KAMPRAPPORT G14 Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt

Postet av G15 den 17. Okt 2021

Etter to store tap i september, gjorde det virkelig godt med sesongens første seier for Holmlia G14. Kampene mot Bækkelaget har det med å bli jevne og spennende. Sånn var det også denne gangen.

Holmlia hadde flere avslutninger enn Bækkelaget, men hjemmelaget var litt mer effektive i starten. Dermed sto det 1-0 til første pause. I pausepraten ble vi enige om at måla ville komme, bare man fortsatte å komme til skudd. Det stemte godt. Med 9 sekunder igjen av andre omgang sto det 2-2 da Bækkelaget fikk en utvisning, og Holmlia et frislag tett på mål. Etter noen hektiske forsøk klarte Holmlia-gutta å presse Bækkelaget til å score sjølmål i omgangens siste sekund, noe som betød at man for første gang var i ledelsen.

I siste omgang fortsatte laget arbeidet, og hadde lengre perioder med mange avslutninger. Forsøka på å angripe gjorde at man ble litt sårbare bakover, men uten å miste all kontroll. I tillegg til at gutta utover i kampen fikk flere mål, var man såpass påtent at ballen ble vunnet tilbake, ofte før de havna i kritiske situasjoner.

Takk til supporterne som var betydelig mer høylytte enn hjemmepublikummet. Det ga energi og motivasjon.

Vi nevner de som sto for Holmlias mål og assist, sjøl om hele laget må takkes. Spillere i alle posisjoner gjorde det mulig å få med seg seier hjem. Om dagens resultat kan oppsummeres i et ord, må det bli laginnsats. Det var elleve slitne og stolte gutter som kunne ta den relativt korte hjemturen med glede.

Bækkelaget – Holmlia, 4-6 (1-0, 1-3, 2-3) søn 17. okt