Kampreferat Herrer 2 - 4 divisjon

Postet av Holmlia SK - Innebandy den 24. Okt 2021

Holmlia H2 fulgte opp den gode hjemmekampen mandag med målbonanza i Bjølsenhallen! Laget i dag var følgende 12 som inkluderte fire spillere født på 2000 tallet og vi hadde to keepere og to rekker: Glenn (keeper), Espen, Simen, Per-Helge, Magnus, Patrick (kaptein), Kim, Lucas, Anders, Martin (keeper), Mergim og Anders. Holmlia supporterne var klart i flertall på tribunen! GoLia!

Holmlia hadde godt trykk i første periode med mange sjanser. Det tok likevel hele 10 minutter før den første satt. Per-Helge ble taklet etter 10.25 og Bjølsen fikk en 2 minutter. Overtallet ble tatt vare på av Holmlia som satte sitt første mål etter 11.28 ved Simen (Mergim assist). Det markerte starten på dagens målfest. 13.31 gjorde Anders 2-0 (assist Kim), og det ble 3-0 sekunder etter ved yngstemann Lucas (assist Simen). Holmlia sitt siste mål i omgangen kom etter 16.06 ved Espen (assist Kim). Bjølsen scoret et på en av sine få sjanser i første periode og det sto 4-1 ved periodeslutt.

2. periode var god for Holmlia. Kort tid etter periodestart økte Holmlia til 5-1 ved junior Per-Helge (assist Espen), men kort tid etter glapp det bakover og Bjølsen satte sitt eneste mål i denne perioden: 5-2. Så kjørte Holmlia toget videre: 3.30 ble det 6-2 ved Kim (assist Espen). 7-2 kom etter 5.53 ved Espen (assist Kim). Toget ruller videre og Simen med et flott solomål etter 6.34 og 8-2. Bare 10 sek senere ble det selvmål som vel Anders var nestsist på og 9-2. Det ble noen minutters pause i uttellingen, men 10-2 ved Lucas (assist Mergim) etter 14.27. Holmlia satte enda et mål før pausesignalet gikk. Det var ved Anders (assist Kim). Kim med assist nr 4 i dag! 11-2!

Før 3. periode hadde Holmlia da 9 måls ledelse. Det kunne virke som Holmlia slappet litt mer av bakover og Bjølsen slapp til hele fire ganger. Holmlia burde scoret mange flere en 5, og 5-4 i omgangsresultat skal Bjølsen være svært fornøyde med! Målene i 3 periode for Holmlia kom slik 12-3: 29 sek Kim (assist Simen). 13-2 ved Espen etter 4.13 (assist Magnus). Bjølsen reduserte før Holmlia satte nr 14 etter 7.11 med Lucas sin nr 3 for dagen (assist Simen). Holmlia lot nå Bjølsen sette to reduseringer før det ble 15-5 ved Per-Helge (assist Anders) etter 9.09. Nå var kanskje Holmlia vel fornøyde? Det ble bare et mål de siste 10 og det kom ved Anders i det 18 minutt etter et offensivt utkast fra keeper Martin (assist). Bjølsen fikk et mål til og kampen endte 16-6 til Holmlia

Bortesupporterne var godt fornøyde og stiller nok opp videre, men gutta, 20 mål kunne dere satt? Neste match for Holmlia 2 er lørdag 6.11 på Fagerstrand med motstander Fagerstrand. Herrer 1 spiller cupkamp neste helg.