Vålerenga- Holmlia 7-8.

Postet av Damer den 14. Mar 2017

Vårt 1.divisjonslag damer innebandy stod i går for en snuoperasjon av det svært dramatiske slaget. Vålerenga ledet stort sett hele kampen, på det meste med 4 mål etter en heller svak kamp av våre damer.

Da kampen nærmet seg slutten hadde fortsatt hjemmelaget en "trygg" ledelse. Ca 1.15 før slutt reduserer Holmlia til 7-6. Holmlias damer gir seg ikke, tar ut keeper og sp...iller 6 mot 5, og 5 sekunder før slutt kommer utligningen, 7-7. Men undrenes tid er fortsatt ikke forbi. Fra duellpunktet går damene rett i angrep igjen og scorer utrolig nok seiersmålet et halvt sekund før sluttsignalet lyder!

Som tilskuere er det ikke ofte man er vitne til et slikt drama. På 5 sekunder har man altså sett at nederlag blir til seier.