Gjerdrum - Holmlia G 15 6-6

Postet av G17 den 17. Sep 2017

Sesongens første seriekamp ble spilt påGjerdrum. Holmlia stilte med følgende lag: Martin i mål, backer var Patrick (K), Christian, Sunniva og Aksel. Vinger/sentere var Petter Hauge, Per-Helge, Kaya, Herman, Alex og Petter Ulriksen.

Holmlia åpnet bra og tok ledelsen ved en skåring av Alex, på passing fra Herman. Gjerdrum utliknet like etterpå, men med skåringer av begge Petterne stod det 1-3 etter første periode.

Petter Hauge satte inn 2-4 målet for Holmlia i en periode som endte 1-1.I siste periode skåret først Kaya på passing fra Per-Helge, før Gjerdrum reduserte. Petter H skåret Holmlias siste mål på passing fra Sunniva. Da trodde alle med rød drakt at dette drar løvene i land, men dessverre reduserte Gjerdrum to ganger, og utlikningen kom et par minutter før slutt. All honnør til gutta og jentene som spilte en bra match.

Nytt av året er at periodene varer i 20 minutter, det hadde ikke trenerne fått med seg.😎