. Etter firemålsledelse midt i siste periode, følte alle seg trygge på at dette ville bli helgas andre seier. Vi gleder oss til flere Holmlia-angrep utover sesongen, for denne helga har de vært i stand til å skape mange og gode varianter.

07.01 1-0 Ludvig

07.06 2-0 Dougal

12.41 3-2 David

04.17 4-3 Max (Eskil)

07.51 5-3 Sjølmål

13.44 6-3 Dougal

14.04 7-3 Ludvig (Max)

11.57 8-4 Ludvig (Max)