G14 Innebandy i Slora hallen 29.1.17: Strømmen2-Holmlia 3-3 (1-0, 1-3, 1-0).

Postet av G17 den 31. Jan 2017

Laget i dag: Martin S., Henrik, Aksel, Per-Helge, Christian, Patrick (kaptein), Alexander, Petter Hauge, Anselm, Bence dvs 10 gutter.

Med en hard kamp i beina fra i går skulle Holmlia opp mot Strømmen, som kun hadde tapt en av sine kamper så langt i sesongen. Det så ikke slik ut på banen. Holmlia spilte en ny god kamp og borteseier ville ikke vært ufortjent etter spill og sjanser!
Ved noen anledninger i år har Holmlia hatt litt problemer med å være skjerpet fra start. Så også i dag og Strømmen gjorde 1-0 etter 40 sekunder av kampen. Bortepublikum ante uråd, men Holmlia rullet fram sjanse på sjane i første omgang og bare en god Strømmen keeper sto i veien for utligningen.

Andre periode begynte som den første sluttet med et opplagt Holmlia lag og bare 16 sekunder ut i omgangen spiller Per-Helge fri Petter og 1-1. Etter 2.56 går Holmlia opp i ledelsen ved Anselm. Holmlia fortsetter trykket med bla stolpeskudd, men det er Strømmen som scorer og 2-2 etter 6.32. Holmlia svarer nesten umiddelbart ved Martin etter 7.12. Omgangen ender 3-1 til Holmlia og ledelse 3-2 i kampen!

I tredje periode er igjen Holmlia ikke helt med i starten og Strømmen utligner etter seks sekunder! Både Holmlia og Strømmen hadde sine sjanser i resten av perioden, med Holmlia klart flest, men flere mål ble det ikke. Bortesupporterne er likevel kjempefornøyde med gutta i dag, og vi gleder oss allerede til bortekampen mot Gjerdrum 11.2.