G17 åpnet sesongen med seier

Postet av Line Murud Andersen den 18. Okt 2020

Holmlia G17 sikret en ny seier i Innebandy i "løvens hule" fredag 17.10 over Vålerenga. Dette var første kamp for laget etter Covid stengte haller i mars, og mange spillesugne. Med kun en seier i fjor for G17 (også det over Vålerenga), smakte dette ekstra godt for spillere, ledere og en håndfull hjemmesupportere.

Vålerenga hadde før denne kampen spilt 6-6 mot Gjelleråsen2, så kampen ville gi en god pekepinn hvor Holmlia står år.

1. periode hadde et klart overtak til Holmlia i spill og sjanser, og Vif hadde stadige problemer med å stoppe de hurtige Holmlia spillerne. De få sjansene som kom til Vif i perioden tok keeper Martin seg av. Han hadde kun en Innebandytrening bak seg i høst, pga innsats på fotballbanen som keeper for Holmlia G16.

4.33 var spilt av omgangen da Per-Helge spilte fram Petter Hagelund og 1-0 til Holmlia. Mange sjanser fulgte, men både keeper og stolper sto i vegen for Holmlia, men etter 16.26 kom Ane seg inn bak mål etter spill fra Aksel, kom seg rundt og satte 2-0. Da gikk det bare et halvt minutt før det ble 3-0. Denne gang Ane til kaptein Alexander. dette ble resultatet etter 1. periode.

Holmlia sjanser fortsatte i 2. periode, men Vålerenga kom gradvis mer med og også keeper Martin fikk mer å gjøre. 6 minutt ut i omgangen økte Holmlia til 4-0 ved Anselm. 5-0 kom i 11. minutt av omgangen igjen ved Ane, fremspill fra Anselm. Da regnet vel både Holmlia laget og supportere med at jobben var gjort, og det kunne styres inn til seier? Men så lett ble det ikke.... Kun 20 sek etter 5-0 sto det plutselig 5-1 ved Vif nr 9 som forøvrig pådro seg en to minutter senere i omgangen. Holmlia klarte ikke å utnytte overtallet, men perioden ebbet ut med en komfortabel 5-1 ledelse. For komfortabel?

3. periode ble en thriller. Vif reduserte etter 2.37, 3.01 og 7.22 (straffe) og usikkerhet sprer seg i hjemmerekkene. Hva skjer? Et av målene kom på straffeslag etter at keeper Martin (!) hadde reddet en tidligere straffe. Så utlignet Vif 12 min ut i omgangen på et uheldig selvmål. Etter 14 min raidet Per-Helge mot Vif men ble taklet hardt bakfra og en ny to minutter til Vif. Noe måtte nå gjøres, og Holmlia tar timeout. Målene kommer fort i Innebandy, men tape etter å ha ledet 5-0. Kan det være mulig. Holmlia klarte ikke å utnytte utvisningen, men det så likevel ut som om innsatsen ble skrudd opp. Hjemmefansen kunne juble da Per-Helge fant Herman som satte 6-5 2.40 før slutt. Nå bølget kampen fram og tilbake med sjanser begge veier. Det sto 40 sek igjen da Vif tok timeout. De tok ut keeper og satte inn ekstra utespiller. Petter Hauge gjorde comeback i dag (etter to år) og løper fra de fleste. Han "kriget" til seg ballen fra Vif, sprintet oppover å satte ballen i det tomme buret. 7-5 med 30 sek igjen å spille.

Vi noterer en god lagseier, men flere flotte redninger av Keeper Martin, og hele 8 spillere med målpoeng!

God start og god avslutning sikret seieren for Holmlia idag som tar turen til Lihallen for å møte Gjelleråsen lørdag 24. oktober. De andre motstanderne i G17 1. div er Sveiva2, BMIL og Østensjø. det spilles trippel serie som denne sesongen strekker seg ut april.

God start med 3-0 etter 1. periode. Laget i dag med følgende 12: Martin, Henning, Aksel, Ane, Per-Helge, Petter Hagelund, Herman, Alexander (kaptein), Petter Hauge, Anselm, Rahmat, Sunniva.